üzenetek

hozzászólások


Bibby
(addikt)

Én is mondtam, ki lehet váltani, naponta boltba járással. Mert fagyasztót aztán házilag biztos nem fogsz csinálni. :) És itt most nem a spórolásról van szó? Az ugyanis sokkal kevesebb energiába kerül ha egyszerre nagyobb adagot főzöl meg amit aztán tárolhatsz, mint ha minden nap kénytelen vagy tűzhely mellé állni (Azt meg nehogy az előnyök közé soroljuk hogy így kevesebbet főzünk. :N Mert a jó minőségű kolbásznál is kevesebb mellékterméket tartalmaz az a hús amit magad készítesz el.). És akkor nem mehetünk el az időfaktor mellett sem, nem csak az anyagi dolgoknak van értéke.
Vagy az hogy szezonálisan kell gondolkodni... többet vesztesz a vámon mint amit nyersz a réven.
Lássuk be manapság nem falun lakik a legtöbb ember, így aztán a házi tojás, házi hús, házi tejtermékek is kiestek a lakosság nagy részének.

üzenetek