Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Lalikiraly
(őstag)
Blog

Szia!

A hoteles dologra mi is rájöttünk, hogy legközelebb csak reggeli. Már csak azért is Mert a Top Hotelben gázos volt a mindennapi ugyanaz vacsora.

Miért nem ittunk sört? Mert totál antialkoholista a csapat. Ha rajtam múlna érne a következő szesztilalom, de tényleg...

Hát mi még a metró és busz és villamos mellett is gyalogoltunk napi cirka 10-20 km et...

Fent a Várban írtátok, hogy milyen az ellenőrzés, én párommal este 9 körül érkeztünk oda, mert nappal tömeg volt. És tök jófej volt, mondta, páromnak, hogy Madam pls a táskát... De nem is vizsgált meg minket a detektorral, csak mikor sétáltunk be a kapunál köszönt a másik katona és mondta hogy csipkedjük magunkat mert majd zárnának. Mi meg mondtuk hogy köszönjük rendben és mindenki mosolygott, volt kb cirka óránk.
Amúgy a főtérre akkor futott be egy bazi Merga, valszeg minisztár féléve, mert mentek arra a Katonák is.
Kifelé meg lestük, hogy arra el lehet vajon menni? Mondom páromnak, ááá mondom ott a Katona, ne menjünk arra. Erre a katona hölgy megszólalt persze csehül, hogy nyugodtan menjünk csak arra. Aztán köszönt mosolygot minden jót kívánti, na persze mi is.

Meg sétáltunk fel az egyik metrómegállótól asszem Vysherad nál... És egy nő éppen akkor ért oda babakocsival és elkezdte leszenvedni a lépcsőn, mi meg ketten kérdeztük, angolul, hogy segíthetünk? Az meg úgy meglepődött, hogy mire észheztért már le is vittük a babakocsit. Az meg nem győzte köszöngetni...

Amúgy mindenhol nagyon kedvesek voltak.

De mégegyszer minimum megyünk.

Amúgy ezt már volt kollégámtól is hallottam, hogy akkor lesz jó prága, ha nem hallassz Magyart vonyítozni. Ritka fasz egy nép vagyunk az tény.

üzenetek