üzenetek

hozzászólások


S.ATi
(tag)

Szia,

A repülő üzemmód másnál is problémát okozott. Nekem is ez vele a gondom. Azóta nem használom ezt a funkciót, bár 9.0.5 -nél még nem próbáltam. Csak némítani szoktam éjjelre a telót.
Üdv


Colos1
(őstag)

Ezt úgy érted, hogy másnál is ilyen merülést okozott? Mert a másik tippem beragadó program lett volna, a Titaniumbackuppal kínlódtam még tegnap este, ezért azt szedtem le ma reggel. De ha nem az, akkor sztem teszem vissza, mert a gyári biztonsági mentés a drive -ra valamiért nem működik rendesen. Gyanítom a root miatt.


PistiSan
(addikt)

A gyári biztonsági mentés eléggé felemásan működik, vannak appok amiknél belépve marad, van ahol újra be kell jelentkezni, van ahol a beállítások is meg maradnak, van ahol mindent be kell állítani, szóval meg lehetne ezt normálisan is csinálni, a kérdés az hogy az app fejlesztője mennyire törődik ezekkel.
Repülő módban még sosem volt ilyen merülésem, nekem amúgy az automatizált repülő mód bekapcsolás, kikapcsol miatt van leginkább root telefonomon, ha ezt lehetne root nélkül, szerintem nem rootolnám meg, kézzel meg nem szeretek kínlódni ezzel.


S.ATi
(tag)

Igen,nálam dettó ez volt.Éjjel.leraktam ,szinte teljes töltöttséggel,repülő mód be, reggel meg az volt a fura ,h nem ébresztett.Hát lemerült teljesen,ki volt kapcsolva. Akku infonál meg nem mutat semmit, ami merítette volna. Nekem nincs rootolva a telóm, Titanium bacupom sincs. Szerintem szimplán bugos az OOS, 9.0.4 ben biztosan benne van ez a hiba,meg előtte talán 9.0.3al is próbáltam. Talán ma este kipróbálom 9.0.5is ezt csinálja e.


Colos1
(őstag)

Köszönöm, így már megnyugodtam, hogy nem én csesztem el. :)
Viszont érdekes, hogy eddig sosem volt ilyen gondom, pedig minden éjjel repülő üzemmódban van.

(#29023) PistiSan: nálam konkrétan sehogy sem megy a gyári backup a készülékadatoknál, csak az, amit más alkalmazás csinál. Amit ez az alkalmazás csinálna, ott "várakozik" valamire...

[ Szerkesztve ]


zhata
(senior tag)

Már sokadik napja nyomul az OP3-as telefonom, hogy "Frissítéés! Frissítééést vegyeneeek!!!"!
Lesz@rom, mert az OP7 Pro-mon Pie van, de konkrétan semmi előnyét nem tapasztalom. (Itt Oreo, OOS 5.0.8, és marad is.)


S.ATi
(tag)

Ez igaz, nálam sem minden nap csinálta.Az első pár napban nem volt gond, aztan megfagyott. Új programot ez idő alatt nem telepítettem.


S.ATi
(tag)

Egyik fórumtárs visszaállította a 4.5.1es frissítést ,az még 7es android. Nagyon meg van vele elégedve. Viszont azon elavultak a biztonsági frissítések.Bár ez nem tudom mennyire jelent problémát egy átlag júzernek.
Tartok tőle, hogy nagyon letojják már ennek a telónak a frissítéseit, vagy valami kezdő fejlesztők gyakorolgatnak rajta. Próbáltam már pár custom romot, de valamiért mindig visszatértem OOS-re, ha más nem.lesz megy vissza a nougat.
Összességében szeretem ezt a telefont, megtartanám, amíg teljesen le nem rúgom. Igényeimnek megfelel.


zhata
(senior tag)

Már sokszor kifejtettem, hogy eszem ágában sem lett volna megválni ettől a telefontól, ha épp az alap funkciója (hívás, és fogadása, nem volt hang) nem romlik el.


mászka
(csendes újonc)

sziasztok, az ébresztő órában beállított időpontokat hogyan lehet törölni? köszönöm


szpali
(addikt)

kinyitod az értesítő beállításai mellett a lefele mutató nyilat és bal lent ott van a törlés ikon


S.ATi
(tag)

Osztom véleményed.Én is így vagyok vele, de az OP7 Pro ára már elêggé elrugaszkodott számomra a valóságtól.
4.5.1 rendszert anno ténylsg dícsérték.
Meglátjuk mi lesz.Csere tuti nem lesz :)


S.ATi
(tag)

Ne használd,most próbáltsm, 9.0.5on is behal a telefon repulo ozemmodban.


mászka
(csendes újonc)

köszönöm!

[ Szerkesztve ]


S.ATi
(tag)

Ment vissza a 4.5.1. Hát valóban gyorsabb,mint a Pie.Kamera is jobb szerintem.Egyenlőre marad ez.Akksi idő meg majd kiderül.


liba1
(tag)

Hello. Közel 3év után lecserélem szeretett telefonom ,de nem azért mert baja van.nagyon elégedett vagyok vele csak kaptam egy p20 pro-t és akkor az megmarad. A kérdés a következő: nagyon megszerettem az a funkciót op3-ban ,hogy az ujjlenyomatolvasó hosszabb érintésére lezár a telefon. Tudtok olyan louncherröl vagy programról ami ezt tudja? Előre is köszi.


pècsimunkás
(addikt)

Nova launcher . Sokféle képpen lehet lezárni a képernyőt a Novaban .


thomasvold
(őstag)

Nektek működik az ambient display 9.0.5 alatt?


szpali
(addikt)

Kipróbáltam a feleségem telefonján, készülék felemelésre rendben működik

üzenetek