üzenetek

hozzászólások


RetepNyaraB
(veterán)

Semmi érdekes nincs benne, higgy nekem :((
Jól elcsesződött az üzemidő, ennyi a lényeg. Illetve 5G mellett ha felhívnak és navigálok éppen, akkor eldobja a navi a hálózatot. Minden más megy, csak a Waze és a Maps halott rebootig 🤦
Tehát 5G off 😒
Megint húzhatom teljesen újra lguppal, az pedig jó nagy szívás, előre látom a végtelen .dll keresgélést...


Starann
(csendes tag)

Helló, a gyors merülés nem vagyok benne biztos, hogy az android 13 hibája, az én 4g-sem kb. 4 napja úgy merül, mint a titanic. Tegnapi nap 1h 6min kijelző idővel meg is köszönte....nem lehet vmi más kavar be?


RetepNyaraB
(veterán)

A gugli llc szokott, általában a play store frissítései. Baltával reszelik az ápdéteket egy kambodzsai dzsunkán. De általában a következő frissítés rendbe hozza.
Nekem a 12-re váltás után is kellett egy full gyalu, meguntam, hogy bénán megy. Utána előkerültek olyan UI elemek, amelyeket nem is láttam addig. Szerintem most is összeakadt az OTA frissítés a gépházban. Ha lesz pár felesleges órám, újrarántom.


Grecky
(senior tag)

Én váltottam srácok, ha valakit érdekel egy patika 4G keressen meg privátban.
Köszi a sok jótanácsot és segítséget! :)


tomajer
(tag)

Üdv!
Ismerős Velvetje lehalt. Se kép se hang.
Töltőre se reagál.
Pillanatnyilag semmit nem tudok a telóról, csak előre szeretnék olvasni.
Sok sok éve volt utoljára LG-m.
Hogy lehet ezeken hard resetet, netán teljes visszaállítást csinálni.
(G4-em volt utoljára ... akkoriban még tudtam)


Quqesz
(nagyúr)

Semmit ne csináljon, várjon kb 2 napot és akkor rakja fel töltőre. Nekem ettől helyreállt, és azóta működik. Le kell merülnie csontra, sajna a szoftver beakadt.


npnp
(tag)

Szia

Tanúsítom, lemerítés segít (vagy aksi ki-be, de nehezen oldható :) )
Előtte is hibátlan, azóta is hibátlan.
P


Starann
(csendes tag)

Sziasztok,
meg tudnátok mondani, mi annak az alkalmazásnak a neve, amivel monitorozni lehetne, hogy mi meríti ilyen iszonyatos mértékben a telefont? Konkrétan harmad annyi ideig bírja egyik napról a másikra. Még van 14 nap a garanciából, előtte szeretnék megbizonyosodni róla, hogy a hiba milyen eredetű.
Köszönöm a segítséget


RetepNyaraB
(veterán)

Valami összeakadt szoftveresen, 99%
Általában google llc (szolgáltatói szolgáltatások). Töröld a google app adatait, meg az llc-t és reboot.
De az egész telefont is újrahúzhatod, ha szeretsz barkàcsolni. Nem garanciavesztő és rendbe teszi a sok OTA frissítés hibáját.

Ui.: Újra raktam a 13-mat. Sokkal jobb lett, de sajnos sok app nincs felkészítve még a 13-asra, vagy velvet+13-ra. Tehát még az is lehet, hogy visszamegyek 12-re. Pl. osztott képernyő nagyon hülye tud lenni sajnos.

Ja de amúgy accubattery például.

[ Szerkesztve ]


davenport
(aktív tag)

4G-re jött egy 230 megás biztonsági frissítés.


jimmedly
(senior tag)

Igen, a Yetteltől vásároltra is megjelent!


RetepNyaraB
(veterán)

Na fijug, én visszarakom a 12-t. Feldughatja magának az LG ezt az ápgrédet, frissen, nulláról telepítve is. Minden második alkalmazás bugol, az üzemidő valami infernális. Méltatlan, na.


jimmedly
(senior tag)

Ez nem valami biztató arra nézve ha estleg megjelenne a négygés változatra is!
Néha úgy érzem direkt szúrják el. A G8x-re megjelent 12 is: amikor feloldod, van egy másodperc ameddig még semmire se reagál. Ez a régi romnál nem volt. Igaz, szerencsére ennyi, de azért van hogy engem bosszant.


RetepNyaraB
(veterán)

Egyébként a bugok mérséklődtek meglepetésre, mintha folyamatosan jönne rá a rendszer, hogy át kell állnia (playstore update). Az üzemidő maradt borzasztó.
De visszaraktam az utolsó tizenkettest és buktam a rendszer ui biztonsági mentését, mert visszafele nem kompatibilisnek írja az lg backup. Annyát :U


jimmedly
(senior tag)

Az a baj hogy az üzemidő nálunk is fontos szempont.


berek21
(senior tag)


RetepNyaraB
(veterán)

Jaja. Lassan az utolsó lekapcsolja a villanyt, nincs mese :(((
Mondjuk pont a Velvetre lehet hegeszteni más romot, nincs nagyon miért ragaszkodni a gyárihoz (már ha igényeltél időben bootloader nyitást - most már az is szopóág).

A visszakerült utolsó 12-es frissítés is elég vacak akksiban; lehet, hogy ennyit bírt és mostantól erős lejtmenet. Még nem tudom. Sok kedvem nincs próbálgatni a verziókat, melyik lehetett jól eltalált. Fene emlékszik.


Degeczi
(nagyúr)

Van esetleg vkinek ötlete, 4G-s típuson, Android 12-vel (a szokásos EEA XX, Vodafone-on) mi okozhatja az érintőképernyő sztrájkolását?
Nem reagál semmilyen érintésre, de a bekapcs + hangerőgombokkal újraindítva megjavul, így nyilván vmi szoftveres nyűg kell legyen.
Először az asszonyé kezdte pár hete, most azonban az én példányom is csinálta először, szóval nem egyedi...
Ahhoz túl sok minden van rajta, h rögtön teljes gyári visszaállítást nyomjak rá, de végül persze csak az lesz, ha más nem.


RetepNyaraB
(veterán)

Általában google frissítés kúrja el. Google app, vagy csak a google llc adatait töröld (reset), majd reboot és reménykedés.


Degeczi
(nagyúr)

Az alkalmazások közt? Ott simán csak "Google"-t látok (leszámítva a ... Play, ... One, stb-t) annak adatait és cache-ét töröltem, újraindítottam, meglátjuk, köszi!

Az alkalmazásfrissítésekből is elegem van amúgy, Google Play-ben le is kapcsoltam az automatikus befrissítést, mert baromi idegesítő volt, h a bevált logika szerint 4 képernyőre szépen elrendezett rengeteg alkalmazásból néha véletlenszerűen az utolsó képernyőre helyződik át valamelyik, mert befrissülésnél a gyári launcher hajlamos odadobni mintha, nem mindig tartja meg hol volt... Különösen azért zavaró ez, mert akaratlan áthelyezés ellen bekapcsolva tartom az ikonok lockolását, így azt mindig föl kell oldalni visszapakolás előtt.

[ Szerkesztve ]

üzenetek