Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ates
(tag)

Köszi a tesztet. Jó írás. Nagy pacsi érte. :)


bloggiold
(tag)
Blog

Koszi.


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Jó a teszt, csak nem értem miért jó Kínából rendelni, mikor itthon a hivatalos márkaboltban meg 49.900 Ft. Szerintem az 1 év garancia és az azonnali elérhetőség megér ennyi "felárat".


Engikrisztus
(tag)

Lehet,hogy környezetfüggő,de nekem szépen,pontosan leköveti a 40-50 km-es bringázásokat a gps. A másik,hogy mikor volt az óra beharangozója,az egyik kiemelt dolog pont az új Sony gps modul volt. "a pontos GPS adatokat a GPS és Glonass vevőegységek szolgáltatják. Érdemes megjegyezni, hogy az új modell már, a 28nm technológiával készült, Sony GPS modult kapta meg, amely körülbelül harmad annyi energiát fogyaszt, mint a régebbi egységek." Takarékos,de legalább nem pontos? :(


szkorhetz
(őstag)

A jó nem ilyen.

El is adtam..


atike
(nagyúr)

Egyetértek.

Jó kis óra amúgy, tetszik.


<Adamsky>
(veterán)

Ezt egy fórumtárs (Macika66) írta: "Ha nem este 10 és reggel 8 között alszom, akkor nincs alvásfigyelés.
Ha éjjel 3-ra érek haza (zeneművésznél ez nem ritka) és akkor fekszem le, akkor általában nem fél8-kor kelek, hanem 11-kor.vagy később.
Ha 8-kor felébredek valamiért, kimegyek WC-re, akkor onnantól már hiába alszom vissza, nem mér alvást.
"

Szóval akinek az előbbi és a GPS nem fontos, szvsz. az vegye ...


Napfénysüti
(nagyúr)
Blog

Jó kis óra, ha egyszer bedöglik a Bip-em biztos megfontolom a beszerzését mert külsőre is tetszetős.


Silenzio
(addikt)
Blog

Vettem egyet, aztán két hét után lecseréltem. Külsőre nagyon tetszik, de:

- nekem egy óra ne egy butított AOD-vel mutassa az időt, ha nem emelgetem
- ne világítson, csak sötétben (még ha minőségre így rosszabb is lesz)
- az ő és ű betűk hiányoztak - idővel gondolom kijavítják
- az értesítések kezelése hektikus volt, most Stratos-t használok ugyanazzal az appal és telefonnal, GTR-rel gyakran csak azt írta ki, üzenetem érkezett, most látom a küldőt és a tárgyat pl. emailnél, és ahogy néztem, ez még a telefon megváltozott ikonkészletét is átveszi értesítéskor.

Fel van rá telepítve vagy 50 watchface, és köztük váltani is mindössze 2 másodperc. A GTR hardvere a kijelzőt leszámítva komolytalan, számomra a Stratos maradt a csúcsmodell.


<Adamsky>
(veterán)

Egy kis utánaolvasással megspórolhattál volna magadnak egy "kört". A GTR nem (!) a Stratos utódja (arra ott a harmadik generáció)
Én úgy tudnám leegyszerűsíteni a dolgot, hogy a GTR egy hétköznapi óra, ami akár (ha jó lenne a GPS) sportolásra is alkalmas, de elsődleges szempont itt a mindennapi használat és a tetszetősebb és kisebb (főleg a 42 mm-es esetén) méret.
A Stratos inkább a komolyabban sportolók / túrázók órája. Szerintem...


Silenzio
(addikt)
Blog

Ja, én ezt tudom. Olcsó volt, vettem egyet, fasza volt, de elcseréltem egy Stratosra és némi (viszonylag sok) kp-ra. Jól jártam, meg szerintem az új tulaj is, hisz ez volt a vágya.


M0RGI
(őstag)

Nem összehasonlíthatóak eleve a kijelzők teljesen más típusa miatt. Hiába f@sza a stratos, ha a transreflektív kijelző csúnyácska (még ha tök jó dolog az hogy mindig látható).

(#7) <Adamsky>: egyik amazfit óránál sincs másként az alvásfigyelés


kammler
(tag)

Tegnap elaludtam a TV előtt, fél tíz volt. Aztán 23 órakor feltápászkodtam, irány a fürdő. Aztán fekvés, ötkor kelés. a Notify &Fitness 21:34-től számolta az alvást, és benne volt a 23 órai feltápászkodás, fürdőbe kimenés. Bocs, 21:23-tól nézte az alvást. Érdekes mód a gyári amazfit ugyanekkora 0:057-től mérte az alvást... Vagyis jelezte. Így aztán az egyik szerint 8 órát aludtam, a másik szerint 4 óra 53 percet... A kisebbik órám van.

[ Szerkesztve ]


nylontacsko
(aktív tag)

Többek között az ilyen posztok olvasása miatt kedvelem a teszteket.

A megjelenés óta szemezek az órával és vagy két alkalommal, csak a "véletlen műve" volt, hogy nem rendeltem meg.
A tapasztalataidat olvasva, így már egy picit eltántorodtam.
Na nem mint ha nem tetszene továbbra is küllemre, de komoly érveket sorkaoztattál fel amellet, hogy ne erre az órára essen a választásom.


TomPack
(őstag)

Ennél olcsóbban is megvan az Alzából 2 év garival! Bestbuy topikban találni hozzá 4000Ft-os kupont, így 45 ezer és párszáz ft-ra jön ki. Ráadásul 14 nap helyett január közepéig lehet elállni.


Vesa
(addikt)

Kapható ez fekete szíjjal is? Mert ez a hasmenés barna elég ocsmány.


bloggiold
(tag)
Blog

,,A gyorszárral rögzített, 22 milliméteres, szabványos, cserélhető óraszíj jól igazodik a csuklóhoz, szinte észre sem veszem, hogy egész nap rajtam van" - benne van a tesztben, azt rakat amit akarsz, mert szabvány szíj, tehát bármilyen órás boltban találsz rá való 22 milliméteres szíjat


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Az jó. :K

Én inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy sok helyen erőltetik ezt a "rendeljkínábólolcsónvámmentesen" témát, miközben sokszor nincs akkora előnye, hogy megérje.


Mikulásbá
(veterán)

+1

Én is az alza-tól rendeltem,kuponokkal - 8000 Ft-ért!
Nekem a szíjjal semmi bajom,nagyrészt ruha alatt van,amúgy tényleg kényelmes,nem érzi az ember,hogy lenne a csuklóján valami. A Samsung Watch-nál jobb ezen a téren az biztos.
Majd nézek hozzá fémszíjat is.

[ Szerkesztve ]


INGJOKE
(addikt)

Én is gondolkodtam ezen az órán, de mindig elolvasok egy cikket ahol fényezik majd előjön a pontatlan gps és én sem szeretnék fos amoled kijelzőt, a transflektív a legjobb, csak kicsit fejleszthetnék még. Lehet inkább én is egy stratos 3-at veszek a pace utána, de arról még nincs sok teszt. :D

üzenetek