üzenetek

hozzászólások


jack96
(csendes tag)

nincsmit :)


-Ben-
(veterán)

Sziasztok!

Van egy LG KU990i mobilom és a napokban cseréltem SIM kártyát, de amikor újra bekapcsoltam akkor a kalibrálás fogadott. Ezzel nem is volt gond, követtem a keresztet az ujjammal, de minden kalibrálás végén kiírja, hogy érvénytelen és a telefon is kvázi használhatatlan, mert akárhova nyomok, csak az érintőpanel közepe és jobboldala működik. Ha baloldalt nyomogatom, akkor is. Szerintetek most mi van ? A kijelző nem romolhatott el egy sim csere miatt, viszont nem tudom beállítani a kalibrálást, mert nem azt csinálja , amit akarok.... :W :Y :(((

Tudna valamelyikőtök segíteni ? Esetleg FW csere ?


Shaumake
(tag)

Szia!
Javaslom máshol ecseteld ezt a problémát, mert itt nem igazán hiszem hogy napokon/heteken belül kapsz rá választ :R

Én biztos elvinném egy GSM-be hogy megnézzék mi a frász lett vele.

[ Szerkesztve ]


Database
(tag)
Blog

Sziasztok lenne egy ilyen telóm Lg KU990 lehet függetleníteni vagy a ROM ját frissíteni vagy valami? válaszokat előre is köszönöm :R :R ( Privátot hamarabb észreveszem )


Shaumake
(tag)

Frissítésről nem tudok, lassan 1éve van nálam de nem csináltam semmi frissítést vagy valami hasonlót. Jó kis telefon ez ;]


Database
(tag)
Blog

és valami függetlenítést tudsz esetleg :F :F


Shaumake
(tag)

Turbo Sim ,bár azt írták róla hogy csak egy ideig függetleníti (pár hónap). Ha érdekel nézz utána jobban :C


Database
(tag)
Blog

értem :/ hát megpróbálom köszönöm a segítséget


Shaumake
(tag)

Nincs mit, remélem találsz megoldást :R


zsoltike777
(csendes tag)

Lg KU 990-en hogyan kell factory resetet csinálni?


dreamcatcher
(tag)
Blog

Beállítások > telefon beállítása > Gyári beállítások visszaállítása.

Ha ez nem elég, van egy ilyen lehetőség is:
3845#*990#
Itt a 8. menüpont a factory reset. Ez visszaállít mindent alapba. Nem tudom, mi a különbség a kettő között, mert eddig nem volt rá szükségem, és nem akartam mindent újra beállítani.
A fenti kóddal belépve a menübe, mást nem szabad piszkálni, mert ha nem tudja az ember, mit állít, el is tolhatja a telót!


zsoltike777
(csendes tag)

Köszi, de ez sem segített. Egy magyar t-mobilos firmware-re lenne szükségem, nem tudsz eben segíteni??


dreamcatcher
(tag)
Blog

Sajna, az nincs :( Nekem angliai O2-s a firmware.


dave51
(csendes tag)

Kérlek segítsetek!!!!

Az LG KU990-en csináltam 1 szoftver frissitést és a végén egy sárga képet adott mire a referers volt kiirva.gondoltam várok h beállítsa de 1 óra után már kezdet felhuzni!kezembe vettem a telefont és kikapcsolt, de már be nem akart:S kérlek segítsetek és hogy tudnám megoldani.válaszokat elörre is köszönöm! KÉRLEK SEGÍTSETEK + ha szoftver hiba lenne akkor h tudnám megcsinálni ha nem kapcsol be a telefon.
Mégegyszer köszönöm!


zsoltike777
(csendes tag)

Próbáld meg azt hogy kiveszed az aksiját meg a kártyát és dugd rá úgy pc-re. Talán úgy megint tudod frissíteni, de én nem azt ajánlom, szerintem egy teljesen új szoftot rakj rá.


dave51
(csendes tag)

köszi de egyáltalán nem kapcsol be a telefon és nem kapcsolodik a géphez sem:Smitévő legyek??


zsoltike777
(csendes tag)

szerintem fordulj szervízbe vele, mert nálam is volt sárga képernyő és kiírta hogy frissítés, de nekem kb. 5 perc múlva bekapcsolt a telefon és jó volt. Próbáld reseteln a telefont vagy vannak programok amikkel meg tudod nyitni a telefon szoftverét és ki tudod cserélni azt, de szerintem azt csak akkor tudod ha érzékeli a pc.


dave51
(csendes tag)

Hát igen de nem érzékel sehogy sem és már mindekitöl kérdeztem meg probáltam mindent de semmi. most probáltam amit mondtál de a szervizesnek is valahogy fel kell tennie a szoftvert csak azt nem tudom h csinálja.de köszi mindent


jack96
(csendes tag)

Nem kell szervíz. Nekem tavaly volt ilyen problémám és valahogy megoldottam csak már nem emlékszem pontosan, de megpróbálhatom felidézni.
Ezeket tudnom kell: Milyen szoftvert telepítettél és honnan/mivel? LG USB modem driver telepítve van? LG KU990-ed van vagy KU990i-d?

Szerintem azért nem érzékeli a telód mert legutoljára adatszolgáltatás módba raktad a szoftverfrissítés miatt. Van egy program amivel érzékelni fogja, legalábbis reméljük. Itt tudod letölteni + USB drivert is.
Ha letöltődött, csomagold ki, majd nyisd meg az EFS-t, az eszköztáron kattints az Explorerre, ekkor feljön egy ablak, ahol frissítés után megjelenik a telód neve, port szám stb. (ha nem akkor állítsd automata refreshre a feljövő ablak bal alsó sarkában). N akkor, ha megjelent a teló akor pipáld ki vastag fekete négyzetet és klikk connectre, de siess mert 5 másodpercenként frissít. Ha ez sikerült akkor megjelenik egy csomó mappa, amikhez egyelőre NE nyúlj.

Ha válaszolsz a kérdéseimre, és ha idáig eljutottál akkor megpróbálok segíteni, csak az az egy gond van, hogy már töröltem azokat a fájljaimat amikkel hajdanán megjavítottam a telóm. Egyébként ha van időd akkor nézd meg a régebbi hozzászólásokat, mert én is sokat segítettem/nekem is sokat segítettek.

[ Szerkesztve ]


PiciKenny
(senior tag)
Blog

Tiszteletem uraim!

Van valakinek egy "C"-s swje ku990ihez? (vodafonos) a telefon függetelen.
Esetleg egy Tmobilos? feltöltené valaki ha szépen megkérem? = )
Köszönöm előre is!

üzenetek