hozzászólások
[RIOS ERROR]![](/dl/faces/alien.gif)
old gray
(addikt)
Jobbulást.
A lekvár az arcodba a szilikon-paszta pedig a sz.gépbe való.
De belőled kinézem, hogy fordítva alkalmazod.
![](/dl/faces/santa.gif)
szimeonov
(tag)
Nagyon jó teszt, gratula.
Kepeket en is szivesen latnek.
![](/dl/faces/own/klambi.gif)
klambi
(addikt)
nem volt enyhe karamell illat a szobában? 70°c-on már lehetne
[ Szerkesztve ]
tényleg a sütőlekvár olyan lehet, mint az ezüst paszta a szilikon-hoz képest
![](/dl/faces/c01.gif)
Gábor vitéz
(tag)
Nos, először is gratula a teszthez! És ha hiszed, ha nem, én nem röhögtem jó előre, hanem kíváncsian olvastam! (Itt is bebizonyosodott, hogy ami elsőre minél nagyobb őrültségnek tűnik, az annál inkább zseniális!)
A hozzászólások közt viszont láttam pár (már bocs a kifejezésért) de hülyeséget.
Pl. a legjobb:
"nem karamellizálódik a lekvár?"
De. Úgy kb 250 fokon. 70-80 fokon még a forráspontig sem jut el.
Ez már nem annyira baromság, de még mindig igényelt volna némi átgondolást.
"nem párolog el a lekvár víztartalma"
De. Idővel biztos. De nem egy két nap alatt. Másrészt mivel a proci és a borda közé van préselve, nincs túl sok párolgási felület. Így valószínűsthető hogy a szélétől befelé fokozatosan szárad ki. De a sűrűbb lekvárok először egy zselé majd még sűrűbb gumiszerű halmazállapotba mennek át amit nagyon sokáig (évekig) meg tudnak tartani.
(ezt tapasztalatból mondom, mert amikor a nagymamám kb 10 éve elrakott lekvárját kibontottuk kb ilyen állapotban volt: úgy kellett kivágni az üvegből de nem volt teljesen kiszáradva)
A méz viszont valóban kikristályosdhat.
Na megyek bontok egy lekvárt...
![](/dl/faces/own/larry303.gif)
Larry303
(addikt)
a tanulság: aki sokat benchel és sűrűn fordulnak meg nála a procik gyorsan szerezzen be egy üveggel abból a szederlekvárból!
felüdülés volt olvasni....
![](/dl/faces/alien.gif)
denieBoy
(tag)
haha
Nagyon komoly, mondhatni zsír!(próba azzal is? )
Feltételezem az anyagok fizikai tulajdonságai erősen mérlegelted a tesz előtt? lol
Gratula, lekvárt a népnek!
[ Szerkesztve ]
hát ez eszméletlen és beteg dolog is egyben még most sem tudom elhinni
Érdemes megnézni, h felmegy 88 C fokra a cpu hőfok loadban
Érdekes, de inkább csak szép mint használható
hiányoltam a kézkrémet pedig állítólag az is über f*sza...
régen szenvedtem a vízzel de azon kívül hogy egy pár fokkal hidegebb volt meg csendesebb nem sok dologra volt jó max villogni... én ugyvagyok vele hogy vagy gázzal hűtök vagy forogjon..köztes megoldást nem vállalok be :
![](/dl/faces/bear.gif)
Matthu
(aktív tag)
Üdv.
Nagyon állat! Felmerülhet a kérdés, hogy nem ég e ki a lekvár egy idő után. Létezik ilyen sütésálló -bogica vagy mi a neve- lekvár. Az a sütőben 300fokon eltöltött kellemes félóra után is olyan marad mint előtte. Ezzel tuti bírja. Bár lehet Te is ilyet használtál. Nem tudom. Riszpekt Uram
![](/dl/faces/own/furkoo.gif)
L4mie
(veterán)
kéész
Mondjuk hosszútávra biztos nem ilyen jó az eredmény hagyd rajta 2 hónapig aztán meglátjuk, hova mászik a procid
![](/dl/faces/sick.gif)
Supra
(tag)
Bioszmötyi rulez! Vajon milyen, a természetben előforduló trutyi teljesithet a lekvárnál jobban? Pl. a vér, mert annak vas tartalma van :-)
Szerintem ha már örültség, nézzük meg a többi háztartási folyadékot is :-) Pl. láttam régen egy tuningot, ahol a srác légkondival fagyasztotta - a szinig étolajba meritett gépet :-)
De egyénként LOL hogy a nagymama házi készítésű trutyija a porba alázza az összes "hájtek" kencét...
![](/dl/faces/sick.gif)
Supra
(tag)
De a viccet félretéve: a legjobb hövezető "zsir" nem a higany lenne? Az vezeti az áramot, meg mérgező is (tényleg, nem tudja valaki, mennyire az?) , szóval lenne vele gond, de születtek már extrémebb dolgok is...
![](/dl/faces/m19.gif)
Mulderpapa
(aktív tag)
Pár percet akartam írni.10 perc alatt simán melegedhet annyira.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a zsír van olyan jó hővezető, mint egy gagyi olcsó paszta.Sőt, még pár fokkal jobb is.