üzenetek

hozzászólások


Mulderpapa
(aktív tag)

Nem hülyeség, én Orsi kacsazsírt használok hővezető pasztának.Olcsó és olyan sok van belőle itthon, hogy sosem fogy el.
Úgy kezdődött, hogy az egyik ismerősömmel raktuk össze az új gépemet, paszta nem volt nálunk és valahogy sikerült meggyőznie, hogy kenjük be valamilyen zsírral.Tökéletesen működött, de 1-2 hónapra rá vettem pasztát, mert mégiscsak hogy néz ki, hogy egyszer a kenyérre kenem a zsírt, máskor meg a procira, biztos jobb a hővezető paszta.Hűtő le, zsír letöröl, paszta ráken, összeszerel, bekapcsol, pár másodperc után leáll.Említett ismerőst felhívom, elmondom neki mi történt, erre mit tanácsol?Pasztát sűrgősen töröljem le és abból a fincsi zsírból kenjek a hűtőre és a procira.Végső elkeseredésemben végrehajtottam ezt a műveletet, azóta tökéletesen működik a mai napig.(nem nálam)

üzenetek