üzenetek

hozzászólások


bzoley
(veterán)

Kicsit belehúztam az apróságok vásárlásába, persze csak magamhoz képest, így a különböző események is megszaporodtak kicsit.
Először jött egy csomag, amit nem vártam. Vagyis igen, csak már pár nappal korábban megkaptam. Sajnos csak egy, pontosabban már két usb kábelről van szó, nem valami értékesebbről, elraktam.
GB-en vettem egy Nitecore D2-t még a hónap elején, azóta processing. A postázási dátum minden nap ugrik egyet. Természetesen a lehetőséget megkaptam refundra, különbözet fizetésre más termékre, egyelőre inkább még várok. Állítólag kapok 200 fájdalom-pontot, még nem látom.
Egy gagyi elemlámpa meg valószínűleg pár nap után megnyekkent. Felmelegedett, elment a fénye, és lekapcsolt(örökre).
Eddig összvissz a filléres kártyaolvasó nem érkezett meg.

Ufó-lámpa pazar, 100-as égőt váltott, minimum másfélszer nagyobb fényt ad. És nekem volt mérőszalagom, meg tudtam mérni a búrát, hogy ki fog-e lógni, pont elfért. Azóta púposra íveltem a szálakat, hogy felvegye a búra formáját, így nagyobb szögben világít. Ha nem ég le a ház, akkor nagyon megérte.

Tegnap megjött a 100mm-es "játék" tolómérő is. Nem tud többet, mint amit ígér, de azt jól teszi. Végigszaladtam vele egy marék fúrón(természetesen nem erre való, csak teszteltem), és az egy tized pontosságot hozta. Sűrűbb kalibrálással minimalizálni lehet a szórást. Anyaga miatt finoman kell bánni vele. Ezt-azt gyorsan megsaccolni egyelőre tökéletes. A pontosabb dolgokra ott a sima, és az órás 0.01-os.

[ Szerkesztve ]

üzenetek