üzenetek

hozzászólások


macilaci78
(nagyúr)

A felújításunkkor szempont volt, hogy ne legyenek hosszabbítók, vezetékek a földön, még a számítógépnél sem, megszüntettük a felesleges konnektorokat, illetve kerültek olyan helyre, ahol korábban nem voltak. Gyakorlatilag nincs hosszabbító, sem elosztó a lakásban, kivéve egy a számítógépnél, de ott is az asztal korpuszára csavarozva.

Párommal okostelefont használunk cégesre és régi (15+ éves Nokia) telefont saját töltőjével privátra, okos karkötő, Liiokata töltő, stb kábelei pedig mind-mind rá vannak dugva egy Orico 6 portos USB töltőre, ami a bejárati ajtó melletti polcon foglal helyet.

Én őszintén lusta vagyok hajolgatni és kihúzni, bedugni a töltőket, feltekerni a kábeleket és elrakni őket napi, heti rendszerességgel. Az okos konnektorokban nem bízok, illetve drágállom, a távirányítós adapterek meg csúnyák és sok helyet kérnek, a kapcsolós konnektorért pedig ugyanúgy lusta vagyok lehajolni, mint a töltő kihúzásáért, taposó kapcsoló pedig földön lévő vezetéket jelent. Még lehetett volna, hogy a töltésre használt konnektort egy megszokott helyen elhelyezett villanykapcsolóval kapcsolom (, mint ahogy a dekor ledvilágítást kapcsolom is), de nem jutott eszünkbe. Majd a következő felújításnál.

üzenetek