PH! rFactor F1 TEAM - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


proof88
(addikt)
Blog

régen olyan buta gyerek voltam, azt hittem hogy az rfactor meg a simbines cucc az 2 teljesen eltérő dolog. de nem, a simbines cucc is rfactor, csak tovább van fejlesztve benne a kód is rfactorból. Még az 1.150 előtt válhatott ki belőle. Erre úgy jöttem rá, hogy tanulmányozom a controller.ini-ben lévő dolgokat, de simbines leírással. :DDD És van egy kis különbség, ami direkt meg van említve, hogy arra miért nincs már szükség rfactorban. Szóval érdekes dolgok ezek. Meg az is, hogy a Simraceway is rfactor.

Ezek azért is érdekes dolgok, mert végül is az rfactor tovább él más termékekben. Olyan dolgok ezek, amikre az eredeti készítőknek nem volt idejük, energiájuk megcsinálni. Azt mások megcsinálták, befejezték, és minőségi tartalmakkal (pénzért cserébe) dobják fel, így csinálnak pénzt, szóval több mint az egyszerűbb modderek, akik pénzkereset nélkül csinálják ezeket (mivel elvileg rfactor modért nem is lehet pénzt kérni).

ISImotor

És mivel úgy hallottam anno, illetve úgy is éreztem, hogy az NFS Shift is valamennyire SimBines alap (leszámítva pl a grafikát), ezért mondhatjuk, hogy gyakorlatilag az NFS Shift alatt is rfactor leledzik mélyen. :DDD


JColee
(őstag)

Úgy tudom, hogy emiatt az NFS Shiftből egészen korrekt fizikát lehet előcsalogatni.


proof88
(addikt)
Blog

anno mikor kipróbáltam a shiftet, teljesen meg voltam lepődve, mert az előző nfs-ekkel szemben teljesen más volt az irányítása, meg realisztikusabb volt a mozgás is. Akkor még nem tudtam, hogy miért ez a nagy változás.
Alapvetően ha jól tudom, az nfs hasonlóan a cod-szériához, 2 fejlesztőcsapat által készül, és felváltva adják ki a részeket.

Amúgy vannak itt összefüggések, kéremszépen:

Shift was developed by Slightly Mad Studios in conjunction with EA Black Box and published by Electronic Arts.

Slightly Mad Studios is an independent British video game company headquartered in London, England. On 12 January 2009, the company acquired the business and assets of Blimey! Games. (...) Currently, Slightly Mad Studios is developing a community-based racing simulator known as Project CARS.

Blimey! Games was an entertainment software development company in central London. The CEO was Ian Bell, formerly Managing Director and founder of SimBin Development Team. (...) The company was founded in May 2005 by the development team who produced the PC Driving Game GTR - FIA GT Racing Game in 2004.
Blimey! Games also formed the core development team of GTR - FIA GT Racing Game 2, and sports car racing game, GT Legends.

A BMW M3 Challenge-et is a Blimey! csinálta. Na a lényeg az, hogy az 2007-es játék volt, de a 2009-es Shiftben amikor mentem a Bömössel, akkor pont úgy mozgott mint az M3 Challenge-ben, sőt asszem a szélzaj vagy mi is pont ugyanaz volt, meg a sóderágy is érzetre ugyanolyan volt, akkor éreztem hogy márpedig ez SimBin alap lesz.

[ Szerkesztve ]


macy
(addikt)

Akkor nyomjunk egy GTR EVO-t :D


Chosen
(addikt)
Blog

Nem tudod véletlenül, hogy melyik az a mod?


JColee
(őstag)

Passz, de biztos shift fórum a ph-n. Hátha ott tudnak segíteni.


Chosen
(addikt)
Blog

Gondolom ott inkább arcade a közösség, ezért nem dobtam be oda a kérdést első körben. (plusz már eléggé kihalt a topik sajna, fél éve volt az utolsó hsz)


proof88
(addikt)
Blog

rohadt életbe. hirtelen eszembe jutott, hogy rákeressek arra a modern IPM-féle Spa-ra, ami akkortájt készült el, amikor már nem volt kormányom. Akkoriban még linkeltem is, hogy készülőben van egy friss Spa rFactorhoz. Na múltkor megpróbáltam megkeresni az IPM oldalán, de letöltési linket nem találtam. Az rfactorcentralon elvileg fent van, de épp nem jött be az oldal. Most beugrott hogy megnézzem megint, megint nem jön be az oldal. :D Pedig nagyon kíváncsi vagyok arra a pályára, bár lehet máshol is fent van.


Frenky89
(őstag)

rFC-ról mióta lehet max. 3 cuccot letölteni egy regisztrációval... ?


proof88
(addikt)
Blog

nem tudom, de pár hete az is felidegelt :D ha vannak megadva external letöltési linkek, próbálkozz azokkal. Általában olyanok is meg vannak adva, arra nem vonatkozik a limit.


proof88
(addikt)
Blog

hát most megtaláltam ezt, de fura hogy a dátumok szerint 2010 októberében elkészült ...


proof88
(addikt)
Blog

Anno sírtam, mikor a 2. szezonunkban úgy akartam belőni az ausztrál pályát hogy a lombok árnyékai féktávokon olyan zavaróak legyenek mint élőben. De nem volt dinamikus az árnyék, és akkor megállapodtam abban hogy csak álmodtam. Most viszont megint dinamikusak, és arra jöttem rá, hogy offline teszt esetén azok, de online esetén valamiért nem. Na mindegy most már.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam ciláéknál, az A-ligában. Legutóbb Horcsáéknál vettem részt 1 fun futamon, ami egész jól sikerült volna ha nem bénázom el. Ők most Fiat 500 kupát tolnak, lusta voltam abba belevágni. De ha jól kijön a lépés, akkor majd indulok náluk normál kTCC-szezonban, mert hiányzik a túraautózás (de inkább a GT hosszútávon). De most F1 lesz 1 szezon erejéig. Kicsit korán kezdődik a szezon ahhoz képest ami nekem kényelmes lenne, meg kevés időm is van mostanság, de a közvetítésekben megjelenik majd az én arcom is mint versenyző, és lehet saját festést csinálni, szóval bevállalom hogy a szezon eleje kicsit macerásabb lesz időbeosztás szempontjából. Még az a szerencse, hogy most ebben a pillanatban nyugisabb időszak van a munkahelyen.
Akit esetleg érdekelne az A-liga, holnap este lesz megbeszélés TS-en. Kocsi osztás lesz.


JColee
(őstag)

Nekem is írt cila, de sajna a holnapi megbeszélésre nem érek haza. :(


proof88
(addikt)
Blog

Csak tegnap tudtam meg, hogy az Assetto Corsa-t ugyanaz a csapat csinálja, mint ami a NetKar Pro-t anno.
Szóval mind az AC, mind a PCARS mögött olyan csapat van, akiknek van tapasztalatuk a szimulátor fejlesztésben. rFactor 2 helyzetére leszek majd kíváncsi, habár a PCARS-t mindenhol kevésbé olvasom szimulátornak, mint az AC-t. LFS-utódról meg ugye nem nagyon hallok, pedig anno annak volt a legjobb gumi fizikája az elmondások szerint.


Chosen
(addikt)
Blog

rF-hoz tudtuk ajánlani FFB beállításról leírást? G27 (vagy G25)-höz kellene, 360 fokon használom jelenleg.

Ezt a leírást találtam eddig, de mindent pontosan aszerint csinálok és akkor se működik a Real Feel FFB, viszont a Leo igen. Külön-külön ment ez is az is.

DRM Revival mod van nálam most legtöbbet, de GP 1979 is megy mellette. A DRM-nél írják, hogy elvileg kompatibilis Real és Leo-val is, tehát az nem lehetne gond. "The DRM-Revival 2.0 supports Leo and Real Feel, but were are happy without the plugins"

[ Szerkesztve ]


joe66
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni UPC modemet, hol kell és mit beállítaniahoz, hogy rFactor dedikated szervert indítottam (az tökéletesen be van lőve) és nem látják ip alapján a szervet akik be szeretnének csatlakozni.
Annyit tudok, sejtek, hogy valahol, valami portot - átjárót kel megnyitni, illetve egedélyezni. de hol? :)))
A modem típusa: technicolor (EURO)DOCSIS 3.0 WIRLESS N VOICE CABLEGATEWAY TC7200
A segítséget előre is köszömöm. :R
(korábban DIDI netem volt, madem nálkül, és úgy tökéletes volt a szerver, de ahova most kötöztem, csak upc net van)

[ Szerkesztve ]


macy
(addikt)

Megoldódott már?

Csajok nincs meg senkinek az Assetto? Kíváncsi lennék pár véleményre mielőtt bevásárolok.


cila1
(aktív tag)

Sokaknak tetszik de nekem nem jön be.
Lehet azért mert már öreg vagyok? :D
De ha nekem nem jött be akkor neked se fog mert te még öregebb vagy :DDD


macy
(addikt)

Érdekelne, mert a Cars-nál csak a maszatolás megy. Haverokkal Race07-et szoktunk néha tolni de kellene valami komolyabb. rFactor2-t nem veszek, nem tetszik az a rendszer, meg kevés benne a tartalom. Úgyhogy valószínű Assetto lesz, aztán meglátjuk. Eredeti a tiéd?


kokoaliga
(tag)

Szerinted?? ;]

Ez is én vagyok.

[ Szerkesztve ]

üzenetek