[Re:] [adlersson:] Mit eszik az ember, Ázsiába szakadt gyereke? - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Kergeboci
(tag)
Blog

Idehaza, elsősorban (vagy kizárólag?) Budapesten, a hotpot már betört, de még nem terjedt el.

Ellenben a bibimbap és kimchi, mindenféle dim sumok, xiao long baok, gyozák már-már alap kajának számítanak lassan (az előbbiek lehet még elsősorban csak az egyre több koreai éttermekben, utóbbiak viszont már a mainstream magyaros "kínai" büfékben is van, nem csak normális keleti éttermekben).

Rament meg ahogy írtad, most már Marika néni kifőzdéjében is készítenek (az más kérdés, hogy milyen minőségben).

Az árakat még megnézném autentikusan külföldön, ahonnan ezek származnak, bár lassan a magyar árakban sem tudok eligazodni. Az 1600-2000 forintos 4 db gyoza előétel árat itt azért kicsit sokkalom (főleg hogy 2000-2500ért kilóra megvehetem fagyasztva)

[ Szerkesztve ]

üzenetek