üzenetek

hozzászólások


INGJOKE
(veterán)

A horgászás alatt mit mér? Mennyi sört ittam? :DDD :DDD :DDD


taptaq
(aktív tag)

Watch GT-m van és tettem rá üveg fóliát. Olyan helyen dolgozom ahol állandóan sérülésnek van kitéve, ezért nem kockáztattam inkább. Amúgy észre sem lehet venni, hogy rajta van.


Lami66
(őstag)

Az amit te mondasz az nem horgászat, hanem horgászatnak álcázott vedelés.
Nem csak olyan horgászat létezik, hogy naphosszat ülsz/fekszel a tóparton és várod a halat. Meglepő, de még annak is van kalória fogyasztása, de nem rájuk gondoltak amikor a horgászatot beletették a mérhető sportok közé.
Egy aktív pergető horgász egy nap alatt simán összegyalogol akár 20 km-t is, és 200-300 alkalommal dobja el/tekeri vissza a csalit. Ki lehet próbálni egy 10-12 órás pergetést, a végén már nem emeled fel a kezedet még a sörödért sem, garantálom.
A tengeri horgász egy jobb napon úgy el tud fáradni a halak fárasztásában, hogy estére a lábán nem tud megállni (nem a sörök miatt) :)


Voloka
(tag)

És teljesen igazad van!


Schuler888
(senior tag)

jah, csak kar hogy meg mindig hulyeseg egy hagyományos orat egy okosorahoz hasonlitani...


Fall-N
(veterán)

Szerintem sem. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Én szeretem és gyűjtöm is a hagyományos órákat, de van egy Amazfit Bipem az értesítések miatt, amit munkában hordok. Amúgy nincs rajtam. Ezzel ébredek is, mert ez csak rezeg, nem veri fel az egész családot.


soundman1
(senior tag)

Úgy látom a Watch GT1-emnek továbbra se lesz meg az utódja. Nekem az óra kinézetű band tudás elegendő kicsit drágábbért. Nincs más elvárás, ezért vettem meg a GT1-et. Még az Amazfit Gtr2 tesztre leszek kíváncsi,hátha össze tudtak hozni egy GT1 stabilitású, de jobb tudású órát olcsóbban, mint hüvelyék.1 hetes üzemidővel létezik a Huawei Honor óráin kívül alternatíva?


Bennyboy
(őstag)

Nekem a garmin venu-t ajánlották és tudásban elég meggyőző. Újonnan mondjuk az is 100 fölött van de később arra tervezek váltani.


k810
(aktív tag)

Tuti? Ez sokkal butább a zártság miatt. :U (3 éve vagyok Gear S3 tulaj)


doooo
(veterán)

Én sem értettem, de nem akartam rákérdezni a miértjére... nem egy liga a kettő, sőt, különböző termékkategóriák. Kinézet is bár nyilván szubjektív, semmi különleges vagy egyedi, akár más aktivitásmérő-órákat, akár más okosórákat nézünk.


sharp4
(őstag)
Blog

Valaki próbálta már a squash funkciót? Van lehetőség eredmények mentésére?


Isaac76
(tag)

Nem tudom volt e már,de én letöltöttem amit javasolt , végigmentem a lépéseken és voila működik a custom watchface felrakása :K
https://www.youtube.com/watch?v=7Z0VKqa5jyY&ab_channel=VelianSpeaksTech

[ Szerkesztve ]


Sustanon 250
(friss újonc)

Pont be mondtad a frankót hogy csak akkumulátorban gyengébb a Samsung óra De azt elfelejtetted közölni hogy a prémium minősége az órának egy rakás szar akkor hogy tudod összehasonlítani egy Huawei watch gt2 pro val ahol Premium minőségről beszélhetünk és nem kerül anyiba mint egy szamszung!


tomimidi2
(csendes tag)

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. GT2 Pro tulaj lettem, de megőrülök a Heath fele kínai - fele magyar kommunikációtól. :W A Huawei azonosítóban az ország/régió Magyarországnak van megadva. A teló nyelve is magyar. Láttam több screen itt, ahol teljes magyar volt pld. az óraszámlapok menüpont is. Mit kell még állítanom, hogy magyar legyen a szoftver?

Segítségeteket, tippeket köszönöm!

[ Szerkesztve ]


kutyesz71
(tag)

Szia,
Esetleg töröld az appot, és tedd fel újra. Nálam tökéletes.


szabochris
(aktív tag)

Helló!

Vettem egy ilyen órát. Az elején minden oké volt, de most egyik pillanatról a másikra 5-6 órán belül lemerül, akkor is ha hozzá se érek. :( Volt már gyári visszaállítás, minden, de maradt ugyanez. Az óra 1 hetes. Mi lehet a gond???


Parallaxis
(addikt)

Aksi kuka..
Állj el a vásárlástól, ha netes rendelés volt és rendelj egy újat.
Ha meg normál vásárlás, akkor szerviz.


szabochris
(aktív tag)

Sziasztok!!
Az óra csak a tel.számot írja ki hívásnál, a nevet nem.
Mi a megoldás?


kutyesz71
(tag)

Szia,
Próbáltad az óra kedvenc névjegyeihez hozzá adni a számokat? Egyenlöre 10 számot tud kezelni ha jól emlékszem.


gyuri2008
(veterán)

Biztos,hogy nem írja ki a nevet ami a telefonon van?

üzenetek