üzenetek

hozzászólások


fery02
(addikt)

Melómból kifolyólag rengeteg munkahelyi sms-t és chat üzenetet kapok és ezeket sokszor olyan helyzetekben kapom, amikor kényelmetlen vagy egyáltalán nem tudom elővenni a telefont.
A Stratos ezt nem teljesíti a kívánt minőségben, mert gyorsan eltűnnek az értesítések, amik amúgy is nehezebben látható fekete alapon, vékony fehér betűkkel jelenik meg, háttérvilágítás nélkül.

Egy Garmin-nál eleve állíthatom az értesítések kijelzésének idejét, fehér alapon megfelelően vastag fekete betűkkel jelenít meg értesítést, az 5 oldalsó nyomógombokkal való kezelés is jobban személyemre áll a minikijelző simogatás helyett, instant választ is küldhetek róla üzenetekre, több hetes üzemidő és ha még a háttérvilágítást is automata beállításon hagyhatom úgy, hogy a hétköznapokban feleslegesen nem villangat fel (mint ahogy a Stratos), akkor nekem ez a mennyország. 😅

Amoled-et nem akarok, karperecet sem, rendes megbízható órát szeretnék, ami mögött rendes support is van és a szoftvere is rendben van.

Sajnos nagyon nem tehetek róla , hogy a fenti igényeimet egyedül, csak és kizárólag (most már egyre világosabban látom), egy Garmin óra tudja teljesíteni, hiába sportolok vagy nem sportolok. 😔

[ Szerkesztve ]

üzenetek