üzenetek

hozzászólások


RetepNyaraB
(veterán)

Az llc a szolgáltatói szolgáltatások néven fut magyarul. Az a nagy disznóság!


OMG9547
(csendes tag)

KI hogy áll az új telefonok csábításával? hány évig terveztek még vele? (én biztosan az iphone irányába mennék, de egyenlőre még kitartok az lg mellett):)


davenport
(aktív tag)

Két év használat után egy hónapja cseréltem le. S21Fe, vagy valamelyik Pixel volt tervben, mert kisebbet akartam, végül egy Iphone lett. A Velvet viszont maradt családi körben, nagyon örülnek neki.


hajdouczy
(tag)

Egy ismerős használtan vett Iphone-t. 3 hónap múlva lecserélte, mert nem békült ki vele. azt sérelmezte, hogy ha néhányszor rosszul üti be a pin kódot, akkor a telefon félórára, akár órákra is leblokkol. Egy kisgyerek kezében ez pedig gyakori problémát okozhat.
Aztán a tudás szintjével is bajlódot, sok mindent hiányolt belőle, zenét is nehezen tudott rá másolni. Minden bizonnyal egy android rendszerhez mérte a kezelését.


RetepNyaraB
(veterán)

Rezeg az ujjam, de egy évet még ki szeretnék húzni vele. Manapság már csak átlagfelhasználó vagyok; de romolás, se játék. Film is nagyon ritkán. Zenehallgatás (de a jack sajnos egyre inkább szopóág :((( ), szöszölés a böngészőben, fényképezni a kölköket.
Ha most kéne, vennék egy Nothing 1-et. Tetszik a dizájnja, használható kamerája van (khm a Velvetet nem nehéz megugrani), olcsó.


porker
(tag)

Tényleg úgy van ahogy júliusban írtad: "az utolsó kapcsolja le a villanyt!". Sajnos lassan vége az LG-nek nálam is. Kezd lassú lenni és szűk. :)


olivera88
(veterán)

Idei évet még kihúzom vele ha minden igaz... Összel lesz 3 éves. Rendbe van teló csak akku felett már kezd eljárni az idő. :(( A Pixel felé nézegetek, kiváncsi leszek 8 asra...


Degeczi
(nagyúr)

Lehet, h az időnkénti belassuláson segítene factory reset, de fene se akar kísérletezni a sok app újratelepítésével, míg nem muszáj.

Az biztos, h többet olyat nem veszek ahol a kijelző szélei legörbülnek, nem praktikus, és az optikai stabilizátorból sem fogok engedni, gyakran hiányzik szerelést dokumentálva.

@RetepNyaraB: a Nothing 1 tényleg szimpatikus sok szempontból, csak a villogó hátlap eléggé behatárolja a lehetséges tokokat.


RetepNyaraB
(veterán)

Újra feltettem a 13-mat, mert jött belőle új verzió (EUR 40b). Van "c" is, de csak brandelt, vagy rossz régió. Koreában azt hiszem már az "f" peccsnél tartanak :W
Na ez most működik rendben. Két napos full clean install, tehát az akksi időről nem tudok érdemben nyilatkozni, de már nem a mindenek alatti szutyok, mint mikor kijött a 13. UI változatlan, nem néztem utána mi lett más a motorháztető alatt.

[ Szerkesztve ]


ADAM1337
(nagyúr)

Tudtok itthon beszerezhető kijelző védő fóliát ajánlani a telefonra ami akár mai napon átvehető, illetve végig ér a kijelzőn ?


Quqesz
(nagyúr)

Xpro.hu


ADAM1337
(nagyúr)

Ez nem jött össze, megy vissza nekik tanuljanak meg méret pontosat gyártani:


Quqesz
(nagyúr)

Affene, ennyire nem sikerült nekik...


berek21
(senior tag)

Én ezt használom. Nekem bevált. [link]


RetepNyaraB
(veterán)

A leírásban benne van ha jól emlékszem, hogy nem fedi a lehajló részeket.

Manapság nem ilyen kompozit szarokkal érdemes vacakolni, hanem liquid gel fóliával. Mármint szerintem.


ADAM1337
(nagyúr)

A mediamarktos telibe fedős is egy vacak volt abból azért félévet se bírt 10k-ért. Ezért vennék ilyet, a telefon már úgyis utolsó évét éli ha végre a családba a tulaja elengedné. :DDD


RetepNyaraB
(veterán)

5G-re új peccs. 40d. Gugli frissítés.


kenguru99
(aktív tag)

Akartam rendelni egy füstszínű Imak tokot az aliexpressről, aztán kaptam egy jégkockatartót...
Esetleg valakinek ötlete, hogy hol lehet még kapni? Vagy bármilyen jó minőségű alternatíva?
A jelenlegi átlátszó spigen gusztustalanul besárgult.


berek21
(senior tag)

Áttetsző van itt. Idővel besárgul ez is. [link]


Dzsabba
(aktív tag)

Sziasztok.

2,5 éves a telefonom és már egy párszor probléma volt,hogy nem akart felébredni a képernyője, de eddig egy google szolgáltatások visszaállítás és egy restart megoldotta a gondot.
Viszont most már egy gyáriállapot visszaállítás után is többször nem reagál kijelző a feloldásra mint igen.
Van még valami megoldás vagy nézhetek egy másik telefont?

üzenetek