üzenetek

hozzászólások


Rudiaszarvas
(tag)

Hali! Igen, gördülékeny a rendszer. Tulajdonképpen ez egy Huawei Watch Gt2 vagyis ugyanaz a proci dolgozik benne, Kirin A1, 512Mb Ram/4Gb Rommal párosítva. Zenét sajnos csak Bluetooth-al tudsz az órára tenni ez picit lassú kár h emiatt legalább wifit nem tettek bele. Az üzenetkezelés is jó, bár hiányos. Arra gondolok h nem minden app ikonja jelenik meg az üzenet mellett, ezek az üzenetek amolyan általànos üzenet ikont kapnak. De pl a Messenger, WhatsApp, Gmail, Naptár alkalmazások ikonjait megjeleníti, a Viberét pl. nem. A Gps hozzávetőlegesen pontos, bár volt már h kb 100m-el arrébb rakott.. :) Én futópadon vettem észre hogy nem mindig mér "pontosan" . Vagyis a futópadhoz képest nagyjából ugyanazt. Tudom ez csak akkor lenne lehetséges ha össze lenne kötve a paddal és a pad értékeit mutatná, de voltár hogy másfél km-es eltérès, sőt majdnem dupla annyi értéket mutatott az óra. Szóval vannak anomáliák ezen a téren. Hozzáteszem ez eddig 2x fordúlt elő a kb. 30 alkalomból....
Egyébként a Bluetooth kapcsolat nagyon stabil (Xiaomi Mi8) és igen nagyobb a hatótáv mint pl watch gt-nél. Gond nélkül csatlakozik vissza.
A telefonhívás/beszélgetés is remek funkció ha nem tudja elővenni a telefonját az ember és tényleg nem volt eddig panasz a hangminőségre sőt nem is kérdezték h ki vannak-e hangosítva.
Én nem nézem az üzemidőt, nekem minden Vasárnap automatikusan megy a töltőre hogy a hét telljes akkuval kezdődjön. De az 1hetet tuti kibírja, bár estènként nincs rajtam az óra, így folyamatos értesítésekkel, pulzusmérésel és heti 3-4 edzéssel.

Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdés, csak bátran! :R

üzenetek