Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Ákinard
(aktív tag)

Sziasztok!

Az alábbi gondom adódott:
A 325v2 admin menüjében a packages fülön eltűntek a programcsomagok benne, a "Retrieve list from internet" gombra pedig ezt adja vissza:
"Currently, there are no packages. Please use "Retrieve List From Internet" to update package list."

Az interneten azt írták, hogy az admin mappában a zy-pkgs almappából törölni kell a ZYPKGS fájlt. Majd visszamenni, és a Retrieve gombbal letölteni. Viszont ugyanazt a hibaüzenetet adja vissza...

Tegnapelőtt estig rendben üzemelt, csak kicsit hangos volt, ezért leállítottam. Tegnap kivettem a HDD-ket, gépre dugva megnéztem a HDD-k állapotát HDS-el, (ezt szoktam évi 3-4 alalommal) visszaraktam, és azóta nem megy a Transmission. Akkor láttam ezt, hogy eltűnt a lista.
Viszont nem vagyok nagy bűvész, az admin mappában a megosztások fájlböngészőjével léptem be. Hogyan kellene ezt normálisan? :D

Szerk:
Azóta megosztásként a windowsban felcsatolam az admin mappát és ott törölve is ugyanez lett.

Illetve az alábbi weboldalról letöltöttem egy ZYPKGS fájlt, amivel a lista ugyan megjelent, de a letöltés nem eredményez semmit. Ha ugyancsak erről az oldalról letöltöm a Transmission_2.82_arm_003.zpkg fájlt, akkor sokadjára feltelepül, el is indul, viszont: a torrentek eltűntek (ez ok, új telepítés) viszont a konfigurációs beállításaim megmaradtak. Pl. egyedi sebesség értékek, elérési útvonalak, felcsatolt meghajtók, ismer mindent. Csak az 500 torrent veszett el.

Mit lehetne ezzel kezdeni? Járt már valaki így?
A fenti weboldalról letöltögetett fájlokkal biztonságosan használhatom a NAS-t?

Minden infót szívesen fogadok ebben a témában.
Nagyon köszi!

üzenetek