Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bambano
(titán)
Blog

Meggyi001
(veterán)
Blog

Phhh, XD :D ......ilyen kis videókat hogy tudtok megtalálni a youtube-on? Sose értettem :P

-----------------------------------------

Másnak, ha véletlenül írna ide valaki,a ki olvasta régebben a blogomban ezt a storyt (az az 5-10 ember :) ), megkérném,őket hogy nem lőjék le a történet poénját. Mert ha véletlen érdekel valakit, annak legyen új/meglepetés/érdekes. Köszönöm szépen :R


Meggyi001
(veterán)
Blog

Elég minőségi darab ez az m5000-es :Y


bambano
(titán)
Blog

"ilyen kis videókat hogy tudtok megtalálni a youtube-on? Sose értettem": már nem tudom, hogy került a kezembe az eredeti teljes film (Paul), megnéztem, és nagyon tetszett. így a videót nem úgy találtam meg, hogy kerestem valami videót, amiben az van, amit mutatni szeretnék, hanem tudtam, hogy mi volt a filmben és célzottan rákerestem.

ennek a duónak régebben nagyjából kétévente volt egy agyament filmje, szerintem érdemes megnézni mind.


Hunmugli
(aktív tag)
Blog

Nem értem, ez miért 18+ nyelvezet. Inkább csak durva / szókimondó. De azt is csak helyenként.

Tökre bejött az írás.


Meggyi001
(veterán)
Blog

Általában a főoldalas cikkek (teszt, bemutató, stb) nem tartalmaznak ilyen szavakat, sztem ezért kellett odaírni ezt. Hát, ilyen regényt vagy novellát meg ugye csak úgy lehet írni, ha életszerű. Mert ugye ki káromkodik így egy nehéz helyzetben, hogy "a teremburáját" vagy "ejnye bejnye".

"Tökre bejött az írás." - Thanks! :R


Lalikiraly
(őstag)
Blog

Hát ez baromijó. Nagyon várom a folytatást :R
Aki lelövi a poént az mehet az éjszaka közepén az erdőbe hugyálni... :DD

[ Szerkesztve ]


Meggyi001
(veterán)
Blog

:D, nemsokára.

[ Szerkesztve ]


bizi990
(aktív tag)

Jól kezdődik, köszi!


Meggyi001
(veterán)
Blog

:) :R


tvamos
(veterán)
Blog

Faxa! Most nem merek kimenni h..gyalni. Mit találok ugyan a bokorban? Saját magam?

Amúgy nagyon jó írás! Köszi!


Meggyi001
(veterán)
Blog

Én köszönöm a dícséretet :R , a folytatás szerintem izgalmasabb lesz:).


BomiBoogie
(MODERÁTOR)
Blog

Vigyázat, szókimondó szövegek! :D
Jobb ennek a hangsúlyozása, elvégre a fórumban magában sem megengedett az öncélú trágárodás, itt jelezzük, ez nem teljesen öncélú, inkább a művészi értékhez tartozik. :K

Egyébként szerintem kifejezetten hozzátesznek az íráshoz ezek a kifejezések, mert az érzelmi állapotot jobban tudja velük szemléltetni a szerző.


PistiSan
(addikt)

Ez tetszett, jöhet a folytatás :)


Meggyi001
(veterán)
Blog

öööö....khm.... izé....pontosan ugyanezeket akartam én is mondani, és pont így :D ;] :B ;)

(#14) PistiSan: Jönni fog, jönni fog :) :R

[ Szerkesztve ]


Victoryus
(addikt)
Blog

Ez a frankó kis történet már fenn volt végig, csak nem figyeltetek... 5 részletben. Csak akkor még mint blog, nem címlapos sztori. És Meggyi001 megint csak részenként teszi fel, mint a múltkor, hogy izguljon mindenki. :)
Én már a 6. részt várom :D

[ Szerkesztve ]


Meggyi001
(veterán)
Blog

Hi:). Igen, ma gondoltam rá, hogy nekiállok a második könyv első fejezetének, vagyis a hatodiknak. Mert ma jött pár ihlet/gondolat, és ezt meg kellene írjam.


Meggyi001
(veterán)
Blog

He lenne időm írni komolyan, és semmi mást nem csinálnék napi 8 órában, pár év után biztos kifinomulna az írói vénám teljesen, és tök jó író lehetnék. Ha lenne rá pár évem. Mondjuk így meló, "házimunka" és Apex Legends melett sok nincs :). Pedig, és most ezt nagyon komolyan mondom, (csak úgy magamnak) hogy mindent szívesen félre tennék, hogy író lehessek. Már kamaszkoromban is éreztem ezt a késztetést. Jó sok könyvet is olvastam. Taxis koromban pedig, mert nemcsak a főhős volt taxis "is" (ő rövid ideig), hanem én is, (én hosszabb ideig), szóval míg más kint cigizett az autó mellett vagy éppen aludt, én könyveket olvastam. Életem egyik legszebb korszaka volt pont ez miatt, hogy végre, az a sok sok könyv, amit kihagytam, most pótolhatom. És persze a sorozatokat is. :)

Más. Írás közben vettem észre, ami esetleg másnak magától értetődik olvasás közben, hogy mennyire oda kell figyelni a kis dolgokra, a részletekre. Gondolok itt a logikai és időbeli visszacsatolásokra, hogy bizonyos cselekményeknek és/vagy eseményeknek legyen előzményük/alapjuk. Valamint ha egy tárgyat/vagy bármit megemlítek például, akkor az valóban létezzen az adott tájegységben/kontinensen. Például az "ecetfa", vagy a "Remington 700 BDL", vagy a következő fejezetben majd megemlített "Jason Rotary Power 410X csillagászati távcső", hogy csak ezt a 3-at említsem. Szóval komoly gondolkozás, jó logika, és kutatómunka is kell egy regény megírásához.

[ Szerkesztve ]


lajosdani2
(csendes tag)

Nagyon jó az írás!
Alig várom a folytatásokat :)
Mikor jönnek? :D


Meggyi001
(veterán)
Blog

Köszi a dicséretet :R

Hát, ma beterjesztem a folytatást, de úgy gondolom, hogy pár napot ez még lehet fent lesz.

üzenetek