üzenetek

hozzászólások


sto1911
(veterán)
Blog

A status bar-t eltünteted valami módon? Egy linket kérhetek?

@(#16142) plejik: hulyeseget kerdeztem? :D xposedben nem vagyok otthon, most lenne eloszor hasznalatban nalam.

[ Szerkesztve ]


plejik
(addikt)
Blog

....

[ Szerkesztve ]


kano
(nagyúr)

Ha ezt bebizonyítod kémiailag vagy elektronikailag Nobel-díjra jelölünk.

[ Szerkesztve ]


K82
(őstag)

Xplosed framework alá letöltöd a GravityBox modult, abban van immersive (vagyis teljes képernyős) mód ahol nem látszódik a status bar. Legalábbis ez az egyik módszer, ha van más megoldás akkor azt vki majd jól belinkeli. :)


Gabbbb
(senior tag)

Igen ez nekem is be van kapcsolva, de kényelmetlen használni, így végül szintén Gravity Boxban sötétre állítottam az ikonok színét.

lásd: http://imgur.com/a/jRHlb

[ Szerkesztve ]


metal01
(őstag)

Nem túlzás ez a status bar beégéstől való félelem egy kicsit? Ha a két év gar. alatt beég(ne) akkor cserélik a panelt. Ez olyan, mint a Dash miatti para. Ha az akku kuka lesz, majd azt is cserélik. Én nem szívatom magam ilyenekkel.


Gabbbb
(senior tag)

Te hallottál már olyanról, hogy OP cserélt volna akár csak egy panelt is beégés miatt?


metal01
(őstag)

Nem olvastam olyat, hogy emiatt dobott volna vissza telefont a OP szerviz. A warranty policy-ben csak külső behatás, törés, karc, kopás, stb. van felsorolva kizáró oknak. De most már kíváncsi vagyok és rá fogok kérdezni a supportnál.

[ Szerkesztve ]


DamianB
(őstag)

Sky11 nek ment - Szerencse fia és egyben gondolom tudsz vigyázni a telefonjaidra gondolom ( bocs ezt az irígy intezmezzót be kellett szúrnom :o )

[ Szerkesztve ]


ratobi
(senior tag)

A Nova-val is el lehet rejteni..


pècsimunkás
(addikt)

Vigyázok is rájuk , tokban is voltak mindig . Meg azért néha szerencsém is volt , hogy le esett de nem tört össze . Viszont ezt le ejtettem a hátára , meg is pörgött a betonon , a kamerán látszik picit . annyi ,hogy nincs bent a kamera látóterében . Előbb is kitalálhatták volna a zafír üveget ...
Amúgy pont tegnap este kezdtem el azon gondolkodni , hogy kiveszem a tokból ,úgy használom . De aztán meggondoltam magam , drága is volt a gyári tok , meg azért védi is . Majd egyszer talán kiveszem belőle , mielőtt lecserélem , használom kicsit tok és fólia nélkül .


Gabbbb
(senior tag)

Zafír törékenyebb, mint a gorilla üveg és azt is meg lehet karcolni homokszemekkel, igaz valóban sokkal nehezebben karcolódik. Betonra ejtésnél jobb a gorilla :-D

[ Szerkesztve ]


silvergod
(őstag)

Nem fog beégni...samunál 4 évig nem volt gond,pedig ott aztán volt riogatva az ember..:D


Gabbbb
(senior tag)

Samsungnál mozognak a status bar ikonok, így valóban nem csoda, hogy nem ég be. Szomorú, hogy ez AOSP-ban nincs benne, ahogy az Oxygen OS-ben sem. Lehet utálni a Samsungot, viszont szerintem itt ott Samsung UI-n belül kifejezetten intelligensen oldották meg a beégés problémakörét. Pl. ha download módban van a telefon, vagy "update failed emergency restore" módban, akkor sem fog beégni tíz óra alatt sem, mivel a fehér szöveg/képek vannak kék háttéren és így a kék pixelek pont ugyanannyira vannak terhelve mindenütt, ugyanez a helyzet az "android is updating apps" képernyővel is etc. Nexus 6p-n meg pl. a userek negyedének be van égve a navbár, bár sokan meg se látják. Akartam venni használtan egy 6p-t és az eladó esküdözött, hogy nincs beégés és személyes átvételnél nagyon rácsodálkozott a valóságra, annyira meglepettnek tűnt, hogy el is hittem neki, hogy nem akart szándékosan átverni.

[ Szerkesztve ]


pècsimunkás
(addikt)

Csak a kamera lencséről beszéltem ! Ott pici a felület , nehezen törik . Az órám 11-12 éves , zafír az óralap , napi használatban van , a legkisebb karc sincs rajta . Makulátlan !


Rick4
(félisten)

S4-eseken fél év után már cserélni kellett, és a cserélt kijelzőn 3 hónap után látszott..


Cry0
(őstag)

beta 8 nál sehogy se lehet használni a kcal modot ?


DonDragonka
(őstag)
Blog

Beta 8...
T-home gigabites net...
D-Link DIR-842...
5 GHz
50cm-re a routertől...


func93
(senior tag)

Eddig nagyon megvagyok elégedve a nougat bétával, nem találkoztam még buggal, brutál gyors és igényes.
Eddig egyik telómnak se volt ilyen jó bétája :D


purcigeorge
(aktív tag)

Jól értem, hogy a twrp jelszavas problémát csak slideload-al lehet megoldani? Valaki el tudná mondani, vagy linkelni egy leírást, hogy mi az a slideload? Minden telómat romoltam, de még nem hallottam erről.

üzenetek