üzenetek

hozzászólások


woodworm
(veterán)

Erre (is) jó a cfw, általában vezérelhetőek a ledek.
A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel.


bteebi
(veterán)

Én akkor már inkább leragasztottam volna fekete szigszalaggal. Az mindenre jó :DDD.

"A páromat zavarja a sok világító led, engem nem. Mindig mondom neki, hogy alváshoz csukja le a szemét, ne a ledeket nézze.
Állandó éjszakásként dolgozok, a fejem automatikusan felismeri a párnát, ha ráteszem azonnal elalszok és nincs idő foglalkozni különböző zavaró tényezőkkel."

Erről van szó :C :R. Sohase értettem (tulajdonképp szerencsére :) ), hogy hogy bírja az embereket minden apróság zavarni. Nem mondom, hogy engem soha semmi nem zavart, és ha valamiért felébredek az éjszaka közepén, akkor engem is sok dolog tud zavarni, például a gépben lévő ventilátorok, de ha tényleg fáradt vagyok, akkor kb. tök mindegy, hogy mi van akár közvetlenül mellettem is, mert alszom. És ez szerintem gyakorlatilag mindenkire igaz. Aki nem tud elaludni, az nem elég álmos, és/vagy alvászavaros. Utóbbival viszont érdemes megkeresni egy orvost.


#Morcosmedve
(veterán)

Nálam lefedi, pedig van bőven wifi a társasházban.
WRT1900ACS - 1/0,2Gbit/s nettel.


Patice
(nagyúr)
Blog

És tessék. :DDD


Klara_
(őstag)

Merlin Alfa verziok.


Klara_
(őstag)

Magyar fehasználói kézikönyv.


rankesz
(veterán)

Gearybest-en most 160 dollár ~42 e, annyit mehér, nem?


ecaddsell
(aktív tag)

Annyiért én ugrottam volna.
Ez a router gyors 64 bites procit kapot HW-es encryption gyorsítással és WiFi-n is igazából csak a 2.4 GHz-es sáv ami kicsit gyengébb.
Viszont a 64 bites proci miatt kicsit több memóriát használ és csak a flash lett nagyobb, a RAM-ból nem adnak többet mint a hasonszőrű Asus routerek esetében (gondolom ezt a routert valami felső-közép kategóriának lőtték be).

Az itthoni ára ezeknek meg tényleg katasztrófa, egy halom pénzért tényleg csak középszart adnak.

Mivel nálunk még annyira drága az AC86U, hogy olcsóbban meg tudtam szerezni az AC88U-t én inkább azt vettem (meg remélem annak már valamennyire kiforrott a firmware-e bár a 86U meg sokkal újabb kernelre épül). A 88U-nak meg ahogy olvasom képes lehalni az a 4 LAN portja amit a Realtek chip hajt. Remélem ha ez megtörténik akkor még a 3 év gari alatt történik (tényleg félelmetes, hogy egy halom pénzért tényleg csak középszart lehet kapni).

Gondolom amikor jövőre jönnek majd az AX/Max WiFi cuccok az AC-sek jó-árasítva lesznek majd.

Költözés miatt nem tudtam még beüzemelni, viszont azt is látom, hogy a gigabites Digi-hez kezd kevés lenni a mostani n-es routerem.

AC88U-nak van már topikja, ha nem megpróbálok nyitni?


VGYke
(addikt)

És van-e már valakinek ilyenje? Én tervezgetem hogy lesz, de a kedvenc vásárlási helyemről még nem válaszoltak a mennyire.


Klara_
(őstag)

Majd ha bement legalabb 65 ala. A mai araert meg nem kell.


Multibit
(veterán)

Az a baj, hogy a mai készülék többségén azokat a fos, vakító ledeket alkalmazzák. Elég lenne visszatérni a halvány, diszkrét fényű ledekhez.
Mondjuk nekem mindegy, az Edgerouter X-nek a tetején vannak a - nem vakító - ledek, azokat meg úgysem látom. Magasan van egy polcon :)


Klara_
(őstag)

Ott a hatan a gomb, ki lehet kapcsolni a LEDeket, mint a 68U-n.


Multibit
(veterán)

Ettől még az említett tendencia rossz :K


VGYke
(addikt)

Hát, ja :K . Én vagy 20 éve csak egy helyen vásárolok. Erre a routerre ezt írta a fizikailag létező bolt tulaj barátom:
"Sajnos nem tudok igazán jó árat adni:
ASUS RT-AC86U 69.200 Ft + ÁFA (br: 87.884)
" :W


Klara_
(őstag)

En csak a helyi kereskedonel, nalunk is hasonlo az ara, ennyiert meg nem kell.

[ Szerkesztve ]


Multibit
(veterán)

Ennél a routernél nem az ár a probléma, hanem az Asus örök gondja, az ár/érték arány (jó ellenpélda az AC66U B1 :K ). Ezért az árért sokkal jobb router/AP kombót kapok. A jobb alatt jobb konfigurálhatóságot, rugalmasságot és információ szolgáltatást értek.
Nem is beszélve arról, hogy megint előjött ez az idióta álló dizájn. Egy belső antennás típusnál még megértem ezt a kialakítást, de ennél a modellnél egyszerűen unpraktikus.

[ Szerkesztve ]


Klara_
(őstag)

Jo, a dizajn nekem sem teszik a piros csikjaival, viszont a meret es az allo kialakitas igen. A 68U-nak kialakiott helyre tokeletesen passzol(na).

[ Szerkesztve ]


VGYke
(addikt)

Mondjuk nekem meg pont álló kell, mert ide a fekvő is csak állítva férne be. De mivel a routert egy csempeajtó takarja, számomra a csillivilli külső nem fontos...


ArthurShelby
(addikt)
Blog

Mondjuk ilyen helyre routert bezárni kínzás.
Helyből nem tud szellőzni, és a wifi hullámok se tudnak rendesen terjedni (először át kell hatolni a gipszkartonon, amiről rengeteg visszaverődés is van, és ez megőrjítheti a beamforming vezérlőt.


VGYke
(addikt)

Ok, tudom, de nincs UTP csak odáig... Ezért kell egy bikaerős cucc :D A szellőzéssel (hőmérséklet) eddig nem volt gond.

üzenetek