üzenetek

hozzászólások


zseko
(veterán)
Blog

Ha már ennyit foglalkoztál vele, esetleg tudsz olyan usb-s DVB-T tunerről ami működne android alatt? Tablethez tök jó lenne.


azbest
(nagyúr)
Blog

kernel függő valsz, ha 3.4-es legalább a kernel akkor it9135... a régebbiekhez af9015 lenne jó csak nem kapni


pcnet
(őstag)

A cikken felbuzdulva rendeltem telefonomra bumpert, tokot és fóliát. Nézelődtem GSM boltban, csak bumper volt 2.200ft. eBayről 2e ft-ért jön tok, bumper és fólia. Ha GSM boltos árat nézem, akkor bumper vásárlás mellé eBayen ajándékba kaptam a fóliát és a tokot. :)
Többször rendeltem már eBayről ismerősöknek és magamnak pl telóimhoz tokokat, fóliákat, nekem eddig minden megjött 2 hét alatt. Soha nem volt sérült vagy elkeveredett csomagom. Galaxy S wifi tabomhoz pl rendeltem két tokot mert nem tudtam eldönteni fekete vagy füst színű legyen. Fehér hátlapra gondoltam jobb lesz a szürke, de a hátlap és a szilikon közt rekedt levegő miatt elfoltosodott és nem teccett. Még szerencse, hogy feketét is rendeltem. Feketével annyi volt a gebasz, hogy jack aljzat helye nem pontosan volt kivágva, de fülessel úgysem hallgattam rajt zenét így nem zavart. Haver telefonjára rendeltünk tokot, ott annyi volt a bibi tokban nem tudta tölteni a telefont, mert USB kicsúszott az aljzatból. Körömreszelővel segített rajt. Szürke szilikon tokomat meg eladtam 800ft-ért. Valami 550ért vettem...
Vaterát én sem szeretem, tabomat és régi telómat hirdettem ott sokáig és csak a hirdetés feladásokért fizettem 800ft-ot. Ok, nem sok, csak vicc, hogy Hardveraprón adtam el mindkettőt, Vatera meg eltette a pénzt. De 30e ft-os terméknél sikeres aukció esetén valami 2000ft-ot zsebelnek be. Ha ott adom el tabletet plusz fizettem a 800ft-ot a hirdetés feladásokért, akkor a tab 10%át már nekik adtam volna.
eBayel eddig szerencsére nagyon pozitívak a tapasztalataim. Kopp-kopp! Angliából 1200-1500 ft a posta. Az a vicc ha szomszédos megyébe küldök pl egy mobilt ajánlva, az sem jön ki kevesebből.


Csaszykj
(aktív tag)

2008 óta Ebay-ezek.
Ha nem is érkezett meg a rendelésem, az eladó visszafizette az árut, de kiváratják a 30-35 naptári napot.
Volt rá példa, hogy visszafizették, és rá 1 hétre jött meg a cucc...
S a legszebb, kínából nem tűnik el a kis levelünk, itthon a magyar posta pedig a könyvelt küldeményt is képes eltüntetni...


norbi0604
(aktív tag)

És ezek közül az 1-2 dolláros cuccok közül pontosan hol is lehet válogatni? Sehol nem találom ezt a kategóriát :((( :DDD


azbest
(nagyúr)
Blog

$2 gadgets [link], ebayem ki lhet választani a tól-ig árat a kereséseknél, pl [link]


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Amint lesz új írás, adom a linket! :)
Köszi a kommenteket, jól esik, hogy érdekel másokat is a téma.


azbest
(nagyúr)
Blog

van aki külön weblapot is írt a kínai kütyüjeinek ;) [link]
Hasznos az ilyesmi, mert lehet ötleteket gyűjteni, vagy esetleg olvasni olyasmiről amit egyébként rendelni szeretnénk.

[ Szerkesztve ]


draco31
(addikt)

Valóban hasznos ez az oldal, pár dologhoz kedvet is kaptam, csak a bankszámlámnak nem tetszik az ötlet :D


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Ezt olvastam én is! :D


draco31
(addikt)

Valamiért nem úgy keres az ebay.hu ahogyan eddig. Mindig az egész világot választom, de és 500Ft alatt alig ad találatot pl. arra hogy usb. Viszont ha csak Kínára keresek akkor 230Ft-os találatokkal van tele, ami persze nem baj, csak furcsa.


zseko
(veterán)
Blog

Én eddig egyszer próbáltam az ebay.hu-t, köszönöm de többet se.


doc
(veterán)
Blog

van ebay.hu? :DDD
en kinai cuccokat a .com-on, europait meg a .de-n es a .co.uk-n szoktam keresni


doc
(veterán)
Blog

hidd el nekem, NEM ugyanaz!

kezdjuk ott hogy a .de-n keresve a nemet eladok cuccai jonnek, a .co.uk-n keresve a brit, stb (egy kis reszben kulon kirak egy-ketto 'mashonnan' szarmazot)


kmarci25
(addikt)
Blog

Csak beállítom, hogy hol keressen (USA, Anglia, Németo., Kína, az egész világ) és voilá. :)
Sőt, most látom, hogy a co.uk és .de alatt nincs is lehetőség állítani, hogy hol keressen.

[ Szerkesztve ]


draco31
(addikt)

Annyit észrevettem már, hogy a hu-n kevesebb dolog van, mint pl. a com-on, mert néha kapok com-os linket egy-egy termékről. Ha kimásolom a teljes nevét, és rákeresek a hu-n, akkor nem minden esetben van találat.


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!
Most hétvégén lesz időm foglalkozni a bloggal, tehát várható új cikk megint. Ha érdekel valami, vagy kérdésed van, nyugodtan írhatsz PH-n, naponta sokszor nézem, amikor van időm.
Akit érdekel a blog ITT nézheti meg, akit nem érdekel, az kérem ITT vezesse le feszültségét.
Köszi a figyelmet! :)
Javaslatokat szívesen elfogadok a bloggal kapcsolatban!

[ Szerkesztve ]


zseko
(veterán)
Blog

A magyar oldal olyan mint a kínai cuccok zöme: gagyi :D Persze aki nem tud jól angolul pl. az természetesen nyugodtan használja csak. Én sem tudok valami perfektül, de jobb használni a .com oldalt. Nem is beszélve arról hogy Opera alatt szarul működik az egész, képek be se jönnek.


draco31
(addikt)

Valaki magyarázza már el, hogy miért rosz a magyar oldal.

üzenetek