üzenetek

hozzászólások


fery02
(addikt)

Értettem Uram! 😌😁


Moki2
(aktív tag)
Blog

Ezért maradok stratosnál , lusta vagyok sportolni :P


Faby
(senior tag)

Ha csak az üzenetkezelés a probléma, arra létezik megoldás, Watchdroid Phone a telefonra, és Watchdroid assistant az órára.
Az általad említett problémákra (időzítés, fehér alapon fekete betűk, gyorsválasz) tökéletes megoldás.
Az újabb verziók SMS-t nem, csak IM üzeneteket tudnak válaszként küldeni (kösz, Google), de egy régebbi verzió, pl a 9.1 felrakásával az SMS küldés is működik.
Az üzemidő persze ettől még nem lesz több hetes, és az 5 vs 3 gomb szitura sem megoldás, de nekem tökéletesen bevált.
Aki még ennél is mélyebbre akar menni, az felrakhatja a moddolt firmware-t, abba már eleve integrálva van a Watchdroid.
De persze érthető, ha valaki ennyire nem akar vele foglalkozni, és teljesen jó választás lehet egy másik óra, ami alapból jobban passzol az igényeihez.


fery02
(addikt)

Végülis eddig csak az AmazMod-ot használtam (elég is volt annyi használat) és tényleg van ez a Watchdroid is, amit viszont még nem próbáltam.
Köszi, hogy felhoztad! 🙂


Bobby G.
(senior tag)

Én még nem is hallottam róla.... :Y AmazMod fent van, de elég szeszélyesen működik. :( Főzött ROM-ról még mindig nem vagyok biztos, hogy megéri felrakni, pedig régen nagyon szerettem mókolni a telefonokat. :D


DelArco
(aktív tag)

Ugy látszik a Stratos 3nál is megvan az a pulzusmérési pontatlanság ami az 1-es verziónál megvolt. Eddig csak bringázás közben teszteltem 5 alkalomból 2 volt amikor nem mért jól. Ilyenkor 100 alatt marad a maximum érték is. Kirándulásnál még nem néztem ot a Stratos 1 azért mindig jó volt remélem az nem változik itt sem.
Kipróbáltam a Polar H10 mellkaspántal is amivel teljesen jó volt a mérés. Azzal csak annyi a gond hogy 30% akksit elhasznált 1 óra alatt.


tisn
(addikt)

nem hangzik jol. szoftveres hiba szerintem, amikor megnyomoma pauset, akkor egy pillanatra mindig jo ertek villan be.


farkas26
(tag)
Blog

A legújabb Firmware van rajta?
Nekem is Stratos 3-om van de nekem csak a kalóriát írja rosszul vagy az óra vagy az alkalmazás. :(


DelArco
(aktív tag)

Első bekapcsoláskor feltett pár updatet azután nem talált többet.
Amikor a pulzus nem jó akkor nálam a kalória sem jó mert a pulzus alapján számolja a kalóriát. Ilyenkor a bringázás után ilyen nagyon alacsony elégetett kalóriát ír.
Olyanom még nem volt hogy csak a kalória volt rossz nálam ez a kettő együtt jelentkezik.

Régebben amikor láttam hogy rosszul mér kardió edzés közben akkor még az elején újraindítottam az aktivitást teljesen (csak pause nem működött). Ez Stratos 1nél anno megoldotta csak persze rohadt kényelmetlen hogy 10 perc után leállítod aztán újrakezded hátha jó lesz.


farkas26
(tag)
Blog

Edzés közben nem vettem észre ilyet, csak annyi baj, hogy az óra ki ír pl 300 kalóriát addig a zepp 198 kalóriát, azon kívül mindent jól ír ki. :F Pedig csináltam az órán már factory reset-et is raktam újból az alkalmazást is. Régen míg Amazfit alkalmazás volt akkor nem volt ilyen gond. A mi band 4-el frissítés élőt volt ilyen kalória bug de frissítés után megszűnt. A feleségem GTS 2 mininéjénél nincsen ilyen probléma.


DelArco
(aktív tag)

En az oran mutatott kaloriaerteket nem igen szoktam nezni csak mar azt amit zeppbe atrakott. A mait megneztem ott ugyanazt mutatta az ora az edzes vegen meg az atoltott zepp aktivitas is. De nyilvan ez csak egy minta lehet az osszes eddigi meg rossz volt :)


farkas26
(tag)
Blog

Akkor lehet az órámban van a gond :( , megvárom most már a Gtr3-at vagy Stratos 4-et ha lesz.
Hajlanék a Garmin fele is, de az baj azon az áron 2db Amazfit órát vennék ami nekem a Garminál tetszik.


lovace
(aktív tag)

Vedd meg a Garmint! Én is úgy voltam vele, hogy sajnáltam rá a pénzt, de ha megtelepszik a kis bogár a füledben, onnantól nincs visszaút! ;]


tisn
(addikt)

ki milyen fulest hasznal stratoshoz?
az edifier x3 problemas nalam, vennek valami mast


farkas26
(tag)
Blog

Én Redmi Airdots S2-tőt használok, probléma nélkül.


tisn
(addikt)

thx


tisn
(addikt)

amazfit nexot hasznal valaki? mit tud?


ripo05
(tag)

Egy ideje az sms értesítések nem érkeznek meg az órára, minden más igen. Az appoknál be van állítva egy Telefon és üzenettár. Mit kellene még megnézni/beállítani? A telefon egy MI9T.


ggeleven
(őstag)
Blog

Mi Note 10-zel nincs ilyen gond (ott Messages néven fut az sms app). Esetleg, hogy elveszed és visszaadod a jogosultságot az appnak a Zeppben?


reggi
(aktív tag)

Meg plusz a telefon értesítéseket is el és vissza adod a teló beallitasaiban..

üzenetek