üzenetek

hozzászólások


SirRasor
(őstag)
Blog

Nem szeretném hagyni, mert kíváncsivá tettél na :D
Esetleg össze tudnád vetni valamilyen HIIT-tel, amit utána könnyű vizualizálni, mint pölö a fenti diagram? Nyilván ha két külön program tudja rögzíteni, az picit macerás; mondhatni Photoshop-igényes, de beszállok szívesen ötletelni.
Amit én próbáltam (Zepp, Garmin és Mi Fit), ott semmilyen közös pont nem volt, úgyhogy maradt a Photoshop és a kb. méretezés. Mondjuk a hatalmas különbségek mutatására az is pont elég volt.
EDIT: egy másik emberke is megcsinálta az összehasonlítást. Nem tudom milyen a videó, de le fog járni a szerkesztési idő, mire végignézem.
Nyilván az volna a legjobb, ha ÉN tudnék szerezni egy H10-et, és akkor magam is össze tudnám vetni egy halom edzéstípus alatt. Mondjuk nem tudom egész nap rajtam lehet-e a H10, mert mintha nem rögzítene, ha nincs benedvesítve és edzésen kívül azért nem izzadok :D

blueMerle Amikor körbenéztem, hogy mi legyen Amazfit után, akkor szűkítettem le pár nap alatt Garmin vs FitBit-re és elolvastam egy zsák tesztet mindkettő akkori ÖSSZES karkötőjéről/órájáról (kezdésnek nem is akartam órát, mert általában túl nagy). Szinte az összes FitBit tesztben ott volt, hogy ha nincs prémium csomag, akkor egy csomó fontos adat hiányzik. Tavasz óta már nem emlékszem pontosan miket soroltak fel, de kapásból ott volt a Garmin, amiben minden ingyenes, így nem is agyaltam rajta túl sokáig, ment a kukába a FitBit.

Ja rövidebben is leírhattam volna: Nem tudom, nem volt még ilyen órám, internetes tesztek alapján tájékozódtam :B
Pedig milyen jó volna végtelen pénzzel végigpróbálgatni mindent...

[ Szerkesztve ]

üzenetek