üzenetek

hozzászólások


dussy
(őstag)

Ma leszedtem én is, sajnos a kamera azt írta ki, hogy nem tudok több képet rögzíteni...


Nyiaz
(aktív tag)

Most próbálom a rbarat féle s113-at- Vissza a gyökerekhez.


viztelen
(tag)
Blog

Sziasztok!

Alapvetően nagy megelégedéssel használom az Apeelme féle ROM-ot, de mióta BT Headset-tel használom a telót, időnként "meghülyül"...
Értem ezalatt:

BT szétkapcsolás után az eredeti értesítési hangok sebessége 10%-ra csökkent - nagyon mély, és csak teljes csendben lehet hallani, ami mondjuk email-sms-nél annyira nem probléma, de semmilyen ébresztési beállítás nem működik... próbáltam a "gyári" app-pal, meg extra letöltöttekkel is, az eredmény ugyanaz.
Csak restart segít, de nem hiszem el, hogy minden egyes BT headset kikapcsolás/eldobás (pl hatótávon kívülre érek, vagy csak szimplán megszakad, mert ilyen is van) után újra kell indítani a telót ....

Valamint hívásnál van, hogy nem a headset-en,hanem a telefonon jön hang (jellemzően ha zenét hallgatok és úgy hívnak vagy én hívok akkor 10-ből 3szor nem a headset-en jön a hang)

És lehet,hogy szintén ezzel kapcsolatos, hogy néha a telefonálás is érdekesen alakul:
simán a híváslistából megnyomva a hívás gombot nem történik semmi
ezután megnyitva a névjegyet van, hogy tudok telefonálni, van, hogy így sem történik semmi
újabb próbálkozásra már tárcsáz, de kb fél perc után "rájön", hogy én hívni akartam, és az aktuális hívásba elkezdi betárcsázni ugyanazt az embert (közben tartásra teszi)....

Van valami ötletetek,hogy mi lehet a gond?
Lehet,hogy a bluetooth kezelés nem az igazi, mert kb azóta vannak ezek a gondok, appokat nem emlékszem, hogy tettem volna fel...

Lehet,hogy simán tolok egy factory reset és újralakom a telót, de ez elég sok idő lenne, és ha másnál is előfordul ilyen, akkor lehet,hogy inkább ROM-ot cserélnék (de akkor meg jön a kérdés,hogy mire, mert az rbarat-féle ROM-mal az a bajom,hogy a Lewa alapok miatt folyamatosan küld infókat...)

Bocsánat a hosszú siránkozásért, de nem nagyon van ötletem ...


BiFi
(csendes tag)

Sziasztok,

Minindeal-es recovery-ben hogy a szöszben állítom vissza gyári alapra a telefonomat, hogy töröljön mindent? (appok, telefonszámok, stb?) Nagy kungfu betűs gombokon nem igazodok ki.

Köszi


BiFi
(csendes tag)

Bocs a reposztért, már nem tudtam szerkeszteni, szóval "P770 Recovery v3.0 By Kyle" csingcsung betűi kellenének fordításban. :) esetleg, akinek mindez angolul van, leírhatná a gombok cuccait. :)


426os
(őstag)
Blog

Basszus, a mai világban hogy élhet valaki úgy, hogy nem tud kínaiul? Na mindegy, én sem tudok :))
Talán ez segít, de a legjobb megoldás egy angol recovery felrakása lenne.

[ Szerkesztve ]


dussy
(őstag)

:C


dussy
(őstag)

Eladó a telóm, ha valaki tud érdeklődőt! :R
Itt is elérhető!

[ Szerkesztve ]


Nyiaz
(aktív tag)

A topic gyakorlatilag bezárt. :(


426os
(őstag)
Blog

Az emberek egy része csendben megelégedve használja, a másik része pedig már váltott. Sajnos annyira nem volt népszerű itthon ez a telefon, pedig azért nem olyan rossz masina.


Nyiaz
(aktív tag)

Már én is gondolkodom a váltáson, de nincs olyan ami lényegesen jobb lenne. Értsd sokkal jobb felhasználói élményt adna. Így várok amíg vmilyen must have nem jön. Most a rbarat féle s113-at használom, nekem minden jó rajta.


426os
(őstag)
Blog

Van egy fölös, bontatlan kijelzővédő fóliám, ha kell valakinek péntekig ingyen (vagy egy Sportszeletért :) ) átveheti Bp. XI. kerületben.


Nyiaz
(aktív tag)

Ha még vki benéz ide, a needrom-on fönn van rbarat s113-a, ami már magyarul is tud.


strike-force
(őstag)

Én most váltok P770-ről S860-ra. Nekem megérte. Jobb kijelző, gyorsabb reakció, folyamatosabb felhasználói élmény. A fő motiváció az volt, hogy egyfolytában elfogyott a 2 giga belső tárhely és elegem lett a szoftok variálásából is. Az S860-ban 16G belső memória van és nem pampog sem a chrome, sem a többi szoft ha frissíteni akarom, hogy kevés a szabad hely.
Természetesen véleményem szubjektív!


Atomcsirke
(aktív tag)

Én is agyaltam a váltáson, de az egyetlen dolog, ami miatt váltanék, az egy kicsit kifinomultabb GPS lenne, minden mással elégedett vagyok, az üzemidővel kiváltképp.
Nem tudjátok, az újabb 4-8 magos MTK chipseteknek is hasonló GPS "sajátosságaik" vannak? Snapdragonban az újabb "vörösrizs" lenne talán az alternatíva, de ott kisebb az akku, ráadásul - szerintem - nem annyira jól összerakott kis készülék, mint a P770.


Xabi78
(aktív tag)
Blog

Ha az üzemidő is fontos, akkor szerintem Redmi Note, a GPS jobb, de azért olvastam, hogy nem mindig húzza szépen a csiganyálat.
A hongmi 1S GPS szempontból nagyon jó, de az üzemideje elég szigorúan 1 napos nálam, mondjuk a P770 is általában 2 napot bírt, 3at ritkán.
Az összeszerelési minőség viszont köröket ver a P770-re, az anyaghasználat is jobb, sokkal minőségibb érzést nyújt szerintem a Hongmi.
Az új MTK chipek egyébként jobbak, mint ami a P770-ben van, az SzVSz inkább a gyalázat kategória... :( Az új Lenovókkal is tehetsz egy próbát (660, 860)

X.

[ Szerkesztve ]


426os
(őstag)
Blog

Nálam is a Hongmi 1S a befutó. S660 volt még képben, de olvasgatom a topicját és az sem tökéletes. Számomra úgy tűnik, hogy mindnek van valami gyermekhibája és talán az 1S igényli a legkevesebb kompromisszumot. Akksi az meg hát, igen, kisebb, de szerencsére van áram a lakásban, szóval most már úgy gondolom, nem zavarna a napi töltögetés sem. Korában jobban ráparáztam erre, azért is tetszett a P770 akksija.


Xabi78
(aktív tag)
Blog

Másik nagy előnye, hogy egyszer föl kell tenni a multilang MIUI-t, aztán nem kell többet berhelni, mert OTAn frissíti magát. Megveszed, belakod, használod. A P770nél meguntam az állandó fórum és romvadászatot, berhelést.

X.


Atomcsirke
(aktív tag)

Mondjuk nekem is 2 nap a maximum a P770-essel, de aktív két kártya mellett, napi 3-5 óra közötti hanghívás is van. Tegnap reggel vettem le a töltőről, most tart olyan 15%-nál, lassan enni kér.
Sz*r - nemsz*r a régi kétmagos MTK-vonal, nekem a GPS hangulatfüggő viselkedését leszámítva nem volt gondom vele - bár abban lehet az antenna is ludas - ellentétben azzal, hogy jó pár GPS app meg se nyikkant a telón. Még videót nézni is normálisan lehetett rajta, de ami nagy truváj, hogy 4-5 órás vonatutak végére is bőven maradt benne szufla mindenre.

Szvsz amire cserélném, az vagy:
- csak 1 SIM-et fogad
- kicsi az akku
- túl nagy a kijelző
- vagy mocskosul drága

Tehát egyenlőre marad, bár nagylánynak ma lehalt a telefonja, ha beéri ezzel a férfias darabbal, lehet, hogy egy Hongmi 1S-t vagy egy Huawei 3C-t megkóstolnék. Az S-szériás Lenovo-kra is rácsodálkoztam, leginkább az S850-re, hogy MTK6582 meg Android 4.4.2 a teszt screenshotján, ezmiezmár? :Y

S860, 660 dettó szimpatikus, bár GPS vonalon nem akarok megint két gép közt a földre, Snapdragonokban jobban bízok.


Atomcsirke
(aktív tag)

Mijjjen romvadászat?! :DD Minideales stock ROM, noti LED meg equalizer megreszelve, innentől teljesen funkcionális. Mivel a ROM-ok szerintem se a kamera minőségébe, se a dzsipíeszbe, sem az üzemidőbe nem nagyon szólnak bele, részemről feleslegesnek tartottam a frissítgetést. Az addressbook, calendar, böngésző, sticky notes meg ilyenek meg simán elfutnak bármelyik android verzió alatt.

üzenetek