üzenetek

hozzászólások


szcsi
(tag)
Blog

Az ő postájuk (HK és China post) a világ egyik legolcsóbbika. Egyszer bélyeggel kaptam egy kis csomagot, gyorsan meg is néztem mennyit ér. Hülyeséget nem akarok leírni, de biztos, hogy 80Ft alatti összeg jött ki. Nemzetközi levélpostai küldeményre...


tn90
(csendes tag)

Csak azért ilyen olcsó a szállítás, mert mindíg megvárják, hogy egy konténer tele legyen Mo-ra jövő csomaggal. És ebbe a konténerbe a kisebb csomagokból több tízezer belefér, így a szállítási költség nagyon alacsonyra jön ki...(pl férjen bele 10000 darab csomag, és kerüljön 1000$-ba a szállítás, a csomagonkénti szállítási ár mindjárt csak 0.1$, kb 23 Ft...)


Csaszykj
(aktív tag)

A vatera a legnagyott szégyen... hogy ott mennyien nyerészkednek azzal, hogy konkrétan semmit sem csinálnak....


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Akksit még nem mertem venni, egyszer befürödtem vele :/


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Engem is zavar, de leginkább akkor, ha tényleg meg sincs rendelve az áru. Mert ha raklapozva van nekik, vagy csak kevés van mindig raktáron, oké, áll benne egy kevés pénzük. De akik nem, azok tényleg pofátlanok.


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Én is néztem már bélyegeket és nem mondasz hülyeséget :) Amúgy a konténeres dolog tökre igaz lehet, még nem is gondoltam rá.


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Nem hiszem, hogy ez az, de hátha, én ezt találtam:
[link]


Csaszykj
(aktív tag)

Egyiknél sincs semmi raktáron, a termék külföldről érkezik, garancia nincs - a visszaküldést is a vevőnek kell fizetni, és még az általuk kiírt árra rátesznek 7-900ft-ot postaköltség gyanánt.
Na ez a pofátlanság netovábbja. :W

Sokszor rendeltem már, saját célra legfőképp de eladásra is néha. :R


Packersbay
(tag)

Közben én is rákerestem, ugyanezt találtam. Valószínű,hogy ez lesz az.


morcosharcos
(csendes tag)
Blog

Szia, tök jó lett a cikk!
Bocs, hogy csak most írok, nem voltam gépközelben.

Emberek! Nem kevés ez címlapra, hanem épp hogy sokkal több ilyen cikk kéne. Sajna itthon évről-évre egyre nehezebb kigazdálkodni a honi fizukból a megélhetést, nemhogy még mellé hobbihoz-szórakozáshoz bevásárolgatni. Na pont erre jó az E-bay. Kínából/Hong-Kongból olyan cikkeket vásárolhatunk meg hihetetlenül alacsony áron, amire idehaza sosem telne. Ez a magyar "rögvalóság" .

Sokan bátortalanok az elején, jómagam is körbeérdeklődtem eléggé ezt az E-bay-es dolgot, mi hogy megy, mielőtt először rendeltem volna. A cikkíróval is váltottam néhány privit, a válaszait meg a segítőkészségét még egyszer köszönöm ;) Szóval erre jó egy ilyen cikk, tájékozódni, informálódni. Tudom, hogy ez csak egy vélemény az 1000 közül, de én az ilyen cikkeket sokkal érdekesebbnek tartom, mint egy-egy nyers hangvételű hardver-elemzést.

[ Szerkesztve ]


Alex123
(senior tag)

Én meg rádiózáshoz rendeltem már vagy 4-5 készüléket, kezdve a 8e-estől egészen a 30e-es kategóriáig és eddig (lekopogom) nem volt velük gondom.

Van amit nem lehet itthon beszerezni, engedélyköteles vagy aránytalanul drága, meg van, amit pl. "érdemes" csak kintről rendelni az ára miatt pl. dinamós röfi alakú ledes zseblámpa (a gyerkőcnek).

A szállításra meg várni kell, a 15-30 nap csak egy optimális becslés, volt már 60-70 napom is mire ideért, nem vagyok egy izgulós típus... :)

Most egy Seiko mechanikus karórával szemezek, 1ccer csak meglepem vele magam :))

[ Szerkesztve ]


Alex123
(senior tag)

Nem lesz velük sztem. sokáig már gond, idéntől a Nav odafigyel (nehogy mán ne adózzanak) az "üzletszerű" eladásokra, amúgy meg lehet ám segíteni is nekik... /na ez mán gonosssz/ :))


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Köszi-köszi! :)


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Örülök, hogy tetszik. Elég sok termék fog érkezni mostanában és indítottam egy blogot, mivel ott rögtön megjelennek az írások és még szabadabban lehet írni. Nem tudom mennyire lehet reklámozni itt más blogokat, inkább tudatlanul nem teszem meg. Ha lehet, akkor szóljatok, szívesen belinkelem. Egy érdekesebb projektbe kezdtem, amit megint csak nem szeretnék számadatokkal jellemezni (lévén, hogy nem is tudnám mérni), viszont szerintem érdekesnek ígérkezik. :)


kennyke
(aktív tag)

én kiváncsi lennék rá, részemről jöhet a link, persze ha ide nem is, akkor privibe :)


anevemearl
(aktív tag)
Blog

+1 :R


zseko
(veterán)
Blog

Szintén +1


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Még nincs fent ezen kívül cikk, de hétvégén lesz időm írni egy kicsit, akkor mennek fel friss kütyük! :)


azbest
(nagyúr)
Blog

Hát igen, mindent kínában gyártanak... lassan már ami nem kínai az a hamis :DDD
Nekem is voltak már usb kábelek, legutóbb már 10es pakkal, hogy még olcsóbbra jöjjön ki. Elég sok dvb-t tunert is rendeltem ismerőseimnek és saját hobbi projektekhez. Olyan kábeleket vagy átalakítókat, amiket nem is lehet kapni szinte sehol, vagy szemtelenül drágán. Apróbb elektronikai kütyük, memóriakártyák, kártyaolvasók, realt time clock, "mp4" videójátszó, fóliák, forrasztáshoz szivacs, pákahegy, ónszippantó, flux pen... rj45 csatlakozók, ram bordák, notebook alkatrészek, darts, angry bird figurák, bluetooth, wifi, crystal hd video decoder ... szal rendesen rákattantam. Az ebay.com-on szoktam általában a távolkeleti eladókat nézni, de van amit nagyobb kínai webshopokból (dx, focalprice...). A blogomra szoktam kitenni képeket az érdekesebb dolgokról [link]

[ Szerkesztve ]


turai_
(tag)

Nekem pont ma erkezett meg az FM transzmitterem :))
Kemeny 350JMF volt es tokeletesen mukodik (eddig?!) :DDD

üzenetek