PlayStation 3 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Dinomano
(senior tag)

Próbáltam, sajnos nem működik úgy sem. Kivettem aksit, de ugyanúgy, hiába dugom rá kábelre, semmi. Az egyik kábel ráadásul még Sony is, de így sem működik.


perge666
(veterán)

Esetleg a másik kontroller akkujával nem próbáltad?


artifexor
(csendes tag)

Sziasztok! Van egy CECH25xx gépem olyan 2011-12 tájáról és elért a "rettegett" 8002F1F9 hibakód 4.91-re frissítésnél. OFW van benne. Olvastam merevlemez problémát, cseréltem, USB-től újra akartam telepíteni a 4.91-es rendszert, a telepítés bár elindul, tehát az USB jó, de ilyen esetben nem mondjuk 84, hanem 28 százaléknál, de azonos hibával leáll a frissítés. Ilyenkor mi a teendő? Másik hibaforrásnak a bluetooth/wifi modult olvastam. Ha tényleg bluetooth csere lenne, azzal foglalkozik-e valaki és mennyibe kerülne? Fel szeretném mérni van-e értelme azon gondolkoznom, hogy felélesztem a gépet... Illetve van PSN előfizetésem, ha a gépet nem érné meg feléleszteni, akkor vagy lemondanám az előfizetést, vagy elgondolkoznék egy PS5 (Pro?) váltáson. Mondjuk akkor egy kicsit meginogott a bizalmam a Sonyban amikor a GT6-ot, mint a macskát kihajította és a pénzért megvett eredeti lemezemmel nem tudtam játszani, mert online ellenőrzésnél elhasalt. Pedig igazából a GT sorozat volt ami miatt vettem. No, de csak sorban. :-)


doc
(nagyúr)
Blog

Ugyanigy jartam en is, nalam az hozta el a megoldast hogy 1-2 evre a polcon uldogelt a gep aram nelkul :)
Probald meg hogy szetszeded, kiveszed belole a kis gombelemet (talan CR2032?) nehany napra.


arty
(veterán)
Blog

frissítés előtt ment a wifi/bt ? vagy nem próbáltad ?

egyébként minek van/volt ps3-ra psn előfizetésed? :D
a gt6 hibát sem értem - lehet ma is játszani vele.... (akinek vannak idegei a frissítést kivárni, anno nekem 2021-ben ~12 órát frissült :( (visszakerestem magam itt a topikban) )

[ Szerkesztve ]


doc
(nagyúr)
Blog

Mi a baj a PSN elofizuval? Nekem is rengeteg játékom van ami anno PS Plus ingyen játék volt, ha valaki tolja őket ma is, akkor ott vannak :)
(bár tény hogy én már PS5-re költöztem)


arty
(veterán)
Blog

hát hogy ps3-al nehéz "kihasználni" a mai (éves? kétéves? stb) árát :)


doc
(nagyúr)
Blog

Ez teny (leszamitva hogy a regi PS plusos jatekaidat is jatszhatod), vegyuk ugy hogy ez befektetes a jovobe, mikor PS5-re upgrade-elsz :D


arty
(veterán)
Blog

évekig gyűjtöd a BÉRELT játékokat, és amikor belement 80 ezer, megvan a ps5 és játszol belőle 3-at.... amiket addigra egyébként MEGVEHETNÉL kb 15 ezeré' egy sale alatt :D


doc
(nagyúr)
Blog

80 ezerből kaptál vagy 200 játékot… ha ennek csak a tizede az amivel pár orat jatszol már boven megérte.
en is végigjátszottam már jónéhányat, egy csomót meg a gyerekek szeretnek (pl Sonic, Overcooked, Dirt, stb)
persze ezt nyilván mindnekinek magának kell eldönteni, mivel én online is játszom (elkapott a Tekken 8 :D) ezért más miatt is számít a Plus


arty
(veterán)
Blog

oké, ps4-5 esetén nincs választásod, online miatt KELL a psn+, szal nyilván TETSZIK is egyből a kínálat, különben még azt éreznéd, lehúzás :D

(egyébként nekem nem a tizede, hanem kb évi 2 játék tetszik abból, amit kapok, annyira h játszam is.... ráadásul bérleményként tök nem érzem, hogy "bármikor" játszhatom is őket... szal általában vásárlás a vége, "biztos ami biztos". sokszor tartok pihenőt, amikor nincs előfizetésem....)


doc
(nagyúr)
Blog

Nyilván ízlés dolga hogy kinek mi tetszik, sok nagy élményem volt PS pluszos játékkal, legutóbb pl a Plague tale.
de múlt héten Xboxos kollegám pont azt magyarázta hogy milyen tok jo a Lego 2K de nem veszi meg egyelőre mert drága, én meg gondolkodtam hogy nem az volt nemrég a PS plusz egyik havi játéka? És de :)
Ha annyira nem passzol az ízlésedhez a kínálat, akkor nyilván nem érdemes erőltetni, legfeljebb ha látsz valamit ami tetszik akkor előfizetsz egy hónapra, behuzod a 6 ingyenjatekot, ami tetszik vegigtolod aztán kész :)


arty
(veterán)
Blog

[link]
Jurassic The Hunted

imádnám!
turokokat is szerettem.... igen, a 2008-ast is :)

csak USA kiadás van és csak a ps3 verzió régiómentes.... ezért drága. plusz a szállítás is. meg a vám. szumma: 21 ezer forint. és még ekkor se tettem le róla, ám miután megláttam h másfél óra.... NANEE!

sose lesz ilyenem :(


arty
(veterán)
Blog

lett. iso-ban :D (2.9gb)

[ Szerkesztve ]


vm93hun
(aktív tag)
Blog

Egész eddig tartottam magam ellene, de most végül beadtam a derekam: elkezdtem én is digitális PS3-as tartalmakat vásárolni.

Mondani sem kell, hogy a 2149 Ft mennyivel kedvezőbb ajánlat egy Silent Hill-ért mint a (minimum!) 50 ezer Ft egy hiánytalan angol lemezes verzióért, illetve, hogy a PSOne classic játékok minősége PS3-on köröket ver a PS5-ös verzióra. Ugyanakkor bizonyos PSone Classic játékok vásárlásával (állítólag) automatikus hozzáférésem lesz a PS4/PS5 verzióhoz, így 3-5 platformra férek hozzá ugyanahhoz a tartalomhoz lényegesen olcsóbban.


arty
(veterán)
Blog

- magyar/UK accon vásároltál ps1 játékot? nem jó ötlet :) 50hz/PAL kiadás.... ha még nem késő: USA accon vásárolj (esetleg japán/hongkong is jó még)!
- ezen storefrontokon brutális mennyivel szélesebb a választék: [link]
- amazonon lehet venni dollárfeltöltőt, yen-hez és hk$-hoz nemtom, talán playasia.com és bár a yen gyenge, a váltás elég sz*r ott :D

- erről a ps4-ps5 átjárhatóságról nem is hallottam még :O van "sok" ps1 cuccom, egyelőre nyomát nem láttam, hogy kaptam volna BÁRMIT is modern konzolokra - mondjuk nem tudom h a libraryn kívül hol is kéne megjelennie.... hol kéne? :) szerintem itt valami félreértés lesz, pontosabban a sony valszeg HAZUDOTT és/vagy nem voltak képesek megoldani (mindkettő kitelik tőlük, ugye ezek a barmok adtak pal verziót ntsc területre......)

[ Szerkesztve ]


vm93hun
(aktív tag)
Blog

Mivel a gyerekkorom nagyrészét 30fps-el (vagy alatta) futó játékokkal töltöttem, így nehéz lesz meggyőznöd, hogy mivel jobb a 60Hz-es verzió, mint az 50Hz-es. Itt megjegyezném, hogy 60fps és 50fps között nem annyira szembetűnő a különbség, mint mondjuk 30 és 20 között. Valamint pont azért lettem PC-sből konzolos, hogy egy platformnál egy fiók alatt legyen minden tartalmam így nem fogok mégegyszer erre a szintre visszalépni. (PC-n is minimum 5 fiók kell, hogy minden tartalmad elérhető legyen) :N

A másikkal kapcsolatban ezt igérte a Sony:
"Also, players who have previously purchased the digital version of select games from the original PlayStation and PSP generation will not have to make a separate purchase or sign up to PlayStation Plus [...]. Some of the titles will also be available for individual purchase." - Forrás

Mondjuk régiről-újra upgrade-et nem tudom megerősíteni, annyi biztos, hogy MediEvil-t vettem meg PS3-on és PS5 Store-ban a megvétel lehetőségét nem kínálta fel, viszont a letöltését igen (hacsak nem azért van, mert olyan szar a rendszerük, hogy élő PS+ előfizetés mellett ez egy Bug-ként mutatkozik meg).
Újról régi átmenet esetében viszont valós tapasztalatm van: Thomas Was Alone PS4-es verzióját amikor letöltöttem PS5-re, akkor megjelent PS3-on is a letölthető tartalmak között. Oda is letöltöttem és amikor kikerült a Plus Extra-ból, akkor PS5 store-ból is letölthető maradt vásárlás lehetősége nélkül. Így van meg a két Hotline Miami is.

Ha hihető ez a Reddit poszt, akkor lehetséges ez, csak nem mindegyik játék esetében.

[ Szerkesztve ]


arty
(veterán)
Blog

ps1-ről beszélünk, a 60hz-es változatok nagyrészt 30fps-el, a pal 50hz-es változatok 25fps-el (vagy ezek alatt!) futottak sokszor... emellé kaptad még a kevesebb képi infót: sok játék elég nagy alsó-felső fekete sávot kapott európában az usa féle teljes képes változathoz képest, ami most az overscan nélküli lapostévén még szembetűnőb! és akkor erre jön, hogy a játék vagy lassítva fut pal verzióban vagy rosszesetben teljesen fals időzítésekkel (persze vannak jó portok is, de anno európa semmit nem számított az általában japó fejlesztőknek :( a lényeges usa/japán piac 60hz volt...)

természetesen rámehetsz az egy fiókra, de ez - pláne ps3/ps1 korszakot tekintve brutális kínálati (30 vs 220 db) és minőségi minuszt jelent :) a magyar accountod az usa kínálat töredékét nem nyújtja.... (ps4/ps5 időkre ez már jobb, de sokszor a HU accon az akciók nem akkorék, mint pl az usában, se százalékban, se darabszámra - viszont végre mindenkinek jár a teljes képernyő és a 60hz, az is valami! :D )

hjaigen, select games... végülis nem hazudtak, valóban volt pár generációkon és platformokon átívelő cím, de a "psone" klasszikusokból ezekszerint én PONT mellényúltam :(


spuros
(őstag)

Sziasztok. Delideléssel foglalkozik esetleg valaki? Alaplapra szereltem a konzolom, hogy megcsinálom, de nem éreztem magam biztosnak így nem történt meg. :)) Egy fat gépről van szó.


arty
(veterán)
Blog

kreten67 nevű fórumtásrunk talán az egyetlen reményed, ha még vállal ilyesmit egyáltalán :)

---

Birds of Steel-t sajnos amerikából kellett importálni (13e, ez jött most meg), a Birds of Prey ellenben jóáras itthoni beszerzés (3e, bár korábbi...) - most a csak az "IL2" gyűjtemény lett teljes :D

Egyelőre a Prey-t nyomom, támogatja a Thrustmaster joyom, árkád módban elég játszható. Teljes szimuláció módban ellenben számomra kb lehetetlen... (elfogy a lőszer hamar)

üzenetek