üzenetek

hozzászólások


jjeahh
(nagyúr)

Nálam az ilyen kis kocka Inbike bírta a strapát, amíg le nem váltottam Garmin-ra. Az ilyen Sunding-ot viszont nem ajánlom.


Beni2360
(félisten)

Később láttam de még én leragadtam a falikútnál. :DDD


Gézengúz
(addikt)

Nekem ilyen működik vagy másfél éve, semmi baja, vagy 3x-4x-er kellett már töltenem, micro usb-je van. Mozgatásra éled. Valami 10 dollár körül volt akkor kuponozva.
[link]


gyapo11
(őstag)

Igen, jön egy csomagom 56 napja. November 12-én indult, és csak Netherlands Post bejegyzések vannak a trackingben.

[ Szerkesztve ]


gyapo11
(őstag)

töltőáram nincs megfelelően stabilizálva

A töltőáramot nem a töltőfej szabályozza, hanem a töltött készülék. A töltőfej adja az 5 V-ot vagy más értéket, a maximális áramát tudja ezen a feszültségen adni (1 A, 2 A, 2.4 A, 3 A a jellemző értékek), ha a készülék többet szeretne, akkor leesik a feszültség. Ha a készülék kevesebbet vesz föl, akkor kevesebb lesz az áram, hiába tudna a töltőfej többet adni.


sambenez
(addikt)

Nem csak a holland. Nekem egy belga jön 52 napja. Egy holland pont ma jött meg 53 napra.
Van még egy 55 napos amihez nincs TN.
Ezek mind 11.11 rendelések voltak.


maestro87
(őstag)

"A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta."
Vagy nem. Nagy divat mostanában sok tűzesetet a töltőre fogni csak azért, hogy fizessen a biztosító. :U
"a srác a töltőn hagyta a mobilját"
Itt volt a hiba. Ha leég egy töltő, az leginkább terhelés alatt történik meg, de akkor is inkább csak levágja a biztosítékot. Azt hamarabb elhiszem, hogy a telefon LiPo aksija gyulladt ki, minthogy a töltő.


w.miki
(veterán)

Ez a store eredeti SanDisk-et árul, szerintetek? CENTER Digital Store
...de úgy nézem Nem deliver to Hungary :(

[ Szerkesztve ]


Ciccuka
(veterán)
Blog

Ez van írva pedig:
Shipping to Hungary


kmarci25
(veterán)
Blog

Ilyet én is tudok: belga postás 71 napja. :((


Skillet
(addikt)
Blog

Mi a jó ára a Pro-nak illetve a fejeknek? Most van a store-ban 65-6$ kupon, illetve nekem 267 zsetont is beváltana 5.64$-ra :) 60$ körül lenne a vége +4 fejjel, EU raktárból. Vagy 64.47$ plusz 6db fejjel.

[ Szerkesztve ]


Silent77
(veterán)
Blog

Nagyon változó árakon ment eddig. 45-50$ körül mondanám 6 fejjel.
Az is igaz, hogy erre nem szabad alapozni. Lehet sosem lesz ennyi. Akció ha lesz, akkor Kínai újévkor. szerintem.
Mindenképp 6 fejjel vedd, úgy jobban megéri.


chatran
(őstag)
Blog

Elvileg feladták a memóriakarit, köszi. Tracking nr is van már, Parcelsapp még nem látja.
Sajna már duplázták az árat.

[ Szerkesztve ]


gyapo11
(őstag)

Elvileg a LiIon akkus készülékek lekapcsolják a töltést, ha elérte a tele állapotot. Persze egy telefon töltőrendszere is meghibásodhat. Inkább az a kérdés, hogy mire jó bedugva hagyni egy töltőt? Milyen kényelmi funkciója van ennek? Ha a szekrény háta mögött van a konnektor, és nyújtózkodni kell hogy bedugjam a töltőt, akkor talán OK. De akkor is inkább bedugok egy hosszabbítót, amit már kényelmesen elérek. Nálam van egy elosztó az íróasztalon karnyújtásnyira, meg az egy az ágy mellett. Ha töltök bedugom, ha kész kihúzom. Ugyanezt teszem a konyhai robotgéppel, a porszívóval, a fúrógéppel és még számtalan más eszközzel, pedig ezeknek 0 a fogyasztása ha nem működnek.


Degeczi
(nagyúr)

Azt felejted el, h egy "töltő" nem csak telefont tölthet, hanem rengeteg olyan cucc akad, ami USB-s tápegységet igényel - és akkor természetesen folyamatosan be van dugva.

A több portos adapterek jórészt eleve erre szolgálnak, hiszen igen ritka az helyzet, amikor több telefont kellene egyszerre tölteni. Kettőt még csak-csak estére, de hármat aligha. Ezeket főként azért vesszük, h ne külön-külön adapterei legyenek az USB-s eszközöknek.

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(nagyúr)

A felújításunkkor szempont volt, hogy ne legyenek hosszabbítók, vezetékek a földön, még a számítógépnél sem, megszüntettük a felesleges konnektorokat, illetve kerültek olyan helyre, ahol korábban nem voltak. Gyakorlatilag nincs hosszabbító, sem elosztó a lakásban, kivéve egy a számítógépnél, de ott is az asztal korpuszára csavarozva.

Párommal okostelefont használunk cégesre és régi (15+ éves Nokia) telefont saját töltőjével privátra, okos karkötő, Liiokata töltő, stb kábelei pedig mind-mind rá vannak dugva egy Orico 6 portos USB töltőre, ami a bejárati ajtó melletti polcon foglal helyet.

Én őszintén lusta vagyok hajolgatni és kihúzni, bedugni a töltőket, feltekerni a kábeleket és elrakni őket napi, heti rendszerességgel. Az okos konnektorokban nem bízok, illetve drágállom, a távirányítós adapterek meg csúnyák és sok helyet kérnek, a kapcsolós konnektorért pedig ugyanúgy lusta vagyok lehajolni, mint a töltő kihúzásáért, taposó kapcsoló pedig földön lévő vezetéket jelent. Még lehetett volna, hogy a töltésre használt konnektort egy megszokott helyen elhelyezett villanykapcsolóval kapcsolom (, mint ahogy a dekor ledvilágítást kapcsolom is), de nem jutott eszünkbe. Majd a következő felújításnál.


Donki Hóte
(veterán)

Nem életszerű a nem használt ilyen jellegű fogyasztókat mindig áramtalanítani :K

Van otthon asztali LED lámpa a telefontöltőhöz 100 %-ban hasonló tápegységgel, de van pl router ugyanilyen tápegységgel, TV okosító dettó, meg stb. stb.

Annyi van ilyenből hogy ha ezeket áramtalanítani akarnám, akkor a villanyóránál lévő biztosítékot kellene lekapcsolni, amit persze nem díjazna a hűtő, meg a fagyasztó :(


Degeczi
(nagyúr)

+van, amit nem is lehet, hiszen a folyamatos működés a lételeme
pl. LED-es asztali óra, időjárásállomás, infra hub, Alexa, stb...


Digitalpimp
(senior tag)

Sziasztok! Egy időben nagy sláger volt a nyakmasszírozó. ezekkel az olcsóbbakkal vannak tapasztalatok esetleg? [link] [link] [link] Most nagy hirtelen a Xiaomit? nem is találom.
Köszi! :R Megvan a Xiaomi is: [link]

[ Szerkesztve ]


Lackki
(senior tag)

jeeback g2 jobb mint a g3 elvileg
nekem g2 van, majdnem napi szinten használjuk :) nekem nem recseg ropog a nyakam, mióta használom.

üzenetek