üzenetek

hozzászólások


farkas-j
(őstag)

Volt az Indexen egy teszt vele, mit szólnak hozzá a macskák. Gyakorlatilag nem érdekelte őket, de volt amelyik inkább félt tőle.


Bendegúz98
(senior tag)

A kinai van.


vittorio7
(őstag)

#174328 chatran
#174339 Bendegúz98
#174341 farkas-j

Köszönöm mindenkinek az infót. Akkor kihagyom mindkettőt. :DDD
Az asszony akarta nagyon a macskának, de akkor lebeszélem róla.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

üdv,

utóbbi időben (~1 év) nem rendeltem az alin kívül máshonnan. milyen webshopokat érdemes nézni, ahol paypallel lehet fizetni? banggood, gearbest lecsúszott a lejtőn, ha jól emlékszem. tomtop? (pp azért, mert valutában kaptam rá, és egyszerűbb elkölteni mint kivenni)

[ Szerkesztve ]


sambenez
(addikt)

Alin is tudsz PP-al fizetni.


farkas-j
(őstag)

Amiket felsoroltál mindegyikről rendeltem már és nem volt gondom. Ami még nekem bejött az pl. a geekbuying.com. Legutóbb a Beelink GT-King Amlogic S922X -t rendeltem tőlük 109$-ért +3$ szállításért EU raktárból.
A Banggood és a Geekbuying sokszor azért volt nyerő nálam, mert vám mentesen tudtam megvenni az értékesebb cuccokat. A Banggood-nál Kínából is lehet sok terméket EU Priority Line opcióval vámmentesen rendelni.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

most csak rétegterméket, 3d nyomtatóhoz extrudert akarok venni. az alis kínálattal nem vagyok kibékülve, hátha máshol találok mást is :D


Beni2360
(félisten)

Nekem az a gyanúm, hogy azok 20/32 gomb elemek. :F kapd szét és nézd meg ha még nem nézted meg.

[ Szerkesztve ]


bul07
(nagyúr)
Blog

Ez megér US $3.58 ?
[link]

Nekem az a gondom hogy öcsénél több ilyen ledes reflektor adta meg magát akár egy hét alatt is, garanciába ugye cserélték
De mi garantálja hogy egy bírja akár fél évig
Itthon kb 2000-2500Ft egy ilyen 50W már ha egyáltalán ez a kínai cucc tényleg tudja a 50W-ot


DJGABI
(addikt)
Blog

sztem annyit simán megér, még ha csak felét tudja is. itthon gruppiról vettem 1900Ft +postáért 100 Wattosat, de picit kamunak tűnik a fényereje. [link] most is van, picit drágábban


Degeczi
(nagyúr)

Ha korrekt amit az oldal ír (43 Ft költség egész napi folytonos működésre) akkor 2x teljesítményt kamuztak rá, valójában 50W-os.


Zoli-bácsi
(senior tag)

Nem, szintén ipari hulladék kategória, a "teljesítményéről" ne is beszéljünk. :D


MittuDomain_
(őstag)

Nekem van ilyen, nagyon jó fénye van, szeretem.
Amire vigyázz:
A fémház egy vékony 0,3-0,5mm lemez, attól is elgörebül, ha ferde szemmel nézel rá.

Lakásfelújításhoz vettem a mestereknek, surlófény, etc., már ütött-kopott-görbült, de a ledeknek, elektronikának semmi baja.

Amit tudni kell, hogy egy 10cm kanóc van csak rajta és neked kell tenni rá vezetéket.


gyulazsolti
(senior tag)

Szia!

Szerintem is jó, már négyet rendeltem.
Azonkívül amit MittuDomain leírt, még annyi, hogy nincs szigetelve ha lecsavarozod a fedelet.
Kültéren ezért hamarabb lecsapódik benne a pára.
Ezt szilóval, vagy akár vékony gumi csíkkal tudod orvosolni.

[ Szerkesztve ]


edk-
(őstag)

Banggood nálam problémamentes, Tomtop is.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

:R


petymek
(senior tag)

Sziasztok! a problémámat is megosztanám, bízva benne lenne valakinek érdemi segítsége.
Aliexpressről rendeltem egy alaplapot. Az alaplap sérülten jött meg /van kicsomagolós videó/, alkatrészek vannak róla leszakadva Nyák réz fóliával együtt, így javíthatatlan, használhatatlan.
Indítottam disputot, amit lezártak számomra kedvezőtlenül, egyáltalán határidő lejárta előtt. Saját költségemen kellene visszaküldeni, amit nem teszek, mert nem akarok még több kiadást, és bizonytalan a kimenetele. Nehezen sikerült élő ügyintézőhöz jutni, kettő garantálta, hogy nem vész feledésbe a dolog, segítenek visszaszerezni a pénzem. Azonban semmi nem történik. A postánál is megreklamáltam írásban, amire majd több mint egy hónap múlva megint mondanak, ki tudja mit.
Mit lehet tenni?
Köszönöm.


PainKiller13
(őstag)

Én ilyet nem vennék. Obiban 2e fttól indulnak a jó minőségű reflektorok, nekem itthon ilyenek vannak, 1 kiégett 15 év után, kicseréltem tavaly, azóta is használatban, naponta 1-2 órát mennek.


Bajgunar
(aktív tag)

Csak úgy kíváncsiságból megkérdezhetem, milyen alaplap, s mennyiért érte meg? Hogy ilyen távolságból berendelj bármi ilyen nem kis összegű cuccot, minimális nyereség érdekében, hogy ilyen szívásnak, ráfizetésnek kitedd magad...
Számomra nincs az a 2-5-10k (de még több se) forint nyereség, hogy kamcsatkából merjek rendelni lutri lósz@rt, hót ismeretlentől. Hát még alaplapot... De még olyantól se, aki Mo-on belül van, s nem érem el, kocsival, tömegközlekedéssel ~1 órán belül. Csakis személyesen. Ilyen rendelések meg csakis boltból, megbízható webshopból.
De h aliról alaplap? :F Mit nyertél volna? ~5k-et? Megérte? Most buktad azt a pénzt is. Most vrszel itthon egyet 5-el drágábban + add hozzá a veszteséget. ~dupla áron veszed ua. Mint első pillanattól kezdve egyből megvetted volna itt boltba!
Nem kioktatni akarlak. De ezt sose értettem...
Egy zseblámpát, egy konzervnyitót, egy két apró pár ezres tétel számomra belefér aliról. De ilyen huszonoezres tétel tuti nem. Ez mrg gondolom annál is több volt...


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

pölö "skr mainboard" - lehet hüledezni az itthoni, amazonos, és alis árkülönbségen.
(nem tudom mit vett a fenti hsz-ben)

üzenetek