üzenetek

hozzászólások


doddencs
(senior tag)

Nem hosszabítót keresek, olyasmira gondoltam, mint a Dluinet által linkelt termék.
Legrand-ban valami ilyesmi: [link]

Csak a Legrand-on nincs on/off kapcsoló, ez nem tudom, hátrány-e. Viszont fixen bedugva hagynám.


Laci.M
(senior tag)

Te komolyan kihúzod a telefontöltőket a falból ha nem használod?

Ha igen akkor mivel másabb mint mondjuk a router, vezetékes telefon, tévé, set top box, nas, házimozi, rádió és még a többi ezer fogyasztó tápegységéhez képest? Én telefontöltőt nem húztam ki falból legalább 5 éve (kivéve mondjuk ha elvittem valahova), de ha tudok eleve olyan hosszabbítót veszek amiben van alapból USB (xiaomi, lidl). Ebből a szempontból nincs különbség a beépített és a bedugható között.

Jól mondtad végülis, de sajnos a különbség ott van, hogy a fali aljzatok általában nagyon gagyik, ezért nem ajánlottak. Azzal nincs baj, hogy állandóan feszültség alatt van, mert ennyi erővel kéthetente ki kéne gyulladnia minden háznak.


Gergi
(aktív tag)

Sziasztok!
Kerékpár-computerből melyik az ár/érték arányban ajánlott márka/típus aliról vagy bangoodról?
Esetleg láttatok valami jó akciót valamelyikre? :U
Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]


snpetit
(aktív tag)

Holland postás csomagokkal, hogy álltok Kínából? Nektek is sokat csúsznak?


D0zeR
(tag)

Sziasztok bevált masszázs pisztolyt keresnék, talált valaki külföldről?


fecus
(őstag)

Ilyet vett az ismerős: #165897 fecus


Ciccuka
(veterán)
Blog

aldi, lidl-sek is tönkremennek hamar általában, a kínaiak meg ezeknél jóval rosszabbak.

Lehet az Aldi-sal jársz a legjobban, amelyikre 3 év gari is van.

Vagy a régi bevált márkák:

[ Szerkesztve ]


Fredo78
(aktív tag)

köszi szépen, akkor felejtős


BB9000
(senior tag)

Igen! A tűzvédelemre én is odafigyelek és minden fórumtárs figyelmét felhívom arra, hogy figyeljen oda. Te is csak addig leszel ilyen cinikus, amíg meg nem tapasztalod, hogy a tűz nem játék. Konkrét személyes rossz tapasztalat híján veszélyes eszközöket veszélyes módon használsz. Ez a te dolgod. De másokat ugyanerre biztatni már felelősséggel is jár.
Talán nézted az újratervezés c. tv műsort. Ha mégsem, akkor elmondom a tanulságát. Egyik részben egy sokgyerekes családot mutattak be, akiknek a háza kiégett, mindenük odalett, a ház lakhatatlanná vált. A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta. Elmentek otthonról és a srác a töltőn hagyta a mobilját. Ennyi. Mire visszaértek már égett minden.
Mindenki "tudja", hogy az 1$-os USB töltőfejek kerülendőek, de néhányan még más kárán se tanulnak. Ne használj olcsó, gagyi töltőfejet, se konnektorba épített USB töltőt! Ha x évig hibamentesen működött nálad, attól még ugyanolyan könnyen bajt okozhat, ha egyszer majd elromlik. Neked is azt mondom, hogy szabadulj meg tőle minél előbb.


fess
(őstag)

Én egy vezeték nélküli lidl-öst használok több, mint 5 éve, 1x kellet elemet cserélném benne


Degeczi
(nagyúr)

Azzal az szokott a gyakori tervezési gond lenni, h álló helyzetben energiatakarékosságból egy idő után elalszik, aztán csak gombnyomásra éled föl - márpedig a gombnyomást rendre elfelejti az ember indulásoknál, így pedig nem lesz valós a megtett km (nekem csak ez az igazán fontos, h lássam összesítve, mennyit használtam egy évben)

A jobbfajták fölélednek mozdításra is, vagy néha figyelik az impulzusokat alvó állapotban is, és max 10-20 m késéssel, de fölébrednek

[ Szerkesztve ]


pulutodurumo
(őstag)
Blog

A lidlis mozgásra ébred. Szerintem tök jó, kivéve hogy az én bringámon sokszor eldobja a jelet. Pont az útjába esik pár alkatrész. De funkciók bőven vannak benne.


solti
(senior tag)

jól mondod, a gagyi szart kell kerülni, bár ez az élet minden területén igaz. Jó minőségű töltő nyugodtan maradhat, ahogy a NAS, 3db Pi, kamerák stb bekapcsolva van ha elmegyek otthonról.
(egyedül powerbanket nem hagyok töltőn felügyelet nélkül...)


tonyrulez
(őstag)

Ha esetleg GPS-es is érdekel, akkor tudom ajánlani az iGPSport iGS50E-t, 2 és fél éve használom megelégedettséggel, útvonalat .fit fájlba rögzíti. Most $70, 20k HUF-ért kapni. Nekem tetszik a visszanézhető útvonal (sebesség, magasság grafikonokkal egyetemben) illetve hogy nem kell kábellel szarakodnom.

Lehet van jobb is már ennyiért, én anno 15ezerért tudtam megvenni.

[ Szerkesztve ]


tupacamaru
(veterán)

CYCPLUS M1


Donki Hóte
(veterán)

A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta.

Konkrétan egy töltő volt, ami a tüzet okozta? Milyen töltő volt?

Samsung telefonok, sőt iPhone telefonok is okoztak már tüzet, mégse mondja rájuk senki, hogy sz@ros telefonok :U


vottokar
(senior tag)

Jéé! Ott vigyorog az enduro-m! :)


Beni2360
(félisten)

Hát nekem van egy POWERFIX profi kapcsolós hosszabbító 4 db-s, és 2 db usb-vel aminek az össz kimenete 5V/2.1A. Ez is 2017 Május óta van bedugva folyamatosan. Aldi vagy LIDLI már nem tudom.


chatran
(őstag)
Blog

+1 Még csak egy éve használom, de nekem is nagyon bevált. Strava-val is kompatibilis. Valamint ANT+ kiegészítőkkel lehet párosítani. Eddig egy pulzusmérő övet vettem hozzá, 11.11 akcióban. Ezeken kívül van még sebességmérő és pedálfordulat szenzor hozzá.

Amúgy van ennek egy olcsóbb változata, az IGS20-as, az Ali-ról 10 alatt is megszerezhető akciókkor kuponozva.

[ Szerkesztve ]


Ciccuka
(veterán)
Blog

kerékpár komputerről volt szó eredetileg

üzenetek