üzenetek

hozzászólások


WynNyback
(tag)

Ez egy válasz volt arra, hogy a világ jobbik részén nem szokás lopni, amire én írtam, hogy lehet, hogy nem szokás lopni a közvetlen környezetükben ellenben a csóró országok védtelen helyzetének maximális kihasználása még a világ jobbik felének is minden gond nélkül lecsúszik a torkán. Demagóg dologra demagóg válasz.

És a reklámblokkolás nem lopás amit itt egyesek sugallni akarnak folyamatosan. Nekem amúgy volt egy régi felhasználónevem (2004-es reg azelőtt egy 2001-es annak sajnos elfelejtettem az adatait) a kezdetektől itt voltam aztán egy szerzői jog vitás oldalon leírtam a véleményemet, majd többen belém kötöttek a vége személyeskedés lett és végleges ban-t kaptam (elgurult a gyógyszerem). Volt logom és több fórumban is aktív voltam de a legnagyobbat az apron buktam meglehetősen sok volt a megkötött üzletem és full pirospontos voltam. Tanultam az esetből. Lehet most emiatt is kibanolnak mert ha végleges a ban akkor végleges persze ez sok éve volt erre is lehetne valami elévülés mert örökké nem bűnhődhet az ember.

Pedig amúgy sem itt sem ott nem az "ingyenélést" preferáltam hanem, hogy legyenek tiszta dolgok. Ha azt mondják lovés az oldal akkor legyen lovés. Annó több számtek magazint évekig vásároltam ha érdekel megveszem. Legyenek fizetési konstrukciók. Sőt szerintem hosszú távon az lenne az utópisztikus ha előfizetésből megélne a lapcsalád. Reklámok nélkül. Troll is jóval kevesebb lenne ha fizetős lenne a fórum.

De ennek a mikéntjét a PH-nak kell kitalálnia nem nekem. Az éves konstrukció nekem nem jön be, de egy havi vagy negyedéves már jobban hangzik. Igényesebb cikkekért szívesen fizetek, és a támogatás sem áll távol tőlem. Jelenleg is üzemeltetek reklám és fizetősmentes blogot hobbi szinten és szerintem vannak hasznos tartalmaim is szóval képes vagyok dolgozni és tenni a közösségért. De a reklámokat szó szerint az ördögtől valóknak gondolom és irtom minden formáját.

Tényleg befejeztem, mert itt is kezd elmenni a vita. És ennek nem sok értelme van. Új érvem nincs, hogy a reklámot miért nem szeretem arra ott van a sokat linkelt Puzsér videó a youtuberól, az a fickó szépen és érthetően összefoglalja mi a gond a reklámmal nagy vonalakban.

[ Szerkesztve ]

üzenetek