PH! rFactor F1 TEAM - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


proof88
(addikt)
Blog

régen olyan buta gyerek voltam, azt hittem hogy az rfactor meg a simbines cucc az 2 teljesen eltérő dolog. de nem, a simbines cucc is rfactor, csak tovább van fejlesztve benne a kód is rfactorból. Még az 1.150 előtt válhatott ki belőle. Erre úgy jöttem rá, hogy tanulmányozom a controller.ini-ben lévő dolgokat, de simbines leírással. :DDD És van egy kis különbség, ami direkt meg van említve, hogy arra miért nincs már szükség rfactorban. Szóval érdekes dolgok ezek. Meg az is, hogy a Simraceway is rfactor.

Ezek azért is érdekes dolgok, mert végül is az rfactor tovább él más termékekben. Olyan dolgok ezek, amikre az eredeti készítőknek nem volt idejük, energiájuk megcsinálni. Azt mások megcsinálták, befejezték, és minőségi tartalmakkal (pénzért cserébe) dobják fel, így csinálnak pénzt, szóval több mint az egyszerűbb modderek, akik pénzkereset nélkül csinálják ezeket (mivel elvileg rfactor modért nem is lehet pénzt kérni).

ISImotor

És mivel úgy hallottam anno, illetve úgy is éreztem, hogy az NFS Shift is valamennyire SimBines alap (leszámítva pl a grafikát), ezért mondhatjuk, hogy gyakorlatilag az NFS Shift alatt is rfactor leledzik mélyen. :DDD

üzenetek