üzenetek

hozzászólások


Compton187
(csendes tag)

Sziasztok!

Kardiológián javasolták, hogy be kellene iktatni bizonyos pulzustartományban végzett edzéseket heti pár alkalommal. Van egy pulzusmérő pántom és találtam mellé egy alkalmazást (Fitiv) ami jelzi edzés közben fülesen, ha tartományt váltok, így ez akár elég is lehetne.
Arra gondoltam edzéseken kívül is nyomon követném az állapotom, így jutottam el ide. Volt pár okoseszközöm, egy Samsung active 2 amit kb egy hét után visszavittem, illetve MiBand-ekhez is volt szerencsém. Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen irányba érdemes eszközt keresnem, ami lefedné az alábbi funkciókat:

Véroxigén mérés
- 24/7-es pulzuskövetés kivéve az edzéseket
- Pánt támogatás edzésekhez ANT+ / BT Smart (Edzéstípusok: főként saját testsúlyos edzés kiegészítésnek pedig túra/gyaloglás és kocogás/futás)
- Az eszköz vagy app (Android) támogatni tudja a hang alapú HR zone figyelmeztetéseket (hogy ne kelljen erre 2 külön appot használni)

Nem kifejezetten fontos, de jó, ha van funkciók:
- Alváskövetés
- Vérnyomásmérés
- Szívritmus figyelése
- Stresszszint követés

Ami kifejezetten nem érdekel:
- Értesítések (messenger, sms, stb)
- Hívásértesítés/fogadás
- Zene lejátszás

A kívánt funkcióknál nyilván az lenne az optimális, ha ezeken a területeken jeleskedne, illetve a nem kívánt funkciókat nem szeretném kifizetni, ha nem muszáj. Ezek mellett nem árt, ha nem 1-2 naponta kell tölteni mint egy active 2-őt :)

Köszönöm!

üzenetek