üzenetek

hozzászólások


Exian
(őstag)
Blog

Engem érdekelne. Mennyit gondoltál érte? Privátban kérném a választ, itt nyilván nem megengedett az üzletelés.

[ Szerkesztve ]


kp78
(addikt)

Melyik szervizbe vitted?
Bnő P30-a is kijelző cserés sajnos.
Előre is :R


Exian
(őstag)
Blog

Rendes OLED kijelző került bele, mint ami gyárilag volt? Mert akkor az jó ár, főleg, ha még az akku is benne volt. Gondolom ebben még benne volt a szerelési díj is, ami általában 8-10e Ft. Szóval érdekes ár az a 32e, ha az eredetileg benne lévő gyári kijelzővel és gyári akkuval csinálták. Én ahogy nézelődtem, 30e alatt egész egyszerűen nem kapható gyári OLED kijelző hozzá, az akku is még egy 5-8e Ft. TFT kijelző az van olcsóbban, az már van 20e körül, de az fényévekre van az eredetileg benne lévő OLED kijelzőtől.

Szóval, ennek tükrében engem is érdekelne, hogy hol csinálják gyári OLED kijelzővel és akkuval, munkadíjjal 32e-ért?

Nekem pár napja a fiam Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonján cseréltek 43e Ft-ért kijelzőt (TMX), ebből 28e volt csak a kijelző (gyári OLED), a többi az a szállítási és munkadíj volt. Mondjuk jó fejek voltak, mert a hátlapi kamera körüli plexi és keret is törött volt, azt ingyen cserélték.

Szóval a 32e az nagyon jó, én is megköszönném a linket a szervizhez! :R

Pl. Fixity-nél 46e Ft csak a kijelző csere, akku nélkül.

[ Szerkesztve ]


petyametyo
(aktív tag)

Nekem a 3 kerület Mátyás király úton csináltak meg egy kis telefonos boltban. Először azért vittem oda hogy mentség le róla az adatokat és utána eladtam volna alkatrészek. Aztán hívott a srác hogy ha kell akkor 32.000 ért megtudja javítani eredeti alkatrészel. Akinek kell annak privátban tudok adni telefonos elérhetőséget. :R


Exian
(őstag)
Blog

Értem, köszi!

Közben találtam egy helyen 23e Ft-ért kijelző + akku párost és még a komplett előlapi keret is benne van, szóval teljesen komplett előlap kijelzővel, érintőüveggel, akkuval, úgyhogy annyira nem is lehetetlen ezekszerint.

Azt írják a leírásban, hogy "Minőség: Eredeti, Service Pack"

Szóval elvileg gyári szervíz pakk.

[ Szerkesztve ]


kp78
(addikt)

Én köszönöm, ha elküldöd privátban. :R


petyametyo
(aktív tag)

Ennek örülök :R Ez így még jobb .
Nekem is ugyan ezeket cserélték :K


petyametyo
(aktív tag)

Exian verziójával lehet jobban jársz :R


Exian
(őstag)
Blog

Ja, de ez csak az alkatrészek ára, de én meg tudnám magamnak csinálni a cserét, jó pár telefon kijelzőjét cseréltem már. Aki nem tudja megcsinálni, annak még rájön 8-10e munkadíj, szóval akkor ugyanott van. A múltkor említett fiam Xiaomi-ján csak azért nem én cseréltem, mert az garanciális javításnak indult, mivel nem látszódott, hogy a kijelző repedt, mert az üveg teljesen sértetlen volt! A telefon meg még garanciás, ezért beküldtem garban a szervizbe, hátha alapon. De sajnos repedt a kijelző az üveg alatt. De ha nem kértem volna a cserét, akkor is 12e Ft-ot kellett volna fizetni a "semmiért" (bevizsgálási díj + futár), ezért úgy gondoltam, hogy akkor legyen már rendesen rendbe rakva, meg így maradt a garancia is.

[ Szerkesztve ]


petyametyo
(aktív tag)

Elküldtem


petyametyo
(aktív tag)

Félre értettem,azt hittem hogy ez már a szerelési árral együtt van .
Mondjuk ha Te magadnak meg tudod csinálni az nagyon jó. :)


sakal83
(addikt)

Ez a TMX szerviz tenyleg gyökér. Garanciális javitasra bekuldtem a telefon. Sikerult ugy kicserelni az akkut, hogy rosszabb, mint volt, es toltesnel csikoz a kepernyo. Most visszakuldenem, de azt mondjak, hogy a szamla nem ehhez a telefonhoz tartozik. Az nem zavarja oket, hogy 1 honapja is ez volt a szamlaja.

Teljesen Gyökerek. Nem hittem a sok negativ ertekelesnek, de teljesen igaz...

[ Szerkesztve ]


Exian
(őstag)
Blog

Hm, érdekes, nekem most abszolút pozitív élményem volt velük. Ahogy írtam, a fiam telóját küldtem kijelző cserére, és pluszban ingyen kicserélték a hátlapi kamerasziget komplett plexi keretét, mert törött volt és amire (csak árra!) másik szerviz 20e Ft-ot mondott.

Mondtam nekik, hogy az minket nem zavar, hogy törött a plexi, úgy is működött a kamera és nem befolyásolta a működését, de nekik nem tetszett :) hát mondom akkor cseréljék, de plusz pénzbe nem került.

[ Szerkesztve ]


sakal83
(addikt)

Ugy nez ki esete valogatja.

Amig a huawei usz volt, addig nem volt ilyen...


kp78
(addikt)

De hogy ekkora szórás legyen a nyújtott szolgáltatás minőségében? :F


Diamond500
(senior tag)

Sziasztok! P30-ra fóliát tudnátok ajánlani? Nem üvegfóliát,és nem liquid, azokból elegem van.. Google-ba keresgélek, de legtöbb helyen nincs raktáron vagy üveg van csak

[ Szerkesztve ]


Exian
(őstag)
Blog

Itt esetleg?

Azt írják rendelés után pár napon belül beszerzik.


Franky74
(tag)

Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy eltűnt a szuper töltés a telefonról. Usb C csatlakozót kitakarítottam. Töltőfej, kábel nem változott. Próbáltam a régi p10 töltőfejével is, semmi. Másik kábel (120w töltést bír) azzal sem töltött gyorsan. Elképzelhető a telefonban a töltés vezérlő(?) ment tönkre?
SZERK. :Gyors újraindítás után, működik! Foggalmam sincs miért csinálta ezt.

[ Szerkesztve ]


Exian
(őstag)
Blog

Próbáld meg másik gyári kábellel. Nekem az lett a megoldás. Esetleg az akku nem bírja valamiért. Mikori az akku?

Én eMagról rendeltem ezt a kábelt, ezzel megy a supercharge.


Franky74
(tag)

Köszönöm, a gyors választ!

Próbáltam másik kábellel is. Újraindítás után megjavult, volt szuper töltés. Tegnap du. próbáltam pendrive-ról file-kat átmásolni, vszeg azért volt a gebasz. A usb a - usb c átalakító lehetett a bűnös.

üzenetek