PH! rFactor F1 TEAM - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


macy
(addikt)

Szerintem nem :D
Ez a Cars beszarás, tegnap tolom neki az egyik pályán, erre szembe jön két AI. Az elsőt sikerült kikerülni, a második idióta meg belémrongyolt. Én nem tudom ezek mi a szart csinálnak, de hogy ebből sose lesz normális game az tuti.


Chosen
(addikt)
Blog

Nagyon béna kérdés, de manuális váltónál kanyar előtt fokozatonként kell visszalépegetni, vagy lehet többet is leugrani egyből? (Csak szekivel mentem eddig mindig)


proof88
(addikt)
Blog

ezt most úgy kérdezed, hogy kötelező-e egyesével lépegetni, vagy szabad nem lépésenként is?

Utcai autónál néha ugrottam 2-3 fokozatot is váltásnál, bár inkább ott is majdnem mindig egyesével pakolgattam vissza pl piros lámpa előtt. Szóval kevésbé használtam a fékpedált kiszámítható helyzetekben, inkább motorfékeztem finoman. Nagyon tetszett a visszapakolgatás közben a motor hangja, ezért is csináltam általában így. :D De hogy ne rángasson annyira mikor felengedtem a kuplungot, rá is pöccintettem olyankor a gázpedálra.

Szimulátorban túraautó esetén inkább egyesével pakolgattam vissza féktávon, mert ha nem alkalmazod a heel&toe-t, elég nehéz stabilnak maradni egy erős hátsókerekes autóval. Sőt még egyesével visszaváltva is nehéz stabilnak maradni ha nem használsz semmilyen segédletet. Meg ha a konfig fájlban 0-ra van rakva az auto blip (ami alapból 1 ha jól tudom, és menüből nem lehet állítani).
Általában szekvenciális váltónál nem is kell gázfröccsöt adnod visszaváltás közben, mert az elektronika maga intézi ezt. Amikor Kiss Norbi a Hungaroringen 2-3 éve beugrott a Maserati-kupa futamába (és ott is rommá verte a mezőnyt), akkor a saját szemeimmel láttam hogy féktávon minden egyes visszaváltásnál egy nagyon minimálisan kevésbé lassul az autó egy pillanatra, közvetlenül a leváltás után. Akkor sejtettem hogy a heel&toe miatt van ez, de azt mondta hogy az elektronika maga végezte a kis gázfröccsöket. Az is szeki váltó volt.

[ Szerkesztve ]


Chosen
(addikt)
Blog

Köszi a választ. Arra gondoltam, hogy ez biztos valamilyen törvényszerűség, ezért kérdeztem így. :D

Mod: Assetto-t tekergetem jelengeg, ott szerencsére menüből állítható az Auto Blip. :)

[ Szerkesztve ]


macy
(addikt)

Na a Cars-ot elfelejtjük egy időre. Mehet az Assetto-kázás.


Frenky89
(őstag)

Neee, sírok... :C


macy
(addikt)

Úgy tűnik dolgoznak a fiúk a Cars-on, kellemesen csalódtam, teljesen élvezhető lett, legalábbis azokkal az autókkal amiket próbáltam. Komolyan még a végén lesz belőle valami.


JColee
(őstag)

:DDD
Hát ezen szakadok. :C


macy
(addikt)

lol. És akkor ehhez most kormány kell vagy joystick? :D


acsati
(aktív tag)

Sziasztok!

Van egy kedvelt pályám, amin sokat szoktam játszani. (Ez volna az)
Viszont most, ha akarok játszani rajta, akkor a pálya betöltése után kb. 3 mp múlva kifagy a játék. Ezt a hibaüzenetet dobja ki. Mi lehet a probléma és hogy lehetne orvosolni?


proof88
(addikt)
Blog

passz. én valami plugin problémára tippelnék.


acsati
(aktív tag)

valóban az volt, kivettem a mapplugint és működött. köszönöm!

látom F1 topik, de itt van a legnagyobb aktivitás ezért megkérdezném itt, hogy tud valaki ajánlani valami jól kidolgozott esős és/vagy havas pályákat?


proof88
(addikt)
Blog

én idáig életemben 1 esős és 1 havas pályán mentem.

Az esős az Interlagos volt.
A havas meg Nemuno Ziedas.


acsati
(aktív tag)

köszi, kipróbálom őket :)


Frenky89
(őstag)

Bár halovány lepke fingom sincs, hogy ennek mi a lényege, de egész valósághűen mozognak a kocsik. :)


proof88
(addikt)
Blog

üzenetek