Bocs az újabb off-ért!
Beszéltem haverral és megmondta a véleményét az olasz kajákról. Tömören: Nem rossz, de a magyar jobb.
Szóval az olasz konyháról alkotott írásomban úgy tűnik túlzottan is adtam a másik ismerősöm véleményére. Viszont azért olyan nagy bakot nem lőttem. És amúgy szerintem az olasz konyha erősen túl van értékelve. A kínai jobb.
Gondolom mindkettő csak azért lett annyira híres mert nagyon sok bevándorló él ebből a két népből az USA-ban és így széles körben ismertté vált a konyhájuk. Ha ugyanannyi magyar lenne ott akkor az is ugyanolyan híres lenne.
A pizzáról amúgy azt hallottam, hogy olaszországban gyártják a legrosszabb pizzákat.
Na jó, ez túlzás. De állítólag ott a pizzákon van egy paradicsomos alap, pár szalámi és némi sajt. Ez ott a hagyományos pizza és a legtöbb helyen csak ilyet lehet kapni. De ezt is csak hallottam egy harmadik személytől.