üzenetek

hozzászólások


szazbolha
(addikt)

Elfogadás, mert a szülői szeretet erősebb mint a bármilyen előítélet. Szerintem minden szűlőt megviselne egy ilyen bejelentés, akár hogy is vélekedett előtte a homoszexualitásról.
.
Egyébként szerintem te és a többi "melegtámogató" (vagy szabadelvű, vagy akármi) valamit nem fogtatok fel, nem vagytok hajlandóak megérteni és elfogadni ami szerintem sokak véleményéből jól látszik.
Nem azzal van a probléma ha valaki meleg, azt elfogadja a társadalom és szerintem a legtöbb heteró is személy szerint, még a közvetlen környezetében is. Tűrt, semleges kategória. Nincs gyűlölet, nincs viszolygás, együtt élünk együtt dolgozunk a meleg honfitársainkkal ha így alakul az élet. Ha találkozunk velük nem gondoljuk azt, hogy fúj ez egy meleg.
Ez az állapot mindaddig fennáll, amíg valami provokatív nem történik, akár csak olyan csekély dolog, hogy az eddig elfogadott személy nyilvánosan csókolózik azonos neművel, vagy el kezd lobbyzni azért, hogy még elfogadóbbak legyünk és igenis tekintsük természetesnek a homoszexualitást.

Na... innentől nem megy a dolog, elszakad hamar a cérna. Jón az indulat, a viszolygás, és egyebek.
Érthető ez?

üzenetek