[RIOS ERROR] [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

niof
(addikt)
[RIOS ERROR]

Én a telefonról írtam ezt.


nji
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Az Apple watch is azt írja 80 % alatt hogy "szerviz"?
Nekem nem akar 80% alá menni, ezért nem tudom.

De ha úgysem cserélik ki az akkut és garancia lejárta után nem adnak új órát akku árában, akkor miért nem azt írja ki, hogy "dobd ki" mert úgysem tudjuk megjavítani😂.


niof
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nem tudom... Az órám még nagyon nem tart ott (99%).
A kérdés meg jogos. Arra leszek kíváncsi, hogy majd ha eljön újra az az idő, hogy a gyártók olyan eszközöket lesznek kénytelenek újra gyártani, amikben lehet házilag akksit cserélni, akkor ezt pl. hogy oldják meg? Vonatkozik ez a szabályozás az órákra, vagy csak a telefonok, laptopok, tabletek érintettek? Pl. óránál én el tudnék olyan megoldást képzelni, mint a Suunto belépőszintnél, hogy ilyen 2032 méretű gombelemforma akksi lenne a gép hátuljában. Ha ők meg tudják oldani, más is meg tudja. A szenzorok persze kérdésesek ilyenkor. Nade, kell e nekünk egyáltalán ennyi szenzor? Szerintem nem...


kchris78
(veterán)
[RIOS ERROR]

szerintem se nagyon. vernyomas mereshez hasonlo megbizhatosagu szenzorok meg foleg nem. nem tudom mennyire lehet altalanositani mik lehetnek a statisztikak de az hogy a nem tudatosan befolyasolt dolgokat merje nem tudom mennyire pozitiv dolog vagy mennyire tud egy amugy egeszseges embernel szorongast kivaltani ha szar ertekeket kezd el mutatni.. valaki csak erzi hogy szarul alszik??? ha igen, jol kel stb akkor oke ha nem akkor meg nem kell hogy mutassa az ora is.. ha jol alszik de rosszat mutat az ora mit kerdojelez meg, magat vagy az ora megbizhatosagat..

[ Szerkesztve ]


nji
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Én kizárólag az egészség és sport funkciók miatt használom. Megvárom a 10-est (X-et?), hogy lesz-e valami új mérhető dolog. De ezt a 7-est ki akarom véreztetni, majd addig megyek, amíg nem kapok akku áron egy refurbished 7-est, mert szerintem így lenne korrekt. Természetesen régen jó volt amikor a régi Nokia telefonokhoz is magam vehettem akkut. Pár év múlva szerintem az EU eléri. Az USB-C és a harmadik féltől származó alkalmazások telepítése is már előrelépés. Szorongassák csak őket is, ha már ennyit kérnek az eszközeikért!

[ Szerkesztve ]


szebe
(őstag)
[RIOS ERROR]

Természetesen régen jó volt amikor a régi Nokia telefonokhoz is magam vehettem akkut.

Meg milyen jó volt amikor a kézbevett telefon nyeklett-csuklott-recsegett. Na ez nekem nem hiányzik.


kchris78
(veterán)
[RIOS ERROR]

Meg lehet azt jól is csinálni...


koxkids
(őstag)
[RIOS ERROR]

Igen, az S4 80% alatt azt írta nekem :)
Szervizeltetés javasolt

Vittem is be CareCenterbe és akksi csere árban kaptam egy új órát. ;)


mr.tamasbiro
(őstag)
[RIOS ERROR]

Mennyit kellett otthagyni így,hogy egy új órát kaptál?


koxkids
(őstag)
[RIOS ERROR]

Itt a díjszabás


INGJOKE
(veterán)
[RIOS ERROR]

* Amennyiben a diagnosztika alapján az akkumulátor hibásnak bizonyul, jogosult a teljes készülék cserére, akkumulátor árában

Ezt hogy kell értelmezni? Mennyi százalékos legyen az akku?


koxkids
(őstag)
[RIOS ERROR]

Ahogy írtam korábban, az óra kiírja az akkumulátor állapot résznél. Diagnosztikán is ennek megfelelően kap eredményt. Valszeg 80% alatt, nekem 78-nál volt csere.

[ Szerkesztve ]


niof
(addikt)
[RIOS ERROR]

Apámnak most került másodszor garis szervizbe a 23-as 40-es SE-je. Elsőre random kikapcsolt, és nem lehetett bekapcsolni, vagy ha sikerült, megint kikapcsolt pár perc után. Visszaküldték, hogy szerintük semmi baja. Most meg az volt a hét elején, hogy levette a töltőről 100%-al, majd 2-3 óra alatt 70-80%-ot esett a töltöttsége, és kiabált töltőért az óra, ami ugye elég messze van a normálistól. Remélem kicserélik neki!...
Csak azért válaszban írtam, mert a töltési diagramról (fűrészfog) ez jutott eszembe. Csak nálad ez az intervallum úgy látom sokkal hosszabb volt azért, nem 2-3 óra.


nji
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Én is pontosan ezt szeretném, erre a care center "szerviz" óta az akku százalék fix 81. Tavaly október óta meg sem moccan, előtte pedig zuhant rendesen. Ez nem furcsa? Szerintem ez manipulálható adat.


INGJOKE
(veterán)
[RIOS ERROR]

Nekem még csak 82%-os az akku nem írja rá, hogy szerviz ajánlott. :)


(ex)Cat
(senior tag)
[RIOS ERROR]

[wOS 11]


nji
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Felraktam a régebbi telefonomra az iOS 18-at, az órára pedig a watchOS 11-et. Nekem nagyon tetszenek az új funkciók. Olyan mintha kaptam volna egy új órát. Kíváncsi vagyok az akkuidőre, hogy milyen irányba változik. Az akku állapota is maradt 81 %. Hátha elindul lefelé😆. Felrakta még valaki? Én sosem bírom kivárni a hivatalos verziót, androidra is mindig felraktam mindent előre.

[ Szerkesztve ]


niof
(addikt)
[RIOS ERROR]

Srácok! A 23-as 40-es SE kinél mennyit bír akksival? Csak mert faterét másodszor dobta vissza a szerviz (garis), hogy az órának semmi baja. Miközben, ha feltölti, 3-4 óra alatt 70%-ot merül, ami biztos, hogy nem OK. A töltöttségi diagram is olyan, mintha valami folyamatosan egységesen merítené, pedig nem fut rajta semmi. Az biztos, hogy nem OK, hogy 3-4* kelljen egy nap tölteni. Amikor vette, simán ment 1-1,5 napot. Szóval, tuti, hogy hibás, de a szerviz szerint meg nem. Ötlet? Természetesen force restart, alaphelyzetbe állítás, meg ilyenek megvoltak, eleve úgy küldtük szervizbe.


Kbali
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

SIM-es vagy GPS-es, mi a használat módja? Milyen tevékenység van amikor így merül? Kicsit kevés az infó - változott-e valami a használati szokásokban?

[ Szerkesztve ]


niof
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nem SIM-es. Mi a tevékenység? Semmi. Hordja, mint órát, és max az értesítések mennek rá, meg a hívások. Ennyi.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]