[Re:] [erdoke:] Zsírtörténeti kitekintő - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


erdoke
(titán)
Blog

A jóféle vaj pedig finom tud lenni. Ajánlom a Kerrygold ír vajat, az garantáltan legelésző tehénből jön. A margarint szóba se hozzuk, pusztuljon az összes társával együtt!
Tejfölből nálam a Zott a befutó, persze nem a zsírszegény, light és hasonló kiherélt változat. :N
Szégyen egyébként, hogy külföldön gyártott tejfölt kell ajánlanom, de ha egyszer a kommerszek közül a legfinomabb. :B
Szerk: Ezt ellensúlyozandó habtejszínből a Milli 35 %-osát javaslom kipróbálásra. A kb. 1 dl-es hosszú kávéba nagyjából ugyanennyi tejszínt szoktam önteni, szigorúan a zsíros fajtából, és természetesen cukor, ill. édesítőszer nélkül.

[ Szerkesztve ]

üzenetek