üzenetek

hozzászólások


Sungoo
(addikt)

Biztos, hogy nem, mert te a koronáról beszélsz, ő a gombról. :)


Kicsirics77
(veterán)

Köszi de nekem a gomb van elkoszolódva nem a digital crown, majd megpróbálom izopropil alkohollal meg fültisztítóval nyektetni,hátha helyrejönne.


esbii22
(őstag)

Gombnál is ugyanezt csinalom. Lassan folyo langyos viz alatt forgatom es nyomkodom a koronat, illetve nyomom be alatta a gombot is. Kb havonta tisztitom így. 3 eves az ora.


hitchins
(őstag)

Ismerosnek keresek hasznalt apple watchot.
A hirdetesekben azt latom hogy meg 7-est is arulnak 95-98% akku kapacitassal. Ezek valos ertekek lehetnek vagy lehet valahogy manipulalni?


kchris78
(veterán)

Nem lehet manipulálni csak kérdés hogy mennyire valós amit mér :D. De ilyen értékeken meg lehet venni biztonsággal egy órát, nagy gond nem lesz vele.


nji
(aktív tag)

Akkor én azt nem értem, hogy az enyém miért áll tavaly október óta 81%-on, előtte viszont egy éven belül több százalékot is csökkent? Elküldtem a hivatalos szervizbe, azóta állandó 81 %-os. Lehet hogy még egy ideig ennyin is marad. Pedig azóta kb 300 alkalommal töltöttem.


hitchins
(őstag)

Koszi a valaszokat.
Nem vagyok otthon ebben de eleg fura.


mr.tamasbiro
(őstag)

Az én 7-sem 2 éves és 100szazalekos az akksija,én csak péntektől vasárnap estig hordom munkában nem ,mert odaverem valamihez.
Egyebkent eladó ha érdekel írj privát.


joey04
(titán)

Mert semmit nem ér az a szám. :)


niof
(addikt)

Vagy a szerviz egyszerűen elfelejtette resetelni...


Kbali
(nagyúr)

Szerviz nem cserél akksit


joey04
(titán)

Alapból semmit nem ér. Legnagyobb hülyeség volt bevezetni.


lmno
(őstag)

Azt azért nem mondanám hogy semmit nem ér, legfeljebb nem lineárisan csökken + nem mindenkinél ugyanúgy.
Ha aprón van egy 80%-os meg egy 95%-os óra, akkor nyilván az utóbbit fogod megvenni.


nji
(aktív tag)

Ha még egy-két évig használnám, akkor a százaléktól függetlenül egyre rövidebb ideig bírná az akku, aztán egyszer csak fel sem venné a töltést? Tervezek majd újat venni, de másodiknak megtartom ezt is, mert meg akarom nézni, hogy meddig bírja és mikor megy végleg tönkre.


niof
(addikt)

Szerintem nem. Nálam a telónál nagyon szépen leköveti azt, hogy mennyire használható egy töltéssel. Teljesen reális.


joey04
(titán)

ja mikor 1 év után sokaknál 100% van. :DDD


kchris78
(veterán)

ezt mar sokszor kiveseztuk, hogy ezek a telefonok 10x %-rol indulnak, szerencses esetben az aksik a nevleges kapacitasnal tobbet tudnak.


joey04
(titán)

Igen, tudom jól.


niof
(addikt)

Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mikor azt kezdte jelezni, hogy 90%, akkor érezhetően csökkent a használhatósági idő, majd 85%-nál már határottabban, 80-nál pedig eljutottunk oda, hogy minden nap tölteni kell. Most 78%-ot ír, a 80-hoz képest nincs nagy változás, csak jelzi, hogy vigyem szervizbe.
Azzal amúgy egyetértek, hogy százalékonként felesleges vele foglalkozni, de az 5-10%-os "lépcsők" igenis tükrözik a napi használhatóságot.


Sungoo
(addikt)

Tudom, nem nyugtat, de nekem 94%-os kapacitással is töltenem kell minden nap, úgy, hogy még a pulzus mérést is kikapcsoltam.

üzenetek