[Re:] [bacsis:] Kecsapos kenyér bacsis módra - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


mephi666
(nagyúr)
Blog

kb 10éve haverommal sütöttünk palacsintát, mert volt még a mamám-féle jókis szilvalekvárból... (tuningra szerintem elsőosztályú anyag lett volna, de ebben nem gondolkodtunk akkor...) begyűrtünk fejenként vagy fél tucattal és meguntuk az édeset... besóztuk a tésztát és kirámoltuk a hűtőt... de úgy rendesen: szalámi, sajt, felvágottak, májkrém, majonéz... elkezdtünk kombózni... a sajtos-szalámis meg a felvágottas finom volt... a májkrémes is még elment... viszont a majonézes ritka undorítóan nézett ki és bűnrossz íze volt mellé... mellékesen tocsogott a palacsinta abban a trutyiban, mert a hőmérséklett hatására még folyósabb lett az anyag... szó szerint "a kutya nem ette meg" :)

#27: 2hete "utónyaraltunk"... reggeli/vacsora benne volt az árban... vacsorára volt vagy 2féle leves mindig meg vagy 4-5féle komolyabb kaja... általában bekóstoltam az egyik levest, aztán elindultam egy nagy tányérral és kb mindenből szedtem rá, amit megkívántam... (a nap közben elfogyasztott jéger/pálinka/tequilamennyiség után volt étvágy rendesen) de kb így, hogy: brassói, pároltkáposzta, pörkölt, sült tarja, többfajta saláta, öntetek meg minden... :) púpozódott a tányér rendesen... az lett volna csak durvább, ha gyümölcsrizst is teszek a tetejére...

üzenetek