üzenetek

hozzászólások


BB9000
(senior tag)

Igen! A tűzvédelemre én is odafigyelek és minden fórumtárs figyelmét felhívom arra, hogy figyeljen oda. Te is csak addig leszel ilyen cinikus, amíg meg nem tapasztalod, hogy a tűz nem játék. Konkrét személyes rossz tapasztalat híján veszélyes eszközöket veszélyes módon használsz. Ez a te dolgod. De másokat ugyanerre biztatni már felelősséggel is jár.
Talán nézted az újratervezés c. tv műsort. Ha mégsem, akkor elmondom a tanulságát. Egyik részben egy sokgyerekes családot mutattak be, akiknek a háza kiégett, mindenük odalett, a ház lakhatatlanná vált. A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta. Elmentek otthonról és a srác a töltőn hagyta a mobilját. Ennyi. Mire visszaértek már égett minden.
Mindenki "tudja", hogy az 1$-os USB töltőfejek kerülendőek, de néhányan még más kárán se tanulnak. Ne használj olcsó, gagyi töltőfejet, se konnektorba épített USB töltőt! Ha x évig hibamentesen működött nálad, attól még ugyanolyan könnyen bajt okozhat, ha egyszer majd elromlik. Neked is azt mondom, hogy szabadulj meg tőle minél előbb.

üzenetek