üzenetek

hozzászólások


Crogan
(tag)

Én nem érzek ilyet az enyémnél.


Sasi001
(aktív tag)

Köszi, hogy ránéztél. Megnézte más is neki is ilyen, mondjuk nem jól írtam. Ha a bal és jobb mutató ujjad ráteszed úgy megbillegteted akkor látszik, hogy mozdul (nem lötyög-kotyog)ha féloldalasan kapja a nyomást terhelést.

[ Szerkesztve ]


Crogan
(tag)

Le-föl egy kicsit érzetre mintha mozdulna. Szerintem ez a kapcsoló sajátossága miatt van.


chatran
(őstag)
Blog

Nálatok sincs szinkronban a mozgás cél kitűző az órán és a telefonon? Az óra 11 mozgás céllal többet mutat, mint a telefon.


esbii22
(őstag)

Most ráneztem nalam 7 volt a kulonbseg, de par mp utan kileptem, megnyitottam ujra a fitnesz appot és frissitett a teló, azt mutatta amit az óra. Nem varhato el hogy mp-ként szinkronizáljon sztem. Ülj le az ágyra, egy perc után gyanítom szinkronban lesz a kettő.


chatran
(őstag)
Blog

Nálam sajnos ez nem ment ilyen könnyen, már napok óta nem volt ez szinkronban. Újraindítottam az órát, ami nem segített, majd a telefont is, ami megoldotta.
Remélem csak valami beakadás volt.


nji
(aktív tag)

Nem tudom, hogy mire értetted ezt, így érdemben nem tudok reagálni. Ha Apple vs Android, akkor egyik oldalon sem állok, mert minden megoldás érdekel. Emiatt voltam az elején androidos, 2020 óta Apple felhasználó. "Hibridre" akarok váltani, mert az Android fejlesztéseket így nem tudom követni. A tiszta Android tetszik, de a Samsung megoldásai talán jobbak. Az Apple fejlesztések elég nevetségesek évről-évre, emiatt nem gondolom, hogy egy 13 mini vagy egy 7-es óra cserére szorul. Ha lesz értékelhető újdonság, akkor nem fogom sajnálni rá a pénzt. Csak lenne már valami...

üzenetek