üzenetek

hozzászólások


Skillet
(addikt)
Blog

Vát? Nekem a legfrissebb app van.
Account, Wallet, Coin... Nálam működik.


Skillet
(addikt)
Blog

A gomb jól működik a seago 551-nél? BestBuy topikban olvastam valakitől, hogy nekik 2 is megnyekkent gomb problémával.


hfrici
(aktív tag)

Nekem 1 teljesen meghalt, csak cincog, a másik pedig belassult. Írtam nekik, cserét küldenek videóban kérték a hibát.1 dolláros kupont kell megvásárolni + postaköltség.


Skillet
(addikt)
Blog

Akkor inkább elengedem. Nekünk 507-esből van 2 itthon. Mindkettő bírja, én most a sajátomat elejtettem, az kicsit gyenge azóta, de még megy. Asszony viszont folyamatosan dobálja az övét, de semmi baja. Én is azt használom mostanság.
Milyen ajánlott szónikus fogkefe van kintről vagy akár itthonról?
Esetleg valamelyik Soocas? Az amúgy valami sáomi cucc?


Silent77
(veterán)
Blog

Bármelyik Oclean. :K


Gézengúz
(addikt)

Szintén


Skillet
(addikt)
Blog

Az az x pro nem rossz :B
A fejek 1 évre 5e Ft. Talán az sem a világ vége. :DDD
Hmmm. Köszönöm. Átgondolom. De tetszik...


Ra3
(őstag)

Oké, akkor itt tájékoztattak félre, talán egykét hete volt téma hogy eltűnt a wallet gomb, és már nem elérhető a +16 frissités után. Ezért én fel se raktam a legújabbat, de ezek szerint fake news volt.


Silent77
(veterán)
Blog

Várj meg vele valami akciót, most nincs jó áron.
Nem fogsz benne csalódni, a fejek is nagyon jók. :K


Fredo78
(aktív tag)

Sziasztok!
Ez a szék jó lehet?
[link]
Kuponozni lehet vajon?


CHIPman
(nagyúr)
Blog

Kupon lenne rá, de hová írod be, ha nem lehet megrendelni?


doddencs
(senior tag)

USB-s fali töltőt, ami sima konnektorként is használható, tudtok ajánlani? vagy inkább itthonról keresgéljek?


Fredo78
(aktív tag)

Tényleg :( Érdemes ránézni naponta, hogy változik-e?


BB9000
(senior tag)

A fali konnektorba épített USB töltő kényelmes, de egyáltalán nem ajánlott. Az a hátránya, hogy folyamatosan áram alatt van az USB töltőáramkör és egy esetleges meghibásodás esetén kigyulladhat és óriási károkat okozhat.
További hátránya, hogy a töltő képességei ezeknek igencsak korlátozottak, a feszültségének stabilizálására és a töltőáram erősségére vonatkozóan. A beépítettnél sokkal jobb ha egy USB töltőfejet használsz. Azok közül is egy jó minőségűt. Pl: AUKEY
A Kínából rendelt termékek közt nagyon nagy minőségi különbségek vannak! Az olcsó sz@rokat nem szabad megvenni, mert tűzveszélyes, érintésvédelem nulla, vagy gyenge, hamar elromlik, töltőáram nincs megfelelően stabilizálva emiatt tönkreteheti a töltendő eszközt is.


Dluinet
(nagyúr)
Blog

szerintem dugasz típusúra gondolt


doddencs
(senior tag)

Igen, arra.
Viszont, ha nem ajánlott bennehagyni ezt sem, akkor ebből is kapcsolós lenne a legjobb. Van olyan egyáltalán? :)


Dluinet
(nagyúr)
Blog

Ilyesmi, csak márkában kéne?


BB9000
(senior tag)

Ok. Ha elosztósor kell USB töltővel, akkor Legrand. Használható még a Xiaomi is: Link. Ezen is van kapcsoló. Ugyanezt meg lehet Kínából is rendelni, de szerintem nem olcsóbb annyival, hogy érdemes lenne várni rá 2 hónapot.

[ Szerkesztve ]


Beni2360
(félisten)

Hát nekem Májusba lesz 4 éve, hogy beépítettem és azóta is folyamatosan használjuk, az egyikben azóta be van dugva egy időjárás állomás. 1A adnak le és egy átlagos töltésre nagyon is megfelel. Igaz 65 mm-s doboz kell neki.
*******************
doddencs - Olyan dugaljom is van igaz itthon vettem a LIDLI-ben és a hálószobában az ágy mögött van bedugva 2.5 éve és egy kis lámpa van rádugva folyamatosan.

[ Szerkesztve ]


tonyrulez
(őstag)

Amennyiben nincsenek vállaid, jó lehet. Máskülönben sok szerencsét ahhoz hogy nagyobb szögben széttárd a karjaid. Nem is értem miért emelnek át szinte 1:1-ben olyan széket a kocsiból, aminek az a lényege hogy egy helyben tartson. Ültem ArenaRacer 80ezres székben, nem tudtam kényelmesen ülni benne, szokásos bill+egér fogás pozícióban a vállam már nem fért el, és beleállt a szék "oldaltartójába". De ez csak magánvélemény.

Max. Noblechairs Icon típusú "gamer székekben" tudnám elképzelni magam, aminél ez nincs kialakítva. De ennyiért inkább vennék normál irodai széket, amit tényleg arra terveztek hogy ember formájú emberek 8-12 órán keresztül üljenek benne, és nem arra hogy szép legyen, és oldalirányú gyorsulásnál is megtartson.

[ Szerkesztve ]

üzenetek