üzenetek

hozzászólások


Šolaire
(veterán)

Szörnyes részről Lovecraft jutott eszembe. Egész jó írás. :)


MrDerekas
(addikt)
Blog

:R Mindig jó érzéssel tölt el, ha valaki neves alkotó munkájához, munkásságához "hasonlítja" amatőr soraimat.
Gyerekkorom és fiatalságom szenvedélye volt az olvasás. Gondolom elkerülhetetlen a sok-sok stílus behatása egy-egy írásomnál :B Meg a nagy számok törvénye alapján is elkerülhetetlen a hasonlóság, hisz csilliónyi mű íródott már az írás elterjedése óta :)


Ted_Beneky
(senior tag)

Jó lett, tetszett! :K

Szabad kötekedni? :)

"Az álmodót, ki még most is végtelen birodalmában, álomország hatalmas... " Ez így olyan, mintha a főhős tulajdona lenne álomország. Erre gondoltál?
Ha nem ezt akartad kifejezni, akkor inkább: "Az álmodót, ki még most is a végtelen birodalmában, álomország hatalmas... " És így a Végtelennek lesz a birodalma Álomország. Egy hajszállal elfogadhatóbbnak érzem ezt a variációt, de ez csak az én véleményem, teljesen szubjektív :)

"Zúgó „fejjel” nézett körül... " Nem raknám idézőjelbe a fejet, előre lelövi a poént :)

"Tudta, hogy menekülnie kell, mert a helység hamarosan... " A helység = település, te valószínűleg a helyiségre gondolhattál.

Köszi! :R


MrDerekas
(addikt)
Blog

Hatalmas :R mind a méltatásért, mind a helyreigazításért. :) Betegesen figyelek mindig a helyiség/helység csapdájára, erre benyaltam :B Kötekedésnek elég gyenge ;)
A fej az kérdés volt számomra is. Viszont ha nem rakom idézőjelbe, el lehet verni rajtam a port, hogy de hát a ...nak nincs is feje. Ezt inkább mégis hagyom. Az álomországos dolog, nekem úgy fogalmazódott meg, hogy a saját álmai, ezért a saját végtelen országa. Ha külön országnak vesszük, akkor bárki beleálmodhat, így viszont kizárólag az ő saját kis végtelen zuga. Ha már anyagi javai annyira nincsenek szegénynek. :K


Ted_Beneky
(senior tag)

Legyen ahogy érzed ezt a fej dolgot!
Tulajdonképpen füle sincs, hogy hallja a békákat és szeme sincs, hogy a végén lássa a .... Ha már valaki mindenáron porolni akar :)


MrDerekas
(addikt)
Blog

Talán a fej a leginkább támadható. :) (Hangot és fényt fej nélkül is lehet érzékelni)(őstag)

Röviden

A napszak sötétebb oldalán, az eső áztatta földből, vizet böfögve tör felszínre egy oxigén hiányos földigiliszta, amit az arra csámpázó vérszomjas sündisznó szétmarcangol.

Konklúzió

Az "amatör szerző" meglepő módon jól bánik a képi leírással, és a költői szabadsággal. Bár a fokozás fokozásának a fokozása már túl spirázott. Jól felépített történetének végére, még csattanóra is futja, ahol leleplezi a szereplők identitását.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Nagyon jó összefoglalás és építô jellegű kritika :R Tömör, mint a leveskocka ;)


UnA
(Korrektor)
Blog

Nekem nagyon tetszett a történet, a nézőpontok, a hangulat... és én feleslegesnek érzem benne az idézőjelet. Jobb, ha nem utalsz rá, mert a fej attól még létezhet egy lény gondolatában, hogy az nem egy fej az emberi gondolkodás hagyományos értelmében.


MrDerekas
(addikt)
Blog

és Ted_Beneky :R Meggyőztetek :)


Ted_Beneky
(senior tag)

;)


Seed
(csendes tag)

Ez nagyon tetszett!! :C :R


MrDerekas
(addikt)
Blog

Örülök neki :R


#21346560
(veterán)

:C

üzenetek