Project Cars Racing Hungary (XboxOne) - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


pCarsHungary
(csendes tag)

Szereted a szimulátorozást?
Szeretnél egy jót versenyezni, valós ellenfelek ellen?
Itt a helyed!

A Project Cars Racing Hungary egy online közösség ami azért jött létre, hogy szervezett keretek közt rendezzünk versenyeket a Project Cars játékban, Xbox One platformon. Olyan csapatot szeretnénk építeni, amelynek tagjai baráti légkörben,(B)(/B) korrekt módon képesek versenyezni egymással.

Célunk a játékban rejlő összes olyan funkció kihasználása a versenyeink során, amelyekkel szinte valósághű körülmények közt zajló futamokat bonyolíthatunk.

Számíts rá, hogy itt nem lesz kikapcsolt sérülés, bármikor leszakadhat az ég és egy kései időpontra kiírt rajt esetén bizony ránk fog sötétedni a verseny során!

Itt szimulátorozni fogunk, ezért nagyon fontos, hogy fair play módon tudj játszani! Nem lesz elég tövig nyomni a gázt, szükséged lesz néha egy kis taktikára, ravaszságra, de legfőképpen felelős versenyzői magatartásra és türelemre. Ne feledd, ha elnézel valamit és kiesik egy kereked, megfőzöd a motorod, vagy épp fejtetőn landolsz a kavicságyban és nem jutsz el a boxig, vége a versenyednek, nincs restart, ahogy a való életben sincs.

Versenyezni fogunk, de legfőbb célunk a jó hangulatú játék és szórakozás! Ha úgy érzed Te is erre vágysz, gyere és csatlakozz hozzánk!

Üdvözlettel: A Project Cars Racing Hungary csapata
Honlapunk
Facebook oldalunk
Verseny kiírásaink


pCarsHungary
(csendes tag)

Kedvcsinálóként néhány téma a honlapunkon megjelent cikkek közül...
Leírások, ismertetők <-- kormányleírások, NAT beállítás leírása.
Illetve a honlapon a "Versenybeszámolók" menüpont alatt az elmúlt versenyeinkről olvashattok képes beszámolókat, amiket a versenyzőink írtak a versenyeken megélt élményeikről.

[ Szerkesztve ]


pCarsHungary
(csendes tag)

Senki nem akar versenyezni ezzel a nagyszerű játékkal az xbox-on? :)


pCarsHungary
(csendes tag)

Eladó egy cockpit + TX wheel combo.
képek,leírás
I.ár: 160k HUF

Érdeklődni nálunk lehet privátban vagy a fórumunkon az eladóval felvenni a kapcsolatot.


pCarsHungary
(csendes tag)

Még mindig van hely a csapatunkban :)

üzenetek