üzenetek

hozzászólások


lovace
(aktív tag)

Sziasztok!
Kb. 1 éve a fiókban hever(t) a Stratos. Most előkerült, szeretném elajándékozni. Gondoltam kipróbálom, hogy minden rendben van-e vele és úgy tűnik, hogy többszöri szinkronizálás és gyári visszaállítás után is baromi lassan és esetlegesen talál GPS-t.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet orvosolni akármilyen módon? Pl. alternatív ROM...stb. bármi?


tisn
(addikt)

na ilyet vettem. futas kozben allandoan megszakad a kapcsolat (jelez az ora, hogy elvesztette az eszkozt)

gyereknek telefonnal tokeletesen ment

mi lehet a gond?


farkas26
(tag)
Blog

A tokot inkább munka közben használom,de néha rajta marad.
Nálam még sosem dobta el a GPS-t futás és kerékpározás közben, és pedig futásnál nincsen nálam a teló.


atab5phone
(csendes tag)

Sziasztok!
2018 októbere óta használom a Stratost, eddig nagyon elégedett voltam vele.
Egy futás után éjszaka kikapcsolt az óra, majd reggel nem tudtam bekapcsolni.
Töltőre csatlakoztatva bekapcsol, ha kihúzom, kikapcsol.
Lehet, hogy az akksi egyik pillanatról a másikra tönkrement? (semmi előjele nem volt, üzemidő csökkenés sem)

Amióta Zepp alkalmazás lett az egykori Amazfitből, ahhoz nem kapcsolódik az órám. FR-t nem akartam, hátha valahogy az eddigi adataimat vissza lehetne varázsolni.
Feltettem a Notify for Amazfit-et (13.0.4), hogy az értesítések megérkezzenek, de a Zepp elődje jobban tetszett.

Tudtok esetleg olyan módszerről, amivel a 2018 óta az órával mért edzéseket FR előtt lementhetném (nem mindegyik van lementve gpx-be).Az AmazeBKP - HU segítségével 30 sport adatot sikerült menteni, az órával viszont 865 tevékenységet mértem.
ROM: 2.3.13.0
Előre is köszönöm a segítségeteket!


DelArco
(aktív tag)

Valszeg hulyeseget mondok de ilyen Amazfit/Zepp accountod nincsen ahova felmentek az edzeseid meg amig Amazfit appot hasznaltal? Notify for Amazfit nem tudom hogy hivatalos cucc e mert ha nem gondolom az nem szinkronizal ezzel.
Nekem nemreg kellett orat cserelnem mert az elozo meghalt de a Zepp alkalmazasban latom a regi ora edzeseit is.
A Zepp-hez hogy nem kapcsolodik az orad? Nem is tudtad egyszer sem tarsitani? A korabbi verzios orammal nekem olyan volt sokszor hogy nem akart szinkronizalni csak ha ujrainditottam az orat.


atab5phone
(csendes tag)

Megnéztem, a Zepp-nél most a settings menüben a Login mode-nél Google van. (nem kizárt, hogy van valami Amazfit is, bár arról most hirtelen nem tudok)
Ahogy Amazfitről jött a frissítés a Zepp-re, azóta nem csatlakozik, mert kért volna QR kódot, ezért kerestem valamit, amivel hátha... és akkor jött a Notify for Amazfit.
Amúgy nekem a Zepp is érdekesen működik :)
A Zepp-hez nem csatlakozik az óra, nem párosítottam, viszont olyan, mintha a háttérben futna valahogyan a régi Amazfit (erre nem jöttem még rá, hogy hogyan és hol (Xiaomi Redmi 3s)). Ha új rekordot érek el, a Zepp figyelmeztet.
Azóta teszteltem az órát, powerbankról tökéletesen mér, működik, amint széthúzom, egyből kikapcsol.
Esetleg cseréltetett már valaki szervízben akkumulátort?
Ha igen, hol és mennyiért vállalták?


bluerain
(csendes tag)

Tud valaki segíteni? Új telefon nem tud kapcsolódni a Stratos-hoz, mivel a régivel van párosítva. A kezdeti QR kódos indításhoz reset-elni kell az órát. Ilyenkor az órából eltűnnek az edzés rekordok, de a Zepp appban megmaradnak?


ripo05
(tag)

Én már többször reseteltem az órát, az appban minden megmaradt.

Vettem hozzá egy decatlhonos mellkaspántot. Többször volt róla szó itt, hogy kerékpározás közben összevissza méri a pulzust. Így pontosan mér, de 1,5 óra alatt 52-ről 5%-ra merült. Szóval túl sok üzemidőre ne számítson senki.

[ Szerkesztve ]


kanyi51
(senior tag)

Hogyan resetelted?


ripo05
(tag)

Settings/Device/Factory reset


kanyi51
(senior tag)

kösz


lada22
(csendes tag)

Sziasztok!

Nálam már sajnos a 2. óra döglött meg, mert fellazult benne a pulzusmérőt fedő plexi és nedvesség érte az óra belsejét. (Az 1. még gari időn belül, a 2. már sajnos garancia időn túl.) Pedig nem úsztam/zuhanyoztam benne, csak sportoltam + utána leöblítettem csap alatt. Elég gáz, hogy egy amúgy tök sokat tudó jól összerakott "vízálló" óra ilyen miatt vérzik el.

Mivel amúgy az óra (ezt a típushibát leszámítva) nagyon tetszett, beruháznék egy új példányra, ha mondjuk kiadnának új verziót, amiben ezt a problémát javítják. Tudtok ilyenről esetleg?


alex.3
(tag)

Vegyél Stratos 3-at én 2-ről váltottam direkt ezért. Medence, szabadvízi sport, már minden volt és semmi baja 1,5 éve használom. :DD


DelArco
(aktív tag)

Tapasztalt valaki olyat hogy hosszabb edzesido eseten megbolondul az ora es elveszik az addigi meres? Az ora azt kezdi mutatni hogy az edzes mar 50000 oraja megy es a tavolsagmeres visszaugrik 0-ra. Az elmult 4 alkalmobol 3nal megtortent ugy 3 ora meres utan. Korabban mertem vele 7 oras turakat is gond nelkul. Mostanaban frissites sem jott az orara szoval nem tudom mi okozhatja.


alex.3
(tag)

Sajnos nekem is volt egy ilyen anomáliám az órával kapcsolatban kedden egy túra alkalmával. Stratos 3 volt az alany, frissítés tavaly óta nem érkezett. :O Nem tudom miért hanyagolták el ezt az órát ennyire. :F


DelArco
(aktív tag)

Igen nekem is stratos 3 van az elso szeriarol valtottam meg januarban.
Lehet hogy egy factory reset megoldana a dolgot. Szerintem frissitest mar nem igazan fognak kiadni ra.


alex.3
(tag)

Most én is visszatértem a gyári rom-ra, kíváncsi vagyok, hogy mi történik. :U


adathor
(csendes tag)

Sziasztok!
Minden létező csatlakozási,èrtesítèsi akármit bekapcsoltam már az appon de nem jelez semmi üzenetet vagy hívást,èrtesítèst!
Tudnátok segíteni?


ripo05
(tag)

Az óra szerint kapcsolódva vannak? (Ha fentről lehúzod, ott a pipa a telefon ikonnál?)


adathor
(csendes tag)

Igen.

üzenetek