üzenetek

hozzászólások


Janaboy
(veterán)
Blog

Gondoltam írok egy kis összehasonlítást, hátha másnak is hasznos lehet.
Tegnap megjött a Tronsmart Onyx Neo, az első ilyen vezetékmentes fülesem, az egyetlen összehasonlítási alapom egy Baseus S06 al van.

Kezdem a negatív dolgokkal, aminek egy része relatív:
- A gyári gumiharangok nekem nem igazán passzolnak, a jobb fülembe oké a középső, de a balba már nem, nem is olyan igazán kényelmes, ráadásul ha iszok akkor hallom ahogy "kontrasztot" veszít a hang :D
Ezt sikerült kompenzálnom és jelenleg tesztelem a Baseus harangjával, sokkal kényelmesebb.
- Szörnyű ez az érintés érzékeny téma, kiveszem a fülemből már kattog-dudál-világít össze-vissza minden, csak a hangerő miatt nem biztos, hogy megéri, bár ha valaki használja headsetként is akkor persze hasznos lehet. Ki lehet kapcsolni amúgy az érintés érzékelést? Amúgy azért gond ez, mert annyira pici, hogy nincs rajta normálisan fogás.

Ami a hangját illeti (Huawei P20 Proval használom), nem volt még aptX-es fülesem, de amit hallok az tetszik, nincs olyan erős basszusa mint a Baseusnak (és nem is kell), szebb és tisztább a hangja, viszont nem tud olyan hangos lenni mint az S06.
Összességében nekem jobban tetszik a Tronsmart hangja.

Ami még fura, de lehet az összes TWS füles ilyen, hogy ha letakarom a kezemmel mindkettőt, akkor nincs hang tovább :D gondolom megszakad a kapcsolat?

[ Szerkesztve ]

üzenetek