üzenetek

hozzászólások


oszy
(veterán)

Nem zenehallgatásra lesz. :) A telefonálás az elsődleges cél. Bangoodon van ennyiért. Melyik szállítást kell választani?


anorche1
(őstag)
Blog

Ezeknek a vizhuteses ventiknek van barmi ertelmuk? Probalta mar valaki? Jobb mint egy sima venti?

[link]


Dluinet
(nagyúr)
Blog

2 fokkal csökkenti a kiáramló levegő hőmérsékletet, a szobában 0,01 fokkal lesz hidegebb


MADcat
(MODERÁTOR)
Blog

Tavaly volt téma. Semmit sem ér.


edk-
(őstag)

Valóban csökken a hatására picit a hőmérséklet, de a páratartalom meg nő, ami növeli a hőérzetet. Igaza van annak, aki azt írja, semmit sem ér.


nimfas
(addikt)

De legalább minden áldott reggel nézhetem a hülye TV-Shop-os reklámot ahol "CSAK MOST ÉS CSAK ÖNNEK...." 9.990 Ft+szállítás..... igaz hogy 3 hete ez megy... de akkor is CSAK MOST! :W

Amúgy a klíma kivonja a párát a levegőből, ez pedig épphogy párásít a jég olvasztásával. Tehát semmit nem ér hosszútávon. ;]


Ciccuka
(veterán)
Blog

Ha közvetlen rád fújja, akkor kellemes lehet nyáron, de másra nemigen alkalmas (ez pl. amit linkeltél nagyon gyenge teljesítményű).

[ Szerkesztve ]


DJGABI
(addikt)
Blog

jeget kell/lehet tenni bele, úgy azért értem hogy működhet. de ja, kb csak ha közvetlen magadra irányítod. munkatársam tavaly hozott be. akartam én venni, de kínából már mire megjön nem fog kelleni.. itthon valamelyik kuponos oldalon volt hasonló áron, már bánom hogy nem húztam be.
7k postával [link]


petipetya
(nagyúr)
Blog

Linket adsz hozzá? Látatlanban nem mondanék rá semmit.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

gyakorlatilag párásít, utána még jobban meleged lesz, mert nem tud elpárologni az izzadtság a bőrödről. :U 2 forintot nem ér az egész a működési elve miatt, nemhogy 7k-t.

7k-ból inkább jégkrémet vegyetek.

[ Szerkesztve ]


8
(senior tag)

Én egyszer letörtem egy microusb csatlakozó kis belső billentyűjét ilyennel. Új telefon, drága mulatság volt.
Sokkal szűkebb a lyuk rajta, óvatosan kell kezelni. Vonatkozik ez a kombinált lightning-microusb kábelre is.
Azóta inkább forgatom..


tlala
(addikt)
Blog

Megjött a nagy hátizsákom a joyboy-ról, iszonyúan tetszik, nagyon jó minőségű, és tekintélyes méretű a napi használathoz.
Az oldalon található 4 dolláros kuponnal, USD 11,99 volt az ára, és szerintem az életben még jobban néz ki, mint a képen.
A lehető legjobb szívvel ajánlom!

[ Szerkesztve ]


bul07
(nagyúr)
Blog

1napi cucc elfér benne?
Ha egy egy éjszakás út lenen valahova, tehát
Másnapi váltás cucc, éjszakai cucc, tisztálkodószerek, stb elférne benne

Esetleg ha lehet saját képek, mert az értékelésnél lévő képek elég rossza minőségűek

[ Szerkesztve ]


DJGABI
(addikt)
Blog

mikor rendelted? néztem itthoni táskákat, de 5-én én is inkább behúztam ezt..

korábban meg a bg-set, de az elég gagyi. mindegy, drónozáshoz jó lesz [link] 3600ft volt kuponnal


petipetya
(nagyúr)
Blog

Magamnak simán rendelném a legolcsóbb szállítási móddal, mert átcsúszik. De megnézném máshol is, hátha olcsóbb. Például a gearbesten (gearbest app link) 29 USD a vége: [kép] , vagy a giztop esetén (ahonnan én rendeltem) még olcsóbb: [kép]

[ Szerkesztve ]


tlala
(addikt)
Blog

3-án rendeltem, 11-én jött meg.
Szerintem 2 napi cucc is simán.
A kedvedért most belepakoltam 4 pólót, 4 shortot, egy hosszú farmert és egy nagyobb neszesszert - így 80%-os pakoltságot tippelek. :)
Még belefért volna egy edzőcipő, fényképező, stb.
Képeket is készítettem, a másodikon látszik a mérőszalag is, a zsák földtől mért magasságával (de szerintem a teteje még magasabbra megy, ha jobban megpakolod).

[ Szerkesztve ]


bul07
(nagyúr)
Blog

Köszönöm

Hmm már csak a szín kérdéses, hogy mennyire sötétebb a kék, mert ha inkább sötétebb akkor az lesz

Képeken nagyon mások a kék színei [link], [link], [link]

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(nagyúr)

Ez egy úgynevezett légmosó, elvben párásít és a vizesen maradt felület megköti a port és más kisebb részecskéket a készüléken belül így tisztítva a levegőt.
Az csak járulékos dolog, hogy hűvösebbnek érzed a levegőt*, de hacsak nem hűtött vízzel dolgozik, kamu a hőmérsékletkülönbség.

A vizet több módon is el lehet párologtatni, de alapvetően a meleg vizet könnyebb, tehát fűtöd. Hidegen az ultrahangos párásítás a hatékony, És van a harmadik, amikor nagy felületen természetes módon szárad meg.

Ha nedves ventilátor kell, akkor a ventilátor előtt a levegő útjában lévő párát permetező egységet keress, ez valóban hűvösebb levegőt ad, mert *a felületen kicsapódó víz párolgása hűti a felületet. Nyilván a számítógépek legnagyobb örömére...

A másik lehetőség, hogy a párásító gépek kilépő oldalán a levegő útjába jeget raknak: a jég hűti le a levegőt, elolvadva pedig a víztartályba jut, ahonnan a párásító elpárologtatja. Ez még ér valamit, de a párakicsapódás ennél a készüléknél okozhat legnagyobb eséllyel tócsát a gép alatt.


stickermajom
(addikt)
Blog

Megjött a BG-s táska már? Én ilyen hétvégi túrázósnak vettem, de még semmi sajnos. Viszont, ha gagyi, akkor haver is boldog lesz, mert én beszéltem rá. :D

üzenetek