üzenetek

hozzászólások


Janos250
(őstag)

Ez a lámpa nekem is nagyon bevált! :)


pn4hvq
(senior tag)

Ezeket választhatod:
1. Visszaküldöd a feladónak (ahogy kéri az Aliexpress,) reménykedsz, hogy nem veszik el, átveszi, nem akarja rád kenni az egészet és visszakapod a pénzt. Ellenben a visszaküldés költsége téged terhel.
2. tanulópénz :(


w.miki
(veterán)

én Ali + BG-t használom, a BG jobb :B


sambenez
(addikt)

Mielőtt ezt ilyen kategorikusan kijelented nézz be a BG topikba. :)


#04441088
(addikt)

Ali még tavaly nyáron ha késett egy csomag 3-4 hetet, már a második héten simán refundolt. Aztán változtak a dolgok. Amit szeptember elején rendeltem cipőt és októberben adták fel, arra november közepén nyitottam disputeot, húzták az időt, másfél hónapig csak az ilyen várjak egy hetet, várjak 10 napot válaszok jöttek. Január elején esett be a cipő, egy fillér visszateritest nem kaptam, az eladó ajánlott fel egy kupont, 3$ off, ha rendelek tőlük 100 $ értékben. :DDD nevetséges.
Banggoodon meg csak jó tapasztalataim vannak. Mindig minden időben megjött, ha nem, akkor visszafizettek az árát vagy küldtek egy újat. Pl volt olyan, hogy egy 20-25k értékű csomagom egy jó 8-10 km-el odébb lett kézbesítve. Posta indított kivizsgálást az ügyben, aztán addig nézelődtem, amíg az egyik tracking oldal csomagszamra kidobott egy alairast is. Arra tudakozon rakeresve meglett az ember és bevitte a csomagom a postára. BG meg már addigra simán visszafizette az árát, EU csomag volt. Sose kotozkodnek.


sambenez
(addikt)

Nekem sem volt BG-al még rossz tapasztalatom, de ettől függetlenül mostanában sok a panasz. A covid betett a szállításnak is.
Nekem eddig Alival sem volt rossz tapasztalatom, igaz mindig kivárom a határidőket mielőtt refundot kérek.


Donki Hóte
(veterán)

Ma reggel be akartam jelentkezni az Aliexpress fiókomba, erre azt írják, hogy küldtek egy 6 jegyű kódot az email fiókomba, üssem be a bejelentkezéshez. Közben egy számláló számlált visszafelé 60-tól :W

Nagy kapkodással bejelentkeztem az email fiókomba, a szokásos CTRL-C módszerrel kijelöltem a 6 jegyű kódot és megpróbáltam CTRL-V-vel beilleszteni a kód mezőbe.

Nem történt semmi, szóval a CTRL-C / CTRL-V módszerrel nem lehet beilleszteni a kódot, be kellett szépen kézzel pötyögni :O

Mióta csinálja ezt a faszságot az Aliexpress? Szerencsére PC-n próbáltam a dolgot, mobil eszközön esélyem sem lett volna 60 másodperc alatt megnézni a kódot az email fiókomban aztán kézzel beírni az Ali bejelentkezéshez :(


spileraaa
(senior tag)

durva hogy nálatok apró pénz a szállítás 1,6$
ide pedig 9,9$ pedig szomszédos ország vagy sok baj van a románokkal ezert drágább ide a szállítási költség?


Beni2360
(félisten)

Én most akkor megnézem mi van a belépéssel, simán beléptem még az ellenőrző kódot sem kérte, hegy beírjam. :F Valaki biztos próbálkozott a fiokodba belépni egészen más ip tartományból.


petymek
(senior tag)

Nem PC, hanem fejegységbe alkatrész, és csak kínából beszerezhető.


petymek
(senior tag)

Ezek nem jó kilátások. Valahogy tudni kellene felülvizsgálatot kérni, de erre lehetőséget sem találok sehol. Hogy megy ez?


bbsofficial
(tag)

Deviza

;]

De már alin is lehet Paypallal fizetni


CHIPman
(nagyúr)
Blog

Geekbuying elég jó még mindig vsz, de Banggoodot se mondanám rossznak azért. Illetve ahogy írták, Alin is lehet paypallal fizetni, csak akkor mintha buknád az alipay customer care-t.


Chris Kiki
(senior tag)

Az Alinál ez olyan, mint mobiltelefont feloldani ujjlenyomattal. Időnként, vagy belépési darabszámtól függően (hogy melyik alapján arra még nem jöttem rá) kér egy ilyen ellenőrző kódot.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

újabb noob kérdés: BG miért zárolja az accountot? :D talán novemberben jelentkeztem pár snap-up játékra, azonkívül semmi nem volt egy éve kb.


farkas-j
(őstag)

Én két ilyen (vagy hasonló) Aliexpressről beszerzett 50W-os reflektort használok kb. 1,5 éve beltérben. Elég gagyi kivitel, de 1000Ft-ot megért darabja. Szerintem a hűtése a gyengéje, mert csak a lemez burkolat hűti, de még mindig működnek.


Czimby
(addikt)

Ez 25W.-ot tud, korábbi vásárlók megírták.


gyapo11
(őstag)

Alapvetően a pénz a motiváció, hiszen ha itthon is megvehetek valamit garanciával, ingyenes javításra beadással akár személyesen, akár az eladó által fizetett futárral, több éves garanciával akkor miért venném Kínából, hacsak nem azért, mert sokkal olcsóbb? A hosszú szállítás eleve növelt kockázat, az útközbeni ellopás szintén, a postai hanyagság miatti visszaküldés szintén.
Ha nem a pénz, akkor meg az, hogy itt nem lehet kapni. Pl. én vettem egy műszert, a típusra keresve a google 48 találata között egyetlen magyar cím sincs, csak ali, bg, amazon stb.
Amúgy meg mobiltelefont is elég sokan vesznek Kínából, ugyanazt megvehetnék itthon is mondjuk dupla árért, igaz jobb garanciális feltételekkel.
Alaplapot nem tudom, utoljára vagy 15 éve vettem a sarki számtech boltban, azóta notebookos vagyok.


w.miki
(veterán)

Ez tudomány, erre nincs válasz. :(
Írj a supportnak, és akkor feloldják... vagy nem..

üzenetek