üzenetek

hozzászólások


repvez
(addikt)
Blog

üdv! tud valaki valami tanácsod vagy infot addni, hogy mi lehet a probléma ha az android auto appot fel akarom telepiteni ,de sehol nem találni a telefonon?
Probáltam APK bol és a play áruházbol is, mindkét helyen végig fut a telepités és a ellenörzés folyamata, de ezután sehol nem találomn az ikonját és az applikáciot sem, probáltam keresni a beállitásoknál , az alkalmazás kezelöben abc sorrend szerint és az utoljára telepitett alkalmazások szerint is, de vagy nem ad eredmény vagy csak a 20 nappal ezelött telepitett alkalmazást mutatja a legujabbnak és nem az android autot amit tegnap telepitettem.

a furcsa az, hoyg a kocsival összekötve felismeri és a waze mukodik is az android autoval, ami a problémám még, hogy a spoty viszont nem.

Használat közben mentem a kocsival, egyszercsak megszunt a zenelejátszás. azt gondoltam, hogy a kevés hely miatt ezért töröltem pár file-t és az alkalmazásoknál töröltem a gyorsito és adatfilokat , hogy az is növelje a tárhelyet.
De azota az andoid autoban a spoty ikonja megjelenik, de nem csinál semmit , nem ir ki hibát, hogy nem tud csatlakozni csak épp nem muködik. manuálisan müködik a spoty ha csak azt használom a telefonon és BT fuleessel, de AA val nem. pedig még wazeban össze is csatlakoztattam, hogy az legyen az alapértelmezett lejátszó.

Nem tudom, hogy mi a gondja.
A telefon gyári miui12.03as stabil global rom

üzenetek